Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > FOTOGRAFIE > Grup foto > Candidati grup foto

Reply
 
Thread Tools
Old 13-12-11, 02:14   #16
cRbL


Stage 5
 
cRbL's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,818
Member of:
[Moderators]
[FOTO]
[4Tuning International]
Default Re: Fotografiile mele - Alexandru

Salut si bine ai venit pe la noi.
In primul rand, nu este cazul sa incepi asa rautacios, daca user-ul vrx a facut unele observatii motivate nu cred ca e cazul sa folosesti tonul ( da, ti se deduce tonul in cazul de fata ) respectiv cu el.
In al doilea rand intelege ca daca ti se aduce o critica nu e nici pe departe echivalentul unei injuraturi sau haha ce praf esti. Vreau sa cred ca am reusit sa pastram un oarecare bun simt aici pe bucata de foto a forumului si as aprecia daca ar ramane asa.
In al treilea rand, presupun ca era mult mai simplu daca ne incantai privirile cu cateva din lucrarile tale, indiferent ca nu sunt cu masini. Rasfoieste putin prin topic-uri si ai sa vezi ca sunt baieti care posteaza si altceva decat masini si nu se plange nimeni atata timp cat ce se vede e placut ochiului.
In al patrulea rand eu iti doresc mult succes in gasirea respectivilor clienti cu masinile enumerate. Noi astia mai slabi de inger ne-am bagat in seama cu diversi posesori si din aproape in aproape am ajuns la masinile pe care doream sa le scoatem la pozat. Subiectul banilor este inutil de discutat, fiecare cu clientii lui. Socializarea probabil nu este punctul tau forte insa, daca incerci cu siguranta intr-un final ai sa cauti ce gasesti.
In al cincilea rand, si asta e asa, ca bonus, doar pentru a iti aduce la cunostinta pentru binele afacerii tale, data viitoare cand te uiti de sus la ce zic altii si ce pareri au despre munca ta, iti sugerezi sa cobori cateva trepte inspre manualul de limba romana si sa observi faptul ca momentan expresiile urmatoare au ceva in plus: "se pot folosii", "veti primii". Te las pe tine sa ghicesti ce anume. Am o presimtire ca cineva care iti acceseaza sit-ul si ajunge la pagina de unde au fost preluate verbele din ghilimele de mai sus, rade, da cu close, si trece mai departe. Din nou, asta e ca bonus, ca sa nu spui ca nu suntem baieti buni si nu iti ajutam afacerea.

Sper ca tonul meu virtual a fost dedus cat mai corect posibil si vei intelege ca nu am absolut nimic cu tine, cu pozele sau cu afacerea ta, ci doar cu atitudinea ta un pic deplasata. Sper sa fi inteles ce am vrut sa explic. In continuare ne poti arata cateva din pozele tale, sa ai o anumita continuitate si fara indoiala cine e interesat te va contacta. Poate chiar baieti fara Dacii.
Bafta.
__________________
SF-urile si filmele porno au stricat mintile copiilor.
De ce?
Ca toti asteapta sa devina realitate ...
cRbL is offline   Reply With Quote
Old 02-01-12, 13:59   #17
rx7tt

Stage 3
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 103
Default Re: Fotografiile mele - Alexandru

La multi ani 4tuning!, la multi ani toata lumea!

doresc sa spun ca sunt disponibil pentru sedintele foto cu automobile cele mentionate in primul post, si chiar nementionate... sa vedem daca pot scoate ceva frumos din cele nementionate va fi o provocare pentru mine.

mentionez ca totul este moca

ma puteti contacta la adresa de email acphotographer5stars@yahoo.com
__________________

www.japanteam.ro - Romanian Drift Club - Lucrari Fibra - Conversii si Tuning

A.C Photographer5Stars - Photograful tau profesionist pentru orice eveniment
rx7tt is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -