Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAYS 2010

Reply
 
Thread Tools
Old 16-03-10, 00:37   #211
morpheusmaster

Stage 5
 
morpheusmaster's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,966
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by Robert Coca View Post
Au lipsit foarte mult masini. In special cele din vest.
Nu ii poti acuza, vestul a renuntat in principiu din cauza vremii. Cred ca toti ar fi facut la fel cand trebuie sa treci muntii si afara ninge de rupe, la bucuresti ninge de rupe si vremea nu promite nimic. In final a fost bine...daca venea si Vestul in masa, sa mor daca stiu unde ii mai baga Gratzian si pe ei ...oricum...la mai mare
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 01:19   #212
rtfm

Stage 2
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 27
Default Re: Pareri

eu, sincer, dupa inca vreo 20 de pagini, de dezbateri cu pro si contra al acestui thread, vreau o parere a lui gratian, care sa puna punct.discutiilor. Vorbind de pe margine e usor sa arati cu degetul, si cu siguranta nimeni nu ar suporta prea usor unui val de acuzatii, chiar eu aratand cu degetul (spre proasta organizare-vazuta din ochii mei), dar acum gandind la rece, nici nu imi pot imagina cate griji/probleme/nervi au avut organizatorii. I-am vazut pe unii, cu calcule, asupra profitului avut de organizatori, in urma biletelor, s.a.m.d. I-am vazut pe altii, ca ce ar fi daca data viitoare, ar fi biletul 40 de lei, 1 milion, in orice varianta si mai cu seama gratis, as venii. Din vest, a venit lume, dar din pacate din cate am observat doar in parcare din Arad si din Timisoara. Am asteptat 4tuningDays, am venit, am vazut, am cucerit (impropriu zis) si am plecat. M-am distrat, am cheltuit bani, si nu`mi pare rau. Banul vine si se duce. Noi sa fim sanatosi!
rtfm is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 01:41   #213
J.D

Stage 5
 
J.D's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 917
Member of:
[Street Zone]
Default Re: Pareri

Ideea e ca pentru organizatori nu e doar pasiune...oameni astia fac bani din asa ceva PUNCT. E o afacere si trebuie privita si tratata ca atare. Noi vorbim din punctul de vedere al unor consumatori/clienti platitori pentru anumite servicii. Ce scrie pe biletul pe care-l platim, aia ar trebui sa primim, nu? Eu drift nu am vazut pentru ca era prea aglomerat, si nici nu m-am chinuit, pentru ca nici nu ma pasioneaza prea mult, insa era inclus in pret.
Desi am avut masina expusa, am fost nevoit sa imi cumpar bilet ca sa pot sa imi scot masina de acolo duminica. Nu ca m-ar deranja 5 Euro de unde au intrat de 2000 de ori mai mult in masina...insa ca gest mi se pare inacceptabil si lipsit de bun simt. Nu mai zic de macar o cafea, nici macar un scaun unde sa ne asezem si sa stam pe langa masini. Nu ma intelegi gresit, daca era un show facut strict din pasiune si gratuit, nu aveam nimic impotriva sa ma car cu cateva scaune si o masa pe care sa imi pun cafeaua mea...insa nu vorbim despre un astfel de show aici, vorbim de o afacere, afacere la care eu, sigur intr-un cuantum foarte redus, am contribuit la o parte din profitul lor...iar pentru asta nu numai ca nu am primit nici macar un multumesc...masina mea nu apare nici macar in lista de vot prin SMS, unde teoretic ar fi trebuit sa apara toate masinile inscrise si participante la eveniment...asta e nivelul de respect acordat de organizatori pentru oamenii de urma carora ei castiga bani. Nici nu ma zic de lipsa de respect pentru celelalte competitii, la care am participat si eu in anii trecuti, cum ar fi car-audio...sincer, chiar nu-i inteleg pe baietii aia cum de mai vin la asemenea evenimte...de fapt stiu, vin pentru Marinu si pentru Relllax...atat...pentru ca altfel, ar fugi...sa stai in frig in parcarea de la Romexpo...cand sunt 50 de grade afara sa stai langa masina fara nici o copertina si fara nici un pahar de apa rece...orice participant la astfel de evenimente poate confirma si completa lista de mai sus cu foarte mare usurinta...din pacate, si chiar zic, din pacate, aceasta pasiune pentru masini, este mult prea mare pentru unii dintre noi, incat trecem cu vederea multe dintre lucrurile care nu ne convin...nu sunt carcotas si nici rau intentionat, ba din contra...fac atata tam-tam, tocmai pentru ca pe viitor sa se stie, si sa nu se mai repete, si sa se acorde respectul cuvenit tutoror participantilor.
__________________
Renault Megane II dci - KW V2 Coilovers, Custom RS bodykit, 18", Custom 2.7" Navi Mio H610, Custom center 7" Monitor Multimedia Interface, Custom "iDrive" system, Custom CarPC used as DSP, Custom SQ Audio System, etc...

Locul I - EMMA 4Tuning Action & Sound SQ Entry Unlimited
Locul III - CNCA 4Tuning Festival SQ Pasionati
Locul II - CNCA 4Tuning Action & Sound SQ Audiofili Unlimited


https://www.youtube.com/watch?v=CrBTyAXXhKs
J.D is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 02:03   #214
silviu_gsi

Stage 5
 
silviu_gsi's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 337
Member of:
[CSR]
Default Re: Pareri

cum e tara la ora actuala asa a fost si expozitia...
silviu_gsi is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 06:29   #215
lupalb

Stage 5
 
lupalb's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,002
Member of:
[VW]
Default Re: Pareri

Am citit ce s-a scris pe acest topic.... chiar mi-am dat si cu parerea...dar pot spune ca incidente sunt si la un bal al bobocilor, d-apoi la un show ...
Intr-adevar au fost multe minusuri, dar acum , judecand la rece, au fost si multe plusuri.
S-a incercat treaba cu muzica dintr-un singur loc, dar degeaba le spui participantilor ca muzica este data de un dj, ca omu` daca vrea sa isi prezinte sistemul audio si-l prezinta...
Degeaba le spui oamenilor ca nu au voie sa porneasca motoarele, ca daca vor, tot si le pornesc..(asta vazuta de mine personal la cartul ala sau la diferite masini)..
Un mare + a fost la cei cu aerograful...care dupa parerea mea au facut o treaba extraordinara. Eu am stat cam 3 ore pe langa ei, si nu m-am plictisit nici macar o clipa. Ciresica (singura fata de la "aerografisti") a facut o treaba extraordinara, plus ca a reusit sa ma suporte toate cele 3 ore cat am stat pe capul ei (metaforic vorbind).
Am citit ca nu s-au dat cafele , sau mancare... daca vii sa iti prezinti masina , ai in primu` rand 4 scaune pentru cand esti chiar obosit. Eu ca vizitator a trebuit sa stau pe scari cand am obosit, dar sincer... a meritat. Uitandu-ma acum in urma, pot sa spun ca a fost reusit, si daca nu ar fi fost lucrurile de povestit (de genu` 7 stampile de culori diferite de la fiecare punct in parte) nu am avea ce zice de show, decat ca am mers si am vazut masini.
Asa macar am avut subiecte de discutie si in afara de masini, pentru ca sincer, despre masini (tinand cont ca pe unele cei de pe forum le stiu deja de vreo 5-6 ani) tot vorbim...
Zicea ady_viteza ca fetele au stat sa zambeasca si sa suporte avansurile a mii de "specialisti" in agatat si in tuning... si tind sa cred ca intr-adevar, eu dupa numai 2 ore as fi batut vreo 3-4, numai asa, sa ma relaxez.
Judecand la rece (si dupa 2 zile) singurele lucruri care ar trebui remediate din punct de vedere organizatoric ar fi sa existe mai multi oameni pentru munca "oficiala" cum ar fi jurizarea la CNCA, sau trasul de maneca la fazele cu "gardienii publici" care ne-au "pazit" cu sprayu` paralizant in ochi.
Nu stiu daca am vazut bine sau nu, dar oricum din cate am observat, Gratian dupa 2 minute de la incidentu` cu "paznicul" a fost acolo... dar era un pic prea tarziu...treaba asta trebuia prevenita.
Despre masini, eu am inteles ideea cu in curs de desfasurare...dar ar fi fost frumos dupa cum a spus si morph sa se puna un desen VT sau ceva despre cum va arata cand va fi gata.
Cat despre bani, nici eu nu sunt prea convins ca a iesit in pierdere domnu` Gratian, dar hei, daca stai sa te gandesti, nimic in tara asta nu e moca, si oricat de pasionat ai fi tot tre sa traiesti cu ceva, sa mananci ceva, etc.
Daca voi credeti ca v-ati descurca mai bine (eu m-am gandit si mi-am dat seama ca la cat de comod sunt numai gandul` imi provoaca fiori) si sa puneti si intrare moca, va anunt eu ca numai din sponsori nu prea faci treaba.
Eu partea cu type R din mijloc nu am inteles-o , dar ma gandesc ca au dat bani, si stiti ceva?? Cei care isi pun 2,3 flacari pe masini si semnu` de la nike in spate pe luneta au fost foarte multumiti de standul ala, de unde si inghesuiala de acolo.
Per total, in afara de faptu` ca la drift a fost inghesuiala, hai ca a fost ok....
A, si inca ceva, eu nu stiu de restul, dar eu am mancat de la restaurantu` ala "Cupola" care avea preturi relativ ok (cu 2 3 lei mai mari decat in alta parte) dar am mancat o pizza acolo si m-a durut capu` toata ziua. Si tot am stat.
Am citit ca cica omu` a fost "masochist" ca a mers si sambata si duminica, eu ce sa mai zic? Eu am trecut pe acolo si vineri sa prind macar o idee din pregatiri, deci eu sunt si mai masochist.
Anyway, "provoc" pe domnul Gratian sa raspunda la parerile oamenilor (asa ar fi frumos) si provoc pe toti cei care au filmat (in special la expo, pentru ca la drift astept de la cei din "stafful" de fotografi si "filmareti" sa posteze) sa dea drumu` la filmele alea, sa ne aducem aminte de vremurile bune de acu` 2 zile.
__________________

Cineva zicea ca cercul de prieteni nu il faci cu compasul....
lupalb is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 07:03   #216
ALEX_THC

Stage 1
 
ALEX_THC's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 14
Default Re: Pareri

Am stat si eu duminica sa vad un drift..dar am vazut numai cefe..) .. Am auzit o vorba de la un baiat asa in trecere
" Ba ce eu am platit sa vad oameni ? " si la inceput am zis ce cocalar...dar se pare ca a avut dreptate... nu prea vedeai nici o masina la drift decat spatele celor care erau in fata ta. ( In interiorul cupolei nu pot sa zic ..a fost frumos nici un minus .) Bafta.
ALEX_THC is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 13:01   #217
ROAD EMPIRE
Dacia Driver

Stage 5
 
ROAD EMPIRE's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,563
Member of:
[DACIA]
Default Re: Pareri

Hai fratilor ca oricum 4Uning face cel mai tare show de tuning din tara !
Asa cum a fost el prost sau cum ziceti voi pe aici,tot e mai tare ca orice alt show bun organizat in tara de altii.
ROAD EMPIRE is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 13:02   #218
anduaox
BMW Specialist

Stage 5
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 828
Member of:
[BMW]
Default Re: Pareri

100% de acord J.D . se stie ca din cauzele pe care le-ai enumerat tu mai sus eu am renuntat sa mai particip la orice show organizat de 4tuning.
__________________
www.roti-iarna.ro
anduaox is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 18:07   #219
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5
 
Yackone's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 4,136
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by ROAD EMPIRE View Post
Hai fratilor ca oricum 4Uning face cel mai tare show de tuning din tara !
Asa cum a fost el prost sau cum ziceti voi pe aici,tot e mai tare ca orice alt show bun organizat in tara de altii.

Sincer...imi pare rau pentru tine ca ai ochelari de cal... Au fost si vor show-uri muuuult peste...Cunoscatorii stiu
Yackone is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 19:44   #220
scorpio GL

Stage 5
 
scorpio GL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,652
Default Re: Pareri

pai si plateai 20 ron sa te uiti la tobe, distaniere si faruri de tuning pe raft?
scorpio GL is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 20:26   #221
FVR'u

Stage 1
 
FVR'u's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 10
Default Re: Pareri

ON TOPIC

Expozitia slaba rau. Singurele masini interesante BMW by Luca Motorsport si Polski'ul cu motor BMW.

Ca sa ajungi la drift aveai nevoie de nu stiu ce stampila ... evident ca nu stia nimeni asta si m-am trezit la intrare la drift ca nu pot sa intru ...am mai achitat 20 ron pentru inca un bilet si aia a fost ... ca sa nu mai mentionez faptul ca de obicei vitele la abator se stampileaza, nu oamenii.

La drift nu aveai cum sa vezi ceva si dupa parerea mea 4tuning ar putea fi actionati in instanta deoarece au vandut mai multe bilete decat capacitatea maxima a "tribunelor".

Si cireasa de pe tort o alta mare teapa pentru care ar trebui sa se aplice niste sanctiuni vinovatilor (civile sau penale) Viperul de 1200 de cai oferit la tombola ...

Eu de obicei nu calc la asemenea saloane, nici la SIAB nu ma duc pentru ca nu ma intereseaza. In acest an am plecat cu sufletul deschis sa vad si eu ce am pierdut in atatia ani de saloane de tuning ... si am remarcat placut surprins ca nu am pierdut nimic. Sincer ma bucur ca nu am pierdut timpul si in alti ani, banuind ca este vorba despre niste balciuri organizate in scopuri exclusiv materiale de niste smecheri !


OFF TOPIC

Priviti poza de mai jos facuta in parcare la 4tuning days.

Asta este nivelul tuningului din Romania ! Cum sa ai pretentii de show-uri reusite cand personaje de genul asta populeaza si asa mult prea colorata lume a motorsportului autohton !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCI0015.JPG
Views:	261
Size:	1.79 MB
ID:	1371587  
FVR'u is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 21:43   #222
morpheusmaster

Stage 5
 
morpheusmaster's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,966
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: Pareri

@FVR'u: Cu tot respectul, data viitoare sa stai acasa ca nu ne suparam, sincer.
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 22:30   #223
rtfm

Stage 2
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 27
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by FVR'u View Post
Asta este nivelul tuningului din Romania ! Cum sa ai pretentii de show-uri reusite cand personaje de genul asta populeaza si asa mult prea colorata lume a motorsportului autohton !
unde vezi tu tuning, in poza asta? e kitul standard de pe masina..sau tu te iei de cartonul din fata radiatorului, care la cum arata si cum sta, nu m-ar mira, sa-l fi cules de pe strazile Bucurestiului. Compari parcarea cu cea fost in interior?
rtfm is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 22:42   #224
no limits design


Stage 5
 
no limits design's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,037
Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[4Tuning International]
[AirBrush]
[4Rally]
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by FVR'u View Post
ON TOPIC

Expozitia slaba rau. Singurele masini interesante BMW by Luca Motorsport si Polski'ul cu motor BMW.

Ca sa ajungi la drift aveai nevoie de nu stiu ce stampila ... evident ca nu stia nimeni asta si m-am trezit la intrare la drift ca nu pot sa intru ...am mai achitat 20 ron pentru inca un bilet si aia a fost ... ca sa nu mai mentionez faptul ca de obicei vitele la abator se stampileaza, nu oamenii.

La drift nu aveai cum sa vezi ceva si dupa parerea mea 4tuning ar putea fi actionati in instanta deoarece au vandut mai multe bilete decat capacitatea maxima a "tribunelor".

Si cireasa de pe tort o alta mare teapa pentru care ar trebui sa se aplice niste sanctiuni vinovatilor (civile sau penale) Viperul de 1200 de cai oferit la tombola ...

Eu de obicei nu calc la asemenea saloane, nici la SIAB nu ma duc pentru ca nu ma intereseaza. In acest an am plecat cu sufletul deschis sa vad si eu ce am pierdut in atatia ani de saloane de tuning ... si am remarcat placut surprins ca nu am pierdut nimic. Sincer ma bucur ca nu am pierdut timpul si in alti ani, banuind ca este vorba despre niste balciuri organizate in scopuri exclusiv materiale de niste smecheri !


OFF TOPIC

Priviti poza de mai jos facuta in parcare la 4tuning days.

Asta este nivelul tuningului din Romania ! Cum sa ai pretentii de show-uri reusite cand personaje de genul asta populeaza si asa mult prea colorata lume a motorsportului autohton !
1. Stampila aia a fost folosita pentru cei care ieseau si vroiau sa intre inapoi sau sa mearga la drift.Probabil ai fost intrebat cand ai iesit daca vrei stampila.Daca nu ai fost intrebat a fost probabil din cauza ca era aglomerat si nu te-au observat baietii care au stat la intrare sau dintr-un alt motiv dar chiar daca nu ai fost intrebat trebuia sa vii cu biletul si sa le spui la intrare in pavilion ca vrei stampila sa mergi la drift ca nu ai stiut ca trebuie stampila.Si nu stiu de ce esti asa ofensat ca s-a folosit stampila.Ti se irita cumva pielea sensibila de la stampila?

2.Nu e vina 4tuning-ului cu nu avem o pista in romania sau un spatiu adecvat pentru drift sau pentru orice altfel de curse cu tribune si spatiu suficient pentru public.Astea sunt conditiile deocamdata.

3.Din cate stiu eu tombola cu viperul nu a fost organizata de 4tuning ci 4tuning a fost doar partener.4tuning a organizat doar tombola aia la care sau castigat boxe,un cd player,scuterul ala si inca ceva....nu mai tin minte exact si premiile alea s-au dat.

4.Daca nu te intereseaza saloanele de tuning si SIAB de ce ai mai intrat pe forumul asta??...daca nu te intereseaza inseamna ca nu esti pasionat si nu ai nici o tangenta cu masinile.
__________________

like my fb page
no limits design is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 23:49   #225
DeZaXaT
VW Driver

Stage 4
 
DeZaXaT's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 291
Member of:
[VW]
Default Re: Pareri

Anul acesta a fost o totala dezamagire , a fost anul in kare masinile stock si masinile colantate au populat atmosfera ... pe langa faptul ca multi au platit parcarea ... 12 Lei / 12 ore , nu mi se pare mult , dar , parcarea era pentru vizitatori nu pentru expozanti ... continuand cu spatiul extrem de mic de expunere unde la un moment dat oamenii se urkau pe spoilerele masinilor ca sa treaca unii pe langa altii ... pe langa toate astea , au fost masini care sunt expuse an de an si de care s`a plictisit lumea pentru ca nu vad ceva nou la ele ... dar au fost si masini care ne`au incantat inimile prin pasiunea , devotamentu , curajul si puterea de a investi si de a pune totul la bataie pentru a creea ceva frumos si apreciat de toata lumea ... ne lungind vorba , un 4TuningDays 2010 foarte slab ...
__________________


www.DEZAXAT.ro
PASIUNEA NU CUNOASTE LIMITE !
DeZaXaT is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -