Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAYS 2010

Reply
 
Thread Tools
Old 05-03-10, 15:51   #1
sunblease7

Stage 5
 
sunblease7's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 336
Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default Personality UP: Peugeot 407 by Algernon

O masina nu e masina in adevaratul sens al cuvantului pana nu i se descopera personalitatea. Iar jumatatea drumului intre "anonimat" si "personalitate" se afla la ... Algernon. Acest Peugeot 407 si-a gasit personalitatea odata cu nou look!






Mai exact, masina a fost colantata cu folie adeziva negru carbon din seria Oracal 975 Premium Cast Carbon Structure si negru mat din seria Oracal 970 Premium Wrapping Cast.


Ceea ce face aceste doua serii atat de speciale este faptul ca, in afara de faptul ca sunt folii adezive create pentru exterior, premium cast, se muleaza perfect pe suprafete curbate sau neregulate si ... raman acolo. Nu se dezlipesc si nici nu se exfoliaza - deci nici macar timpul nu isi lasa amprenta aici.


Ambele serii sunt disponibile la latimea de 1520 mm, iar - cum ai intuit deja!, colantarea capotei si a plafonului se poate realiza dintr-o singura bucata.

Din gama carbon 975, in afara de negru, fac parte si alte trei nuante - gri argintiu (deschis), gri antracit (inchis) si maro. De asemenea, in seria 970, pe langa negru mat, sunt incluse inca 28 de culori lucioase, 8 culoti metalice spectaculoase, plus 2 mate.

Ca in fiecare an, Algernon va fi prezent la 4Tuning Days cu o gama variata de masini si motociclete colantate cu folii care de care mai speciale, care si-au gasit personalitatea.
sunblease7 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -