Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

Reply

Thread Tools
Old 06-01-08, 03:18   #106
ANM

Stage 5

ANM's Avatar

Default Re: caut logan!!!! =))

k ...discutia se termina aici....eu vorbeam de orice logan stock!!! APP...sunt mare fan al masinilor de teapa loganului kre dau flashuri la bmw-uri pe autostrada...dar eu sa fiu in bmw...ma dau cu toata stima la o parte!
ANM is offline   Reply With Quote
Old 06-01-08, 10:22   #107
alexGTI
Audi Driver

Stage 5

alexGTI's Avatar

Member of:
[VW]
[AUDI]
[RENAULT]

cine cauta logan ?
am eu un prieten care se da cu tine.
avionul negru ... e aici pe forum.
la motor e stock inca.
alexGTI is offline   Reply With Quote
Old 06-01-08, 23:38   #108
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]

am mai zis si o repet:
intre mine si UXD au fost niste dungulite mai acum vreojuma de an pe vremea cand aveam un cielo 8v.
4trasee de 600-800m si scorul a fost de 3-1 pt el <seat leon 1.6 16v>
intre fostul meu cielo si logane au fost fff multe _______ | _______ si niciodata nu mi-am luat-o de la dacie.
pt cu cel de 1.6 16v m-am dat cu 2 unu m-a facut si pe unu l-am facut.
s-a tinut intre semafoare de 4-500 m si cand am pierdut am pierdut ca am ratat plecarea.
masina mea avea doar mici modificari la axa cu came, chiulasa si intra mai mult aer decat standard dar cu filtru de fabrica.
deci Ilie cauti degeaba logane sa te dai.

PS: nu am nimic cu posesorii de logan dar dupa ce mi-au iesit in fara cand aveam 170-180 cand ei incercau sa depaseasca o masina apoi se dadeau inapoi de banda I dupa ce nu mai putea masina adica pana in 180, abia atunci puteam sa trec pe langa "rachetele mioritice".

@ GTA ce treaba coasta cu linia??
si pe circuit DTM la topgear au fost cazuri in care masini cu 300cai au scos cateva sutimi sub alte masini de 400 cai deci exemplul tau este IRELEVANT.
bafta cu motorul, imi place topicul tau

Come to the DDark side..... We have cookies!
Bogdan YBR is offline   Reply With Quote
Old 07-01-08, 12:51   #109
ANM

Stage 5

ANM's Avatar

Quote:
Originally Posted by B-10-YBR View Post
am mai zis si o repet:
intre mine si UXD au fost niste dungulite mai acum vreojuma de an pe vremea cand aveam un cielo 8v.
4trasee de 600-800m si scorul a fost de 3-1 pt el <seat leon 1.6 16v>
intre fostul meu cielo si logane au fost fff multe _______ | _______ si niciodata nu mi-am luat-o de la dacie.
pt cu cel de 1.6 16v m-am dat cu 2 unu m-a facut si pe unu l-am facut.
s-a tinut intre semafoare de 4-500 m si cand am pierdut am pierdut ca am ratat plecarea.
masina mea avea doar mici modificari la axa cu came, chiulasa si intra mai mult aer decat standard dar cu filtru de fabrica.
deci Ilie cauti degeaba logane sa te dai.

PS: nu am nimic cu posesorii de logan dar dupa ce mi-au iesit in fara cand aveam 170-180 cand ei incercau sa depaseasca o masina apoi se dadeau inapoi de banda I dupa ce nu mai putea masina adica pana in 180, abia atunci puteam sa trec pe langa "rachetele mioritice".

@ GTA ce treaba coasta cu linia??
si pe circuit DTM la topgear au fost cazuri in care masini cu 300cai au scos cateva sutimi sub alte masini de 400 cai deci exemplul tau este IRELEVANT.
bafta cu motorul, imi place topicul tau
un alt viteaza kre crede k cielo e peste logan.....dak nu e mai prost..va spun sigur k e la fel....asa k dak ala la 170-180 se baga in fatza ta...gandeste-te k nici tu cu cielo nu puteai sa mergi mai mult d 200 k incepea sa-i sara tabla...so...tot a nerdy u are...sincer....pt toti proprietarii de logan si cielo....SUNT KM ACEEASI MANCARE DE PESTE MASINILE! loganu e o idee mai noua si mai dotata si cielo o idee mai rezistenta...nu mai ridicati in slavi cielo produse la craiova fatza de logan produs la pitesti....haa...ne spui k ai facut 16.16v ok...dar dak avea si ala axa cu came modificata si chiulasa..? il mai faceai? i bet u do...because you koreean-craiova car is better than any DACIA..
Old 07-01-08, 13:14   #110
pitt!

Stage 2

Quote:
Originally Posted by alexGTI View Post
cine cauta logan ?
am eu un prieten care se da cu tine.
avionul negru ... e aici pe forum.
la motor e stock inca.
caut eu un logan .. eu am tot logan tractor 1.5dci70cp
pitt! is offline   Reply With Quote
Old 07-01-08, 14:33   #111
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]

amice ANM stiu ca ai golan cu care te-ai rasturnat si 15000 de ori si ti-ai lasat vopseaua pe 15km de parapeti dar sa stii ca cielo al meu nu era facut la craiova ci in kuweit, cumparat din libia in anul 1998 si adus in tara in 2000 cand l-am luat de la un vecin,bun prieten.
asa ca lasa-ma cu loganu tau ca nu cadeam la 200 din el.
DIFERENTA INTRE CIELO SI LOGAN E CA PRIMUL AJUNGE LA 190-200 cu minim de modificari, fata de logan care la 165-170 se plafoneaza.
cielo al meu din 1997 nu avea pic de rugina pe ea fara de logan din 2004 pe care deja le-a luat rigina
3. daca ai o masina cu care sa te afirmi te astept
ori pana in 100 cai ori pana in 170.
TE PUP
Old 07-01-08, 14:52   #112
Renault RS

Stage 4

Renault RS's Avatar

http://www.acr.ro/_6/173/Etapa-a-VII...7Rezultate.htm la naiba Loganul e pe locul 5
Renault RS is offline   Reply With Quote
Old 07-01-08, 15:12   #113
ANM

Stage 5

ANM's Avatar

Quote:
amice ANM stiu ca ai golan cu care te-ai rasturnat si 15000 de ori si ti-ai lasat vopseaua pe 15km de parapeti dar sa stii ca cielo al meu nu era facut la craiova ci in kuweit, cumparat din libia in anul 1998 si adus in tara in 2000 cand l-am luat de la un vecin,bun prieten.
asa ca lasa-ma cu loganu tau ca nu cadeam la 200 din el.
DIFERENTA INTRE CIELO SI LOGAN E CA PRIMUL AJUNGE LA 190-200 cu minim de modificari, fata de logan care la 165-170 se plafoneaza.
cielo al meu din 1997 nu avea pic de rugina pe ea fara de logan din 2004 pe care deja le-a luat rigina
3. daca ai o masina cu care sa te afirmi te astept
ori pana in 100 cai ori pana in 170.
TE PUP
pun la bataie un suzuki sx4 motor 1.5...k si cielo tau...ce zici...? insa nu ma intereseaza sa ma afirm...ma intereseaza sa-ti explic k cielo...poate sa fie facut si in kuweit...nu e mare branza de masina...crede-ma am mers cu cielo...si o alta treaba....chiar ai impresia k loganu nu prinde 190-200 stock? ia mai uite-te pe youtube? k sa nu incep iau "polologhia" cu loganu meu a prins 190km/h am si poze dar m-am saturat sa le pun p forum

te pup si eu
Old 07-01-08, 15:19   #114
ANM

Stage 5

ANM's Avatar

eee...las k o sa fie si cielo pe la raliuri...odata si-odata....k e muuullt peste logan....and btw....NU M-AM RASTURNAT CU LOGANU!
Old 07-01-08, 18:30   #115
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]

inca nu te-ai rasturnat cu loganu ca n-ai terminat rodaju deci nu ai mers destul cu el. joke
PS: nu mai am cielo acum, se vede la semnatura dar daca il aveam acum nu ramaneam dator la "provocarea" colibei tale <coliba ca e facuta la colibasi >

mai scriu cateva randuri si nu mai apar pe topicul asta:

1. cielo se face din 95 si are o linie a caroseriei mult mai misto decat cea a loganului.
2. coeficientii de aerodinamica nu are rost sa-i aducem in discutie ca iar cielo are 10clase deasupra.
3.cielo in 95 avea 4geamuri electrice, aer conditionat, ABS si cele pt germania aveau chiar airbag.
4. cielo are piesele de schimb la juma de pret fata de turcismele pt logan
Old 07-01-08, 23:51   #116
L3on

Stage 4

Iar stricati topicul omului...va dati cu el sau comentati aiurea...si mestere tu ala cu cielo sa te fereasca sfantul de accident cu el ca nu stiu cum scapi...am vazut o gramada de accidente cu cielo si pot sa zic ca frontal e varza.
L3on is offline   Reply With Quote
Old 08-01-08, 20:03   #117
oleco2007

Stage 3

oleco2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by masterkrem View Post
cred ca SIGUR NU A CASTIGAT LOGANU'. Cu loganu' ma bag si eu la joaca cu masinuta mea(aia de la avatar) si ma cam plictisesc
sigur tu ai la avatar LOGAN???
ia mai uita-te....
oleco2007 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-08, 20:43   #118
Calimero2003

Stage 5

Calimero2003's Avatar

Quote:
inca nu te-ai rasturnat cu loganu ca n-ai terminat rodaju deci nu ai mers destul cu el. joke
PS: nu mai am cielo acum, se vede la semnatura dar daca il aveam acum nu ramaneam dator la "provocarea" colibei tale <coliba ca e facuta la colibasi >

mai scriu cateva randuri si nu mai apar pe topicul asta:

1. cielo se face din 95 si are o linie a caroseriei mult mai misto decat cea a loganului.
2. coeficientii de aerodinamica nu are rost sa-i aducem in discutie ca iar cielo are 10clase deasupra.
3.cielo in 95 avea 4geamuri electrice, aer conditionat, ABS si cele pt germania aveau chiar airbag.
4. cielo are piesele de schimb la juma de pret fata de turcismele pt logan
Prietene ... tu esti fan cielo ... si eu am fost cand aveam ... dar un lucru tu nu l-ai retinut ... CIELO NU A EXISTAT CA MASINA ... EA NU A FOST ACCEPTATA LA NICI UN TEST EUROPEAN ... si stii de ce ? ... pt ca , catelusii aia cu ochii ascutiti au copiat kadetul in proportie de 85% ... pana si pe piesele turnate se vedea stanta GM ... asa ca nu mai ridica tu in slavi CIELO ... pt ca de fapt era un Opel curat ... si sa te mai intreb eu pe tine CAT a costat un CIELO in `95 ? Iti spun eu 14.000 dolareri ... adica cam 20.000 de euro ( asta cand a aparut euro pe piata).
Eu zic ca e ceva diferenta de pret ... tu ce zici?
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
Calimero2003 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-08, 22:54   #119
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[SEAT]
[Unknown Racers]

dak tot aveti de gand sa o dati in ce scrie in carti ... din cate stiu eu loganu 1.6 16v prinde suta in 10.2 , asa scrie in carte....a mea , alfa 1.6 16v de 120 de cai prinde suta in 10.6 deci nu prea inteleg cum o masina cu 15 cai mai mult prinde suta mai greu, tinand cont ca linia alfa romeo este mult mai sport, siar dori posesorii de logan sa aiba suspensia , franele si demaraju de pe 147 si chiar si cel de pe leonu meu batran din 2006 este deasupra cu mult, motorul de pe loganu 1.6 16v stim cu toti ca este in totalitate renault si ca dacia de fapt este by renault, deci loganu exista ca model dar nu se mai poate numi dacia, dacia a fost de mult acum este renault.....oricum am facut motoru asta p renault megane 1.6 16v, deci nu cred ca p logan care are forma si aspectul p care il stim cu totii , ar putea sa imi puna probleme, apropo mam gandit ,pt ca mai am un oltcit 1.1 48 cp din 93, sa umblu nitel la el ca sa pot provoca cu ceva si loganul 1.4 si 1.5 dci, doar asa de fun .....pt ca deja incep sa prind boala p cei care au niste chestii ieftine si sufera cu ele si care ar face orice sa puna mana p un bmw macar si 316...
b01uxd is offline   Reply With Quote
Old 08-01-08, 22:58   #120
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[SEAT]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by Un logan amarat - ANM View Post
eee...las k o sa fie si cielo pe la raliuri...odata si-odata....k e muuullt peste logan....and btw....NU M-AM RASTURNAT CU LOGANU!
bai prietene, loganu participa la raliu pt ca e facut si in romania, dak esti cumva de aici probabil sti ca in anii anteriori se participa cu dacie sport, berlina, oltcit aro si alte ghene romanesti, nu ca ar fi fost super masini ci pt ca asta aveam noi aici si exista pasiunea pt viteza si competitie, dak tot ai un logan de ce nu vrei sa iesi cu el si sami dai peste nas cu asa zisele performante ale masinii tale, na zis nimeni ca nu e buna , da nu de curse....mai uitete si u la euro sport si afla dacolo ca ambele masini cu care am facut provocarea participa la wtcc asa ca .....cand o sa ajunga si loganu la wtcc, momentan face impresie la cupa dacia logan in juru casei poporului...
b01uxd is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -