Sa ma scuzati ca nu am mai scris dar cand am vazut cat de mult s-a deviat de la subiect m-am lasat...
Care e problema fratilor?! Chiar nu inteleg...
@GTA: m-ai intrebat ceva, ti-am raspuns ca ai inteles gresit... si ti-am explicat. Ce tot o dai intr-o parte si in alta!? Apropo de ceea ce zici tu, de grade/prieteni - cu toate ca nu stiu de unde ai ajuns la concluzia asta - mai bine asa decat sa ma cred eu nu stiu cine, mare cursant sau cine stie ce iti trece tie prin cap...
Legat de acea CupraR, acel S3, doar gandeste-te puse amandoua, una langa alta si vin si eu si parchez intre ele... Observa cineva polonicul meu?! Nu cred... Considera cineva o amenintare masina mea, pe langa cele 2?! Nu cred. Atat din punct de fizic/vizual cat si al performantelor. De asta am zis ca sunt masini "mari", de fapt mai mari (decat masina mea, cel putin). Observ ca fiecare crede ce vrea legat de cei mai mari. Uite, eu pe ei ii consider mai mari (asta numai din punct de vedere al masinii - pur si simplu pentru ca incerc sa le egalez performantele). Nu stiu de ce continui cu niste idei pe care nici macar tu nu le crezi (VR6&shit). Uite atat mi-am permis eu sa fac la masina asta, exact ce zici tu acolo. Si fac parte din cei 99% care numai asta au facut - o admisie, un soft si o evacuare. Pentru ca incerc sa imbin utilul cu hobby-ul meu. Cine esti tu ca sa te iei de acest aspect?! Cumva ti-ai facut o supermasina si acum (macar din respect) ar trebui sa facem liniste cand vorbesti tu?! E a 2-a oara cand te afli in treaba pentru ca intelegi numai ceea ce vrei (parca ai fi o femeie)...
@calimero, "amice", din cate imi aduc bine aminte, bunul tau amic - care observ ca e unicul care munceste din greu (precum si tu) pentru a se intretine, a-si plati masina si a si-o prepara - restul se stie ca ne-am trezit cu ele... a spus ca oricum vrea sa se dea din mers pentru ca are nu stiu ce bucse duse... Asa ca, nush ce sa iti zic...
Cursele sunt pe 402,5m... plm... am intrat si noi in lume, acum vreo 2-3 ani si de atunci toata lumea care are avantaj pe aceasta distanta numai asta stie sa spuna. Totusi, cursele sunt asa, pentru ca cine le-a organizat asa a vrut... Cum ar fi sa spun eu ca nu ma dau, pentru ca m-am obisnuit cu cele pe 1000m si astea pe 400 mi se par prea putin?! Nu suna aiurea? Nu am zis niciodata ca nu ma dau cu x sau y pe 400 asa ca nu stiu de ce atata zarva.
Ganditi-va cand erau pe 1000m, nimeni nu sarea ca ele sunt pe 402,5m, ci ca "afara asa sunt", "ca asa ar trebui sa fie si la noi", "ca am un prieten in nush ce tara..." si tot asa... Treziti-va! Ati dansat si inca dansati dupa cum vrea unul si altul. De ce cand Sebi avea Cielo erau pe 1000m?! A, dar tot el era organizator, ce coincidenta. De ce cand, cu putin inainte sa isi ia STI cursele s-au transformat in 402,5m... ca asa "e" ele... ?! Bine, nu este vorba numai de el, dar ca idee

Masini sunt o gramada care sa mi-o de, sunt constient, ca doar, de, fiecare nas are nasul lui... Si, apropo, nu vad sa scrie la topicul meu "402 m cu START DE PE LOC"... Intelegi tu?!
Fratilor, masinile mai vin si cu timpi dati de fabrica pe reprize... ce ma impiedica pe mine sa fac aceasta comparatie cu o alta masina?! Voi?!
Nu stiu care e problema unora dintre voi (ca nu avem si noi 4x4 ca sa avem aceleasi pareri...) dar priviti fratilor si voi altfel lucrurile... Sper exemplu, daca in drum spre mare se intalnesc 2 insi (cu 2 masini, evident, una 4x4, una fata sau spate) care au chef de putina fugareala si ii dau oamenii pana se plictisesc, si ala cu 4x4 ramane in spate, sa zicem (doar sa zicem), ce o sa faca?! O sa il opreasca pe celalalt pe autostrada ca sa se dea dupa loc?!
Ura!