Salut,vreau sa stiu daca imi poti face stopurile de la golf sa arate ca cele de gti...culoare mai aprinsa,mai intunecate,cat ma costa si cat dureaza( am atasat poze sa intelegi mai bine ce vreau). Multumesc
\\
La fel vreau si eu stopurile si te-am intrebat mai dev de un difuzor pt bara spate cu evacuarea pe mijloc. Astept rasp . Merci!!!
Am si eu niste faruri la care a cazut lupa,vreau sa le desfac sa le vopsesc negre si sa prind lupa la loc.
Deasemenea vreau sa pun niste prinderi la bara la Vectra B deoarece cele originale s-au rupt.Am eu prinderile si doar vreau sa le "lipesc" pe bara.
Cam cat m-ar costa operatiunile acestea?
Am si eu niste faruri la care a cazut lupa,vreau sa le desfac sa le vopsesc negre si sa prind lupa la loc.
Deasemenea vreau sa pun niste prinderi la bara la Vectra B deoarece cele originale s-au rupt.Am eu prinderile si doar vreau sa le "lipesc" pe bara.
Cam cat m-ar costa operatiunile acestea?
merci!
Quote:
Originally Posted by iulianr26
\\
La fel vreau si eu stopurile si te-am intrebat mai dev de un difuzor pt bara spate cu evacuarea pe mijloc. Astept rasp . Merci!!!
Salut.
Am un Golf 3 si mi-a aparut ceva rugina la haion in zona lampilor de iluminare numar. Ca sa nu il mai schimb ma gandeam sa ii fac ceva custom. Imi plac doua chestii si nu stiu la care sa ma decid. As vrea sa ii scot chestia de plastic de deasupra numarului sau sa il fac clean si numarul sa il pun in bara (dar cu locas ca la golf 4) . Atasez doua poze ca sa iti dai seama mai bine.
P.S. As dori pretul pentru ambele operatii in parte.
Bafta si numai bine!
Salut! Spune-mi si mie un pret si timpu ptr fiecare operatie:
- Prelungire capota,aripi fata + grila + refacuta bara unde a fost semnu "W" ( la fel ca in poza http://imageshack.us/photo/my-images...ict0049be.jpg/ )
- Astupare bandouri bara fata,spate
- Hayon Clean + sistem de deschidere din interior
- Buza hayon
- Astupat manere 4x + sistemu de deschidere!
- Daca poti sa-mi faci stopurile ca in poze http://tuninghost.ro/trantit-corespu...lf-4-r32-13227 ( ma refer la culoare )
Multumesc!
Salut te-am sunat Vineri a ramas sa urc pozele aici ..
Masina arata cam asa si as vrea sa arate asa !!!! ( Bine nu vreau sa o faci din sedan - combi ) Colantare bord cu carbon , faruri,stopuri, imbracat nuca pfooaa sunt multe . Ne Auzim La Tel