te-am sunat azi (no answer)
atasez niste poze cu defectele masinii
si daca poti sa-mi faci si un pret pe pm la:
reconditionat spoiler fata,bara spate+praguri + vopsea =pret?
pasaje aripi ft/sp =pret?
------///------- + roluit sau evazat aripi spate=pret?
sau total=pret?
pret folie faruri(sau afumate/vopsite!?)/revopsit eleron=pret separat..?
ast pm
merci
ms frumos baietilor am luat masina de la ei si a iesit exaxt ce le-am cerut ..... recomandare baieti de incredere
poze fusta bara fata golf 4
Asteptam Skoda acum...
Quote:
Originally Posted by jhonycvz
te-am sunat azi (no answer)
atasez niste poze cu defectele masinii
si daca poti sa-mi faci si un pret pe pm la:
reconditionat spoiler fata,bara spate+praguri + vopsea =pret?
pasaje aripi ft/sp =pret?
------///------- + roluit sau evazat aripi spate=pret?
sau total=pret?
pret folie faruri(sau afumate/vopsite!?)/revopsit eleron=pret separat..?
ast pm
merci
Vi la garaj si discutam 0768 633 848 ,pana una alta mai postam cateva lucrari"
Spoiler Bmw 535(e60)
Spoiler si far Mito
Faruri Custom Vw polo
trec duminica pe la voi ca sa dam bara jos si apoi terminati voi pana miercuri - joi ...
dar intai atasez niste poze sa imi ziceti daca puteti face asta.
o poza exact cum e bara mea si facem doar difuzorul si o poza cum e difuzorul bombat. aflu eu maine cam cati cm e intre tobele.
pana atunci spuneti-mi daca se poate si un preti la pm !!!
trec duminica pe la voi ca sa dam bara jos si apoi terminati voi pana miercuri - joi ...
dar intai atasez niste poze sa imi ziceti daca puteti face asta.
o poza exact cum e bara mea si facem doar difuzorul si o poza cum e difuzorul bombat. aflu eu maine cam cati cm e intre tobele.
pana atunci spuneti-mi daca se poate si un preti la pm !!!
va salut
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
Salut . uite cum as vrea aripile pe spate :
O sa pozez si masina sa vezi exact cum e, dar ne vedem maine si vorbim, la fata locului
Quote:
Originally Posted by astra sedan
salut .te rog un pret pentru evazare pasaje spate astra f ca cea din poza .
salut. ma intereseaza si pe mine prelungirile la bara fatza si la proiectoare sa dispara grilele si sa astupam cu fibra..se poate? si un pret te rog, o zi buna!
salut. ma intereseaza si pe mine prelungirile la bara fatza si la proiectoare sa dispara grilele si sa astupam cu fibra..se poate? si un pret te rog, o zi buna!
B-02 RTD ai PM!
Quote:
Originally Posted by alexu_bad_boy
poze cu bad boy la un golf 4.....scz de intarziere
Alex niciodata nu e prea tarziu... asteptam si restu...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Custom Garage Bucureşti
Am actionat si am apelat la Custom Garage pentru evazari E36 , si au iesit super super ... acum sa o mai las un pic mai jos si e gata, vopsit lacuit si mergem cu urmatoarele modificari ce vor veni, momentan secret dar toate vor fi Custom Garage
Va salut !!!!!!!!
poze cu telefonul momentan, o sa fac si cu camera p.s si masina nu e pus in plan drept
Am lasat si eu bara de la bertone pe mana baietilor, le urez spor la munca pe aceasta cale...si bineinteles abia astept sa vad rezultatul vineri sau sambata
Bafta!
Am facut si eu geamu de la niste proiectoare de passat si au iesit foarte bine. Sunt multumit de baieti si o sa mai revin pt a modifica cate ceva la masina. Poze inca nu am facut dar vor urma.