Povestea continua,el a dat o asa-zisa replica pe alt post,prefer sa pun aici cu copy-paste decat un link,oricum sunt usor de gasit aceste"discutii".
"Quote:
Originally Posted by LIVIU 17 LIV
compresorul este fff bun dar nu are rost sa ma cirkresc cu u si sa postez zeci de pagini nu am timpul necesar si nu meriti pt un om care profiti de faptul k esti l mare distanta si nu inteleg sau poate ai realizat k nu ti trebuia compresorul sau poate ti a trebuit o anume piesa dupa el , am trimis multe piese in tara as vrea sa posteze cei care au avut probleme cu piesele primite d l mine
Mirciuk:Hopa,ai aparut! Daca era asa de bun cum zici tu de ce nu ai avut taria de caracter sa afirmi asta la telefon sau oriunde..pana acum? Puteam exact atunci vineri,cand eram la acel mecanic in atelier... cand ai renuntat sa mai raspunzi la telefon..sa-ti fac chiar si un film cu telefonul,cum era probat compresorul..daca stiam ce fel de om esti! La orice ora in zilele lucratoare pot face poze sau film la o verificare cu azot sub presiune,compresorul meu este inca montat pe masina,nu merge masina fara el montat deoarece exista o curea comuna pt el si redresor!Dai cu presupusul..ca poate am realizat nu stiu ce..da,am realizat ca ai "bagat capul in nisip"ca un strut cand ai dat de prima problema..in loc sa incerci sa o rezolvi!Eu nu zic ca ai mai avut astfel de cazuri,dar toate au un inceput..si daca cu mine ai procedat asa oare cu altii nu o sa faci la fel!? Negi realitatea?Ai vazut poza facuta de TINE pe care se vede la imbinare acele urme verzi?Stii ce sunt alea...sau nu?Este urma de la solutia care se baga cand verifici daca sunt pierderi..si daca solutia se vede..ghici ce?DA..pierde si pe acolo..altfel solutia nu era acolo...problema aia era doar una!Si daca este pana acolo eu am si martori,oameni seriosi cu experienta in domeniul auto..mecanici nu carpaci,,,cu care puteai sa vb atunci la telefon,ti-am zis ca daca vrei poti sa vb direct cu cei care au verificat......dar si asta nu ai vrut.
Si daca scriu"romane"aici nu o fac pt tine..ca vad ca te plictisesti sa citesti,scriu pt cei care vor avea de-a face cu tine in viitor..eu sper sa fie cat mai putini sau deloc! "
Eu din momentul in care am vazut ca este defect compresorul am incercat sa iau legatura cu el sa vad exact cum a fost"verificat"acolo la Buzau..dar afara de promisiunea lui ca vorbeste cu cei ce l-au verificat si revine cu un tel. nimic, a "fugit" pana azi cand datorita posturilor mele a fost nevoit sa dea acea replica puerila...ca sa nu mai zic de efortul lingvistic ce trebuie facut sa intelegi gramatica lui!