Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > Feedback comercial - Recomandari si Reclamatii

Feedback comercial - Recomandari si Reclamatii Loc pentru reclamat tranzactii nereusite. Sunt acceptate doar reclamatiile insotite de dovezi clare.

Reply

Thread Tools
Old 15-01-11, 12:19   #1
c@t@lin

Stage 4

c@t@lin's Avatar

Thumbs down Reclamatie user: BMWBUN

Povestea clasica:dau anunt pe net k vreau sa cumpar un intercooler pt un e46.dupa 2 zilE primesc sms de la acest CIPRIAN BASICA cum ca are el unul de vanzare.iam cerut 2 poze a refuzat,pana la urma ma covins m-i la trimis lam platit 300ramburs+39taxe curier si SURPRIZA intercoolerul era crapat.lam sunat imediat p acest ciprian ls inceput mia zis cami returneaza banii, am trimis coletul inapoi si.......acu sustine k el la trimis bun (ca el al ambalat cu mana lui desi cand am cerut poze a refuzat p motiv k nu are cine sai faca ca e plecat).
RECOMAN:
-aveti grija cu acest user
nume:basica ciprian
YM:bmwbun si tataeberti
tel:0786584556 0732927535
-cereti cand cumparati ceva sa deschideti pachetul inainte sal platiti
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image055.jpg
Views:	155
Size:	337.4 KB
ID:	1823126   Click image for larger version

Name:	Image057.jpg
Views:	189
Size:	337.8 KB
ID:	1823127  
Attached Files
File Type: pdf IMG_NEW.pdf (1.55 MB, 27 views)
c@t@lin is offline   Reply With Quote
Old 20-05-11, 17:29   #2
bmwbun

Stage 2

Default Re: Reclamatie user: BMWBUN

pt cultura ta generala radiatorul a fost ok.
ai uitat sa specificio ca ai fost un gretos cand am vb si ai inceput sa ameninti la tel.
mai am 7 radiatoare dar din pacate pt tine nu iti pot da unul bun din moment ce eu am trimis coletul ok
e problema ta ca nu ai deschis coletul innainte si nu ai facut proces verbal cu cei de la curierat.
pe viitor daca vrei ceva mergi la magazin si cumpara de acolo nu second de la TEPARI daca esti asa tare.
ps:esti un idiot
bmwbun is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -