Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > Feedback comercial - Recomandari si Reclamatii

Feedback comercial - Recomandari si Reclamatii Loc pentru reclamat tranzactii nereusite. Sunt acceptate doar reclamatiile insotite de dovezi clare.

Reply

Thread Tools
Old 06-03-11, 18:15   #1
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]
Default Reclamatie user gimmy- user neserios

Am 2 cauciucuri de vanzare la bazar si am fost contactat de userul gimmy care mi-a facut o oferta care am refuzat-o. I-am raspuns zicandu-i pretul meu sub care nu las cauciucurile si el a fost de acord daca rezolv transportul la bucuresti.

Detalii din urmatoarele pm-uri intre mine si el.

Quote:
Originally Posted by giubau_v8
Quote:
Originally Posted by gimmy
iti dau 150 lei pe cauciucurile kleber 185 r15 sau 2 buc all sezon good year 195/65 r15
nici la baietii care se ocupa cu cauciucuri sh, nu gasesti la pretul asta , tocite ( iti spun asta ca am fost sa imi caut 195/50/15 si mi-au cerut 90 lei pe bucata tocite 40% ). Cred ca pretul cerut de mine este unul mai mult decat decent avand in vedere calitatea gumelor. daca le vrei neaparat iti pot face pretul 180 ron pentru pereche, mai putin nu am cum. consulta si tu piata si o sa iti dai seama
seara buna
Quote:
Quote:
gasesti si la 50 lei buc......la 3-4-5 mm profll....intradevar ale tale au mai mult...daca erai din buc iti dadeam 180 , dara asa nu am cum 180 + vreo 40 transport le gasesc si aici in bucuresti...mersi de raspuns
Man , eu am dat azi transport la 4 jante pe 15 cu cauciucuri, 108 ron . 60 KG . deci presupun ca e in jur de 30 ron transportul. Daca le vrei neaparat ,in weekend vine un prieten de la bucuresti si le pot trimite . or sa ajunga duminica seara probabil.
Quote:
Quote:
[e vezi ca e alta treaba....asa mai merge...ok adu-le la bucucresti si dai numarul meu sa ma sune cand pleaca de la buzau si nevedem si daca sunt ok le iau
Te asigur ca sunt ok, eu le-am cumparat personal inainte sa plec din anglia, si au fost montate doar de acolo pana in romania si aici cateva luni.
da-mi numaru tau de telefon te rog

Dupa ce am vorbit la telefon cand eram pe drum si dupa ce am intrat in bucuresti am asteptat jumatate de ora sa vina ( nu condamn, traficul, asta e ) , a venit, s-a uitat la cauciucuri si a zis ca sunt ok si mi-a dat 160 ron in mana ca cica asa ne intelesesem...asta dupa ce am vorbit la telefon cu el cu anunturile in fata. Ne intelesesem la 180 daca le aduc eu ..... In fine am luat cauciucurile inapoi si am plecat

Sfat pentru cei care vor sa mai faca tranzactii cu el, mai bine nu mai faceti....In felul asta m-am usurat de 50 ron si o zi jumate pierdute, incercand sa fiu om cu cineva care nu merita.

Am mai facut tranzactii prin intermediul forumului dar pana acum nimeni nu a avut nimic sa imi reproseze nici in calitate de vanzator, nici in calitate de cumparator
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -