Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Scuterul meu

Reply

Thread Tools
Old 18-02-12, 12:33   #1
Eu_Darius

Stage 3

Member of:
[2 Roti]
Default Yamaha aerox

salut.sunt nou pe aici .am gasit de vanzare un yamaha aerox la pret bun dar proprietarul zice ca nu mai are acte la el...se pot face acte?si cam la ce pret
Eu_Darius is offline   Reply With Quote
Old 18-02-12, 21:29   #2
dru_darius

Stage 2

Default Re: Yamaha aerox

Quote:
Originally Posted by Eu_Darius View Post
salut.sunt nou pe aici .am gasit de vanzare un yamaha aerox la pret bun dar proprietarul zice ca nu mai are acte la el...se pot face acte?si cam la ce pret
eu zic sa te feresti de acel aerox, un scuter fara acte 99% ii furat, si nu ai vrea sa te intalnesti cu propitarul legitim la tine in curte cu politia
dru_darius is offline   Reply With Quote
Old 19-02-12, 19:36   #3
AdamRs50

Stage 5

AdamRs50's Avatar

ciao...treaba sta in felul urmator daca chiar tio doresti poti mere la politie sa verifici seria sasiu si seria motor daca iti da aceste detalii proprietarul si vei fi sigur de trecutul scuterasului...iar daca nu ti le da e clar furat.

oricum cu inmatriculatul daca nu are acte nu e prb cat timp o inm la sat comuna etc.
AdamRs50 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-12, 20:58   #4
dru_darius

Stage 2

Quote:
Originally Posted by AdamRs50 View Post
ciao...treaba sta in felul urmator daca chiar tio doresti poti mere la politie sa verifici seria sasiu si seria motor daca iti da aceste detalii proprietarul si vei fi sigur de trecutul scuterasului...iar daca nu ti le da e clar furat.

oricum cu inmatriculatul daca nu are acte nu e prb cat timp o inm la sat comuna etc.
politia ii fix pix, orice motor fara acte in mod sigur ii furat, si multe cazuri cand vand scutere cu acte ca or avut noroc sa fie actele in saua, plus am avut scuterul furat, actele leam avut la mine si ''hotul'' o vandutscuterul la o persoana si acea persoana o putut inmatricula scuterul si scuterul se afla in acelas judet si la 60km de mine, asa ca politia ii doar o barca intr.un ocean urias
Old 19-02-12, 21:21   #5
Eu_Darius

Stage 3

Member of:
[2 Roti]

multumesc de raspunsuri!
Eu_Darius is offline   Reply With Quote
Old 19-02-12, 21:52   #6
AdamRs50

Stage 5

AdamRs50's Avatar

Quote:
Originally Posted by dru_darius View Post
politia ii fix pix, orice motor fara acte in mod sigur ii furat, si multe cazuri cand vand scutere cu acte ca or avut noroc sa fie actele in saua, plus am avut scuterul furat, actele leam avut la mine si ''hotul'' o vandutscuterul la o persoana si acea persoana o putut inmatricula scuterul si scuterul se afla in acelas judet si la 60km de mine, asa ca politia ii doar o barca intr.un ocean urias
hai sa zic cum am inmatriculat eu scuterul meu fara nici un act decat cel de vanzare cumparare...primul rand am fo la politie cu datele de mai sus...apoi am mers la primarie si am dat 30 de lei taxa de inmatriculare...de placuta...si impozitu pe jum de an care a fo 30 de lei toate cele anumerate... deci am dat 30 de lei si jum de ora de mers pana la pol si inapoi.
AdamRs50 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-12, 21:59   #7
dru_darius

Stage 2

Quote:
Originally Posted by AdamRs50 View Post
hai sa zic cum am inmatriculat eu scuterul meu fara nici un act decat cel de vanzare cumparare...primul rand am fo la politie cu datele de mai sus...apoi am mers la primarie si am dat 30 de lei taxa de inmatriculare...de placuta...si impozitu pe jum de an care a fo 30 de lei toate cele anumerate... deci am dat 30 de lei si jum de ora de mers pana la pol si inapoi.
stiu de faza asta, asta ziceam multe fara acte sunt furate, si serile nu se verifica
- Copyright 2026 4Tuning -