Mi-am dat seama că e răcit pe apă, numai că după mască. Am văzut pozele cu setul, dar nu am observat furtunul de la apă. Adică nu i-am dat atenţie. Şi oricum... Tu ce te bagi??
Mi-am dat seama că e răcit pe apă, numai că după mască. Am văzut pozele cu setul, dar nu am observat furtunul de la apă. Adică nu i-am dat atenţie. Şi oricum... Tu ce te bagi??
poi "einstein" ti se pare ca un set pe aer arata ca si pe apa ? desteptule setu pe aer nici nu il vezi pt ca ii in carcasa de racire si ii cu liniute pe el chiar daca nu ar fi da u esti "einstein"
poi "einstein" ti se pare ca un set pe aer arata ca si pe apa ? desteptule setu pe aer nici nu il vezi pt ca ii in carcasa de racire si ii cu liniute pe el chiar daca nu ar fi da u esti "einstein"
Flăcău, tu chiar eşti bătut īn cap? Nu te prinzi că nu am fost atent la poza cu setul? E greu, nu?
Daca imi permite domnu' Denis!!
Ideea este luata de la masinile modificate:gen urs e30,golf,tt etc,asa a considerat el ca e mai frumos!!
SI eu am fost uimit de unde l-a bagat si ma gandeam daca trage bine aer?A zis ca merge impecabil,deci...!!!!
Te dai cu el pe pista sau ai infrarosu incorporat in ochi? O idee mai bina decat asta cu filtru era sa pui inca un radiator mai mic acolo unde era farul, sau in spate aripii de la roata fata, cam cum e la f12. Il lustruiai ii puneai furtunele albastre si aia era..nu mai aveai probleme cu racirea decat daca te duceai in desert.