Am vazut k multa lume posteaza aici diferite treburi....mam gandit sa prezint si eu astfel runneru meu..si in speranta k voi gasii si stunteri printre voi...poate mati ajuta cu niste sfaturi...mai mult mecanice...
Scuteru e din 2003 modelu da ma rog..motoru e de nrg...asa lam luat...da merge..nu e tunat sau cine stie ce..da sunt multumit de el..doar k sa bulit momentan..:P
Paint jobu la el nu prea am costat...e facut de mine..
Si acum lam desfacut iar k am cam cazut cu el..si sau faramat din carene..tre sa le rafac..si sa ii fac alta vopsea...ink ma mai gandesc cum...si sper sa modific ceva si pe la motor...sa vad mai intai cu stau cu partea financiara....
Foarte frumos..imi place ai grija de el..de ce faci stunt cu carenele astea bune ? Imi place foarte mult cum e vopsit..Si se cam inmultesc runnerele..sa il stapanesti sanatos si spor la modificari
Paint jobu la el nu prea am costat...e facut de mine..
Si acum lam desfacut iar k am cam cazut cu el..si sau faramat din carene..tre sa le rafac..si sa ii fac alta vopsea...ink ma mai gandesc cum...si sper sa modific ceva si pe la motor...sa vad mai intai cu stau cu partea financiara....
tu esti cam kamikazeeein gluma iti zic ,dar ai grija ca poate iti vezi capu pe asfalt!Mare grija cu schemele!Bafta in continuare!
tu esti cam kamikazeeein gluma iti zic ,dar ai grija ca poate iti vezi capu pe asfalt!Mare grija cu schemele!Bafta in continuare!
pai dasta trb sa il repar...lam cam trantit saracutu de cateva ori..si sau mai zgariat carenele..spre surprinderea mea.nu sau rup din cazaturi...sunt super tepene krenele de runner...am cazut cu el la 70...si doar sa zgariat...jale rau...