Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > KIA > Anunturi Auto KIA

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 04-08-09, 12:56   #1
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Ce nu trebuie omis când puneţi anunţul aici:

Anunţul propriu se ridică în prima pagină cel mai devreme odată la 48h de la ultima intervenţie pe topic. Dacă trebuie să răspundeţi unui potential cumpărător mai devreme de atât, folosiţi cu încredere mesageria privată

Sunt interzise mesajele postate pentru a ridica în pagină alte anunţuri decât cele proprii, indiferent de motivaţie, cu excepţia interesului real pentru respectivul produs.

Comentariile negative referitoare la un anunţ sau vânzător nu sunt permise pe topicurile comerciale. Ai fost înşelat? Ai o reclamaţie de făcut? Produsul pe care l-ai primit nu este conform cu ceea ce ţi s-a promis ? Acum ai la dispoziţie secţiunea de Feedback comercial, al cărei regulament este obligatoriu să-l citeşti înainte de a posta.

ESTE OBLIGATORIU să afişaţi un preţ de vânzare/cumpărare şi date de contact. Orice topic fără aceste date de contact va fi închis provizoriu, până iniţiatorul topicului va da aceste informaţii.

Linkurile spre alte site-uri NU sunt acceptate.


Instrucţiuni de postare

- Puneţi date de contact cu persoana care vinde/cumpără - telefon şi e-mail, eventual ID de messenger.

- Gandiţi-vă la ce întrebări aţi putea primi de la cei interesaţi şi puneţi răspunsurile în primul post, pentru a evita discuţiile ce pot ajunge la câteva pagini şi câteva săptămâni fără să se finalizeze pozitiv anunţul.

- Formulaţi titlul topicului sub forma Vând (cumpăr) maşina, marca, an de fabricaţie, preţ, sau Vând (cumpăr) piesa ....
aleks is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -