01-05-09, 20:41
|
|
|
Speed Daemons Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Speed Daemons] [DAEWOO]
|
KIA SPORTAGE 2.0 CRDI
A ajuns la mine dintr-o pura intamplare si am ramas nedespartiti de atunci :P
Masinuta este varianta full, piele partial, climatronic,CD, 4wd, ESP.
Dupa ce am luat-o, a inceput sa imi placa si, cum nu am avut nicio masina stock, am inceput sa pun pe ea:
xenon 4300k pe faruri si proiectoare,
jante Wolfrace pe 18" si gume yokohama Advan ST de 235/50,
discuri frana fata EBC Turbo Groove si placute Green Stuff, tot EBC,
folie 3M FX si pe geamurile fata si pleoape far "homemade".
in plan pt viitor ar fi un chip, finala sport (poate chiar deloc :P ) si ceva muzica...
|
|
01-05-09, 20:48
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Re: KIA SPORTAGE 2.0 CRDI
in sfarsit ai pus poze cu ea  ai trecut la ceva mai impunator, fata de tico  succes in continuare, arata bine
|
|
|
02-05-09, 13:14
|
|
 Stage 5
|
Felicitari pt achzitiee...
intradevar... simti altfel o masina stock...
... si diferenta fata de tico
|
|
|
13-05-09, 15:34
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
niste poze actuale.
P.S. ma bucur ca mai colorezi si tu atmosfera aici...altfel trebuia sa se numeasca forumul...Kia Cee'd
|
|
|
18-08-09, 09:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
|
Nenea, mai vrem poze cu SUV-ul
|
|
|
17-09-09, 14:26
|
|
|
Speed Daemons Member
 Stage 5
|
tocmai cand sa pun poze cu pleoapele de care eram foarte mandru (deh, iesisera din manutele mele :P ) saptamana trecuta, pe la 140 s-au desprins ca panourile de pe Discovery :P bashka mi-a zgariat si plafonul una din ele... promit sa pun poze curand, acum sunt la munci si nu le am la indemana...
|
|
|
19-09-09, 13:11
|
|
|
Speed Daemons Member
 Stage 5
|
am mai gasit o poza cu pleoapele pe ea...
|
|
|
23-09-09, 06:41
|
|
Stock
|
salut, tico rs, sunt foarte bucuros ca am mai gasit pe cineva cu o kia sportage. Am si eu una anul fabricatiei 2008, pina ce nu am prea schimbat nimic la ea, insa am un buget destul de bun strins pentru asta.
As dori sa mi dai ceva sfaturi cu privire la:
- Jantele de ce marime ar fi mai faine 17 sau 18 ?
- Cu ce procent de tunari ai pus pelicula pe ferestrele din spate? si care ar sta mai bine?
- Am in plan sa imi pun niste praguri, insa nu le prea gasesc, daca stiu une pot gasi si la ce pret te rog zimi
- ce zici sa pun xenon pe faruri, caci lumina standart putin ma nemultumeste.
- Si te mai intreb ce ai lucrat la partea audio a masinii?
Singurul loc unde nu voi umbla e motorul deaorece e un 2.0 benzina destul de furios
|
|
|
05-10-09, 06:58
|
|
|
Speed Daemons Member
 Stage 5
|
depinde foarte mult de ce vrei tu, ca doar de-aia ii zice "tuning" :P
- cu jante pe 18 ai o stabilitate mult mai buna pe sosea, dar se simte diferenta la gropi vs originalele de 16", deci daca ai "off-road" pe unde te invarti, mergi pe 17, daca asfaltul e relativ ok si mergi mai mult pe sosele bune, mergi pe 18, merita. eu am 235 50 r 18 si nu atinge, nu are nicio problema...
- geamurile spate sunt de fabrica, cred ca sunt in jur de 50%. cel mai bine ar fi minim 70% pe spate (poate chiar 95% :P) si 35% fata
- da un search pe net dupa RBR Auto, sunt intre 800 (alea crom) si 1600 lei (alea plastic..) personal imi plac mai mult alea de plastic.
- xenonul merita, eu am pus si pe faruri si pe proiectoare, ideal ar fi sa pui 4300k, de 35W alea de 50 W e mult mai probabil sa suscite interesul pulitiei..
- pe audio, abia incep, am pus dvd pioneer 2 din, camera mers inapoi pe boxele standard, sunet mai mult decat ok, camera extrem de utila, mai ales cand iesi cu spatele in strada, vizibilitatea se imbunatateste enorm.
|
|
|
05-10-09, 13:34
|
|
 Stage 4
|
interesante jantele, de fapt roata cu totul e interesanta 
poate ne intalnim intr-o seara prin bucuresti sa o vad si eu, ca m-ar tenta niste roti, si-asa vine iarna

05-10-09, 14:18
|
|
Stock
|
merci mult pentru raspuns, destul de bune sfaturi, acum chiar am de gind sa cumpar niste praguri. Scuze insa momentan am un player pio 6950ib-1din care e destul de fain am dat ceva banuti pe el insa simt nevoia unui 2 din si uite ce am gasit pioneer avh-p3100dvd - e cu amproximativ toata fata tuchscreen avind si iesire usb pe fata, nu are GPS insa eu nu am nevoie de le deoarece am un navigator de la garmin. Acum astept sfaturi e fain playerul dat ca am in pusculita banii necesari, am de gind sa il procur de pe ebay la 350 dalari+ 50 dolari drumul. Ce parere aveti?
|
|
|
16-10-09, 10:30
|
|
|
Speed Daemons Member
 Stage 5
|
exact asta mi-am luat si eu, deoarece p4000dvd a iesit din productie si, culmea 3100 a fost mai ieftin. 1800 ron de pe car-sound, nou cu garantie. am mai pus pe el o camera pe mers inapoi (85 ron din doraly, si cu night vision) si am lasat boxele originale ale masinii dar am pus aluband pe usile spate si dynamat extreme pe cele din fata ( 265 lei de la alarm service), investitie, as putea spune, avand in vedere ca boxele de fabrica amplificate de noul HU si ajutate de dynamat suna super bine...
in alta ordine de idei, mi s-a pus pata pe un kit de intercooler Front Mount (vreo 350 eur) si un chip, dar e atat de varza ambreiajul incat mi-e teama ca dupa chip o sa raman fara el, cum ma dau mai tare la ea "agata" la schimbarea treptelor pana se raceste  iar pe ebay nu gasesc decat pt 2.0 si 2.7 benizna...
@aproapeom: poate prindem vreo vineri seara in care sa nu ploua :P sunt de obicei pe la carol vinerea seara...
@all: or sa urmeze niste boxe noi pe fata, iar tweeterul original ma enerveaza rau datorita locatiei, deci daca are cineva ornamentele de usa fara tweetere, le dau la schimb pe ale mele cu tweetere cu tot.
|
|
|
17-10-09, 19:32
|
|
Stock
|
tico merci mult de raspuns, insa mai am o singura rugaminte, sa pui niste poze cu playerul in masina si cu camera instalata, poate mai pui niste poze din procesul de insonorizare. Te rog ajutama caci in 1-2 saptamini trebuie sa dau comanda de player p3100dvd din state, si nu imi imaginez cum ar arata in interior
|
|
|
20-10-09, 07:56
|
|
 Stage 4
|
lasa-mi nr. tau, eu vinerea de obicei stau prin alte zone, dar nu-i bai
Quote:
|
deci daca are cineva ornamentele de usa fara tweetere, le dau la schimb pe ale mele cu tweetere cu tot
|
exact aceeasi oferta o am si eu
|
|
|
20-10-09, 18:42
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]