Hungaroring 2006 - cea mai tare cursa din ultimii ani?
Numai dupa podium, ne dam seama ca multe s-au intamplat. Dar cate dueluri, depasiri, schimbari de lider au fost in cursa aceasta, nu au fost nici una din ultima vreme. Cea mai spectaculoasa. Daca sunteti de alta parere sau de acord postati.
e clar k a fost una din cele mai tari curse din acest sezon.. depasirea lui Alonso pe exterior... a fost tare.. insa Schumi avea roti de uscat, Alonso insa intermediare parca.. nu stiu exact.. si faptul k nici unul nu a terminat cursa.. si diferenta de punctaj a ramas la fel intre ei ii va face pe amandoi sa traga tare in urmatoarele curse.. deci ne asteapta 5 curse sa speram la fel de tari.. numai bine..
Originally Posted by Alex2Fast4U
e clar k a fost una din cele mai tari curse din acest sezon.. depasirea lui Alonso pe exterior... a fost tare.. insa Schumi avea roti de uscat, Alonso insa intermediare parca.. nu stiu exact.. si faptul k nici unul nu a terminat cursa.. si diferenta de punctaj a ramas la fel intre ei ii va face pe amandoi sa traga tare in urmatoarele curse.. deci ne asteapta 5 curse sa speram la fel de tari.. numai bine..
shumi avea intermediare iar alonso avea de ploaie...masina lu shumi era setata pt uscat iar al lui alonso pt ploaie.
demult nu am mai vazut asa o cursa spectaculoasa