Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 08-02-12, 18:13   #1
TokiCo

Stage 3
 
TokiCo's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 94
Default Formula 1- Stiri,Evenimente,Monden 2012

Formula 1 e pe cale să înceapă .

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1_01.jpg
Views:	99
Size:	308.8 KB
ID:	2321832   Click image for larger version

Name:	2_04.jpg
Views:	95
Size:	350.7 KB
ID:	2321833   Click image for larger version

Name:	2_MP4_27vs_MP4_26_2.jpg
Views:	86
Size:	348.8 KB
ID:	2321834  

Click image for larger version

Name:	1_MP4_27vs_MP4_26.jpg
Views:	95
Size:	328.0 KB
ID:	2321835  

Last edited by Daniel_DRV; 14-03-12 at 18:33.
TokiCo is offline  
Old 25-02-12, 14:07   #2
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Moden 2012

Barrichello: "F1 nu este un capitol închis"

Barrichello: ”Mai am multe de oferit”
Recordmanul all-time al participărilor în cursele de Grand Prix a spus că nu a renunțat la gândul de a mai concura în Formula 1

Pilotul brazilian Rubens Barrichello (39 de ani) a declarat că Formula 1 nu este un capitol închis în cariera sa - deși este pe punctul de a obține un contract în campionatul IndyCar pentru sezonul 2012.

În luna ianuarie a acestui an, veteranul originar din Săo Paulo a fost pus pe liber de echipa Williams în favoarea concitadinului Bruno Senna (2, însă Barrichello nu a irosit timpul, căutând rapid alte opțiuni în lumea pilotajului sportiv.

După trei zile de teste alături de echipa KV Racing la Sebring (Florida/SUA), vitezistul sud-american va reveni în habitaclul unui bolid de IndyCar pe circuitul de la Sears Point (California/SUA) în acest weekend, în condițiile în care atât el cât și echipa se preocupă de stângerea unui buget pentru stagiunea care bate la ușă.

În ciuda mutării sale în IndyCar, un campionat ale cărui etape se desfășoară predominant în America de Nord, Barrichello a declarat pentru publicația de specialitate Autosport că nu consideră că activitatea sa în Formula 1 a luat sfârșit.

Referindu-se la revenirile lui Michael Schumacher și Kimi Raikkonen, Barrichello a precizat: "Îmi las oportunitățile deschise, probabil în același fel în care Schumacher, iar acum Kimi au procedat. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Și dacă nu voi mai fi în Formula 1, voi fi în preajma ei. Vreau să-mi iau adio pe la vârsta de 60 de ani sau ceva de genul acesta!".

Brazilianul a adăugat: "Nu poți să știi niciodată ce îți pregătește Formula 1. Oamenii știu de ce sunt capabil și că sunt un pilot experimentat. Cu atât de puține teste în timpul anului, este clar că aceste calități sunt în fruntea listei. Anul trecut a fost greu deoarece toate contractele fuseseră deja perfectate".
Barrichello a ținut să precizeze să nu care resentimente față de Bruno Senna pentru faptul că a fost ales în locul său de către Williams, însă și-a exprimat o anumită dezamăgire cu privire la felul în care formația britanică s-a purtat cu el.
Dornic să lase în urmă aceste neajunsuri, Rubens Barrichello a dezvăluit că este gata să abordeze întregul program competițional din IndyCar – care include cinci curse pe circuite ovale. Anterior, brazilianul afirmase că nu va pilota niciodată pe un oval, din cauza temerilor familiei sale în privința siguranței.
__________________

Powered by
" UN ANONIM CELEBRU "
Daniel_DRV is offline  
Old 25-02-12, 14:09   #3
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Moden 2012

Senna a semnat cu Williams pentru 2012

Pilotul în vârstă de 28 de ani va călca astfel pe urmele unchiuliu său, Ayrton, triplu campion mondial în urmă cu două decenii

Foștii campioni la constructori, care au avut inscripționat numele lui Ayrton Senna pe toate mașinile pe care le-au trimis în Campionatul Mondial de Formula 1 după blestemata zi de mai din 1994, atunci când brazilianul și-a pierdut viața la Imola, au declarat că Bruno Senna va fi colegul lui Pastor Maldonado. Senna, care și-a făcut debutul în Marele Circ alături de HRT în 2010 și a concurat pentru Renault în ultimele opt curse din sezonul precedent, va începe testele alături de Williams pe 9 februarie, pe circuitul de la Jerez. El îl va înlocui pe compatriotul său Rubens Barrichello, prieten de familie ajuns la 39 de ani, care a întrat în Formula 1 în 1993, sub atenția lui Ayrton, a cărui carieră pare să fi ajuns la final după 19 stagiuni în care a reușit 11 victorii.

"Va fi interesant să pilotez pentru o echipă la care a activat și unchiul meu, mai ales că o parte dintre oamenii de aici au lucrat și cu Ayrton. Sper să readuc anumite amintiri și să produc unele noi. Vreau să obțin rezultate bune, pentru a mă revanșa față de țara mea, care m-a ajutat să ajung aici. Sunt mândru că sunt brazilian și mai motivat ca oricând să îmi demonstrez calitățile" , a declarat Senna.

Bruno le-a făcut mai multe vizite în preajma Crăciunului celor din echipa britanică, fiind supus anumitor teste care să evalueze starea fizică în care se află: "Circumstanțele în care Bruno și-a petrecut primele două sezoane în Formula 1 nu i-au dat oportunitatea ideală de a-și arăta potențialul. Era esențial să ne petrecem mult timp alături de el pentru a-i vedea calitățile de pilot. Am făcut asta și pe pistă, dar și la simulatorul nostru, și s-a dovedit a fi rapid, tehnic și capabil să prindă repede lucruri pe care le are de învățat. De-abia așteptăm să vedem acest talent în mașina noastră", a spus Frank Williams, președintele echipei din Oxfordshire.
Daniel_DRV is offline  
Old 25-02-12, 14:11   #4
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Moden 2012

Primele teste pentru W03
Noul bolid Mercedes a rulat în premieră pe circuitul de la Silverstone, înaintea testelor oficiale de la Barcelona

Michael Schumacher și Nico Rosberg au pilotat cu schimbul modelul W03 cu care scuderia Mercedes vrea să atace titlul constructorilor în noul sezon din F1. Cei doi au parcurs în total 100 km la Silverstone, distanța permisă de regulamentul FIA, cu câteva zile înaintea sesiunii de teste de la Barcelona.

”Încă nu putem trage concluzii, căci bolidul a rulat cu cauciucuri demonstrative, dar mașina a făcut ceea ce așteptam să facă. Nico și Michael au parcurs câte 50 km și acum suntem pregătiți pentru examenul de la Barcelona” , a explicat vicepreședintele echipei, Norbert Haug, citat de Autosport.

Mercedes a preferat să ruleze cu monopostul de anul trecut la primele teste de la Jerez, iar timpul câștigat pentru pregătirea noii mașini este prețios, consideră Haug: ”Am efectuat mai multe simulări și calcule în laborator și considerăm că suntem în grafic. Ne-am propus de la început să fim gata pentru Barcelona, nu mai devreme”.

Mercedes a încheiat pe locul 4 ediția trecută în ”Marele Circ”, la distanță respectabilă de Red Bull Racing, McLaren și Ferrari, iar Rosberg și Schumacher nu au reușit nicio clasare pe podium.

Scuze ptr triplu post, dar nu e destul spaţiu de scris ptr 1 singur post.
Daniel_DRV is offline  
Old 27-02-12, 20:05   #5
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Moden 2012

Patrese: "Ferrari are nevoie de un pilot italian"

Ferrari trebuie să-și asume un risc și să coopteze un tânăr vitezist din Italia, este de părere cel mai experimentat pilot de Formula 1 din peninsulă

Riccardo Patrese (57 de ani) i-a îndemnat pe diriguitorii Scuderiei Ferrari să aducă în echipă un tânăr pilot italian. Fostul vicecampion mondial din 1992, care a luat startul în 256 de Mari Premii în cariera sa de 16 pe prima scenă a automobilismului sportiv, consideră că lipsa de piloți italieni de pe grila sezonului 2012 ar putea fi corectată dacă Ferrari ar face un pas în această direcție.

"Nu știu de ce s-a ajuns aici" , a scris luni Patrese pe pagina sa oficială de Internet, referindu-se la faptul că piloții italieni lipsesc cu desăvârșire de la startul unui sezon de F1, pentru prima dată din 1970 încoace.

"Jarno Trulli a pilotat o vreme la vârf, dar de ceva timp alerga în coada plutonului, așa încât poate că este mai bine pentru el să rămână acasă decât să continue în acest fel. Sper că niște tineri italieni vor veni în F1 în viitor" , a declarat Patrese despre pilotul italian care avea contract cu echipa Caterham pentru 2012, dar care a trebuit să-i cedeze locul rusului Vitali Petrov.

"Știm cu toții cât de importantă este echipa Ferrari. Îmi amintesc de cursa de la Imola din 1983, când fanii au aplaudat atunci când eu am ieșit în decor, deoarece urma să câștige o mașină Ferrari, și nu un pilot italian" .

Patrese consideră că Ferrari, care domină prin reputație lumea curselor din Italia, este cea mai potrivită pentru a oferi șansa de care un tânăr pilot din peninsulă ar avea nevoie - deoarece ar putea fi în căutarea unui înlocuitor pentru Felipe Massa, în cazul în care brazilianul nu va impresiona în acest an.

"Cei mai buni trei piloți sunt [Fernando] Alonso, [Sebastian] Vettel și [Lewis] Hamilton în acest moment, dar poate că Ferrari, dacă ar vrea, ar putea avea un pilot italian ca secund în echipă – mai ales că Massa nu a performat prea bine în ultimele două sezoane. Ar putea să-și asume un mic risc luând un tânăr italian, lucru care nu s-a mai întâmplat de pe vremea lui Michele Alboreto" , a completat Riccardo Patrese, cel care în ultimul său an în F1 (1993) a fost coechipier cu Michael Schumacher la team-ul Benetton.

"Piloții italieni nu sunt ajutați de nimeni. Ferrari are propria academie de piloți, care oferă campionului din Formula 3 italiană un test cu un monopost de Formula 1, însă după aceasta pare că nu se mai întâmplă nimic. Cred că există tineri piloți italieni foarte talentați, dar ei au nevoie să li se ofere oportunitatea de a-și demonstra calitățile" , este de părere pilotul care a câștigat șase Mari Premii de F1.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	466014-3413246-317-238.jpg
Views:	82
Size:	12.2 KB
ID:	2341959  
Daniel_DRV is offline  
Old 27-02-12, 20:06   #6
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Moden 2012

Kobayashi, realist

Pilotul nipon de la Sauber consideră neimportant faptul că a fost cel mai rapid în sesiunea de teste de la Barcelona

Kamui Kobayashi a stabilit cel mai rapid timp pe circuitul din Catalunya în a doua sesiune de teste înaintea startului de sezon în Formula 1, dar el crede că performanța nu înseamnă cine știe ce în perspectiva noii stagiuni. ”Este doar un test, sigur că e mai mult decât nimic, dar pentru mine nu este un rezultat real. Să fim serioși, nu cred că McLaren și Red Bull sunt mai lente”, a arătat driverul de 25 de ani.

Kobayashi, al 12-lea în clasamentul piloților în ediția trecută a ”Marelui Circ”, a recunoscut însă că pentru moralul echipei este un rezultat bun, mai ales că fiabilitatea scuderiei a fost pusă sub semnul întrebării după timpii slabi de la Jerez, în prima sesiune de teste. ”Semnele sunt bune, mai avem lucruri de pus la punct, iar cel mai aspect este stabilitatea mașinii. Dacă reușim asta, putem fi consistenți în clasament, chiar dacă a obține clasări pe podium sau chiar victorii nu reprezintă un obiectiv realist”.

La sfârșitul acestei săptămâni, scuderiile din F1 vor efectua tot pe circuitul de la Barcelona ultima serie de teste înaintea primei curse, Marele Premiu al Australiei, programat pe 18 martie la Melbourne.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	813273-13890930-317-238.jpg
Views:	84
Size:	16.2 KB
ID:	2341960  
Daniel_DRV is offline  
Old 11-03-12, 22:40   #7
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Moden 2012

câteva zile până la prima etapă din acest sezon.....Hai M. Schumacher
Daniel_DRV is offline  
Old 11-03-12, 22:57   #8
TokiCo

Stage 3
 
TokiCo's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 94
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Moden 2012

Nici anul asta nu cred ca poate cineva sa-l intreaca pe Sebastian Vettel .
Red Bull invincibila

1.Vettel
2.Webber
3.Hamilton
TokiCo is offline  
Old 12-03-12, 10:57   #9
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Moden 2012

nu uita de Button şi Alonso care anul trecut au fost peste Hamilton şi Webber in special că aceştia au avut o creştere la sfârşitul sezonului , când McLaren şi Ferrari şi-au îmbunătăţit monoposturile....
Daniel_DRV is offline  
Old 12-03-12, 12:01   #10
TokiCo

Stage 3
 
TokiCo's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 94
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Moden 2012

doar Button ar putea schimba ceva , daca ar fi mai constant .
TokiCo is offline  
Old 16-03-12, 15:41   #11
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Monden 2012

Michael Schumacher încrezător spune că, noul monopost Mercedes se manevrează foarte bine.

Michael Schumacher a fost unul dintre piloţii care a ieşit în evidenţă în Australia după ce a ocupat prima poziţie în a 2 sesiune de antrenamente libere, performanţă venită după ce în cursul dimineţii ocupase locul trei.

"Am lucrat bine la monopost. Monopostul se manevrează foarte bine, dar cât de mult valorează vom afla probabil mai târziu în acest weekend. Din păcate, rezultatele nu sunt foarte realiste, sunt multe variabile care pot avea un efect mare, aşa că trebuie să aşteptăm până sâmbătă", a precizat el.

Nico Rosberg, susţine că a aflat lucruri noi despre caracteristicile monopostului atunci când rulează cu mult carburant în rezervor.

"În general sunt foarte mulţumit. Monopostul este bun şi am avut un start decent. Condiţiile au fost mixte, dar am parcurs câteva tururi bune pe uscat şi am fost capabili să învăţăm câteva lucruri pe care le vom folosi. Am învăţat în special când am concurat cu mult carburant, ceea ce reprezintă o bună pregătire pentru cursă.Am revenit deoarece cursele sunt pasiunea mea şi nu trebuie să-mi întrerup viaţa pe care o am cu familia mea. Când am revenit, unul dintre motive a fost că Formula 1 este mult mai puţin consumatoare de timp decât era în prima mea carieră. Atunci aveam teste după fiecare cursă, acum nu sunt deloc în timpul sezonului. Petrec mult timp cu familia. Altfel, în mod clar nu ar fi existat nicio revenire" a declarat Septuplul Campion Mondial

Last edited by Daniel_DRV; 16-03-12 at 15:47.
Daniel_DRV is offline  
Old 16-03-12, 15:44   #12
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Monden 2012

Mercedes este interesată să-i prelungească contractul lui Michael Schumacher cu doi ani pentru a-l păstra la echipă până la finalul sezonului 2014.

Chiar dacă iniţial a surprins mulţi fani ai Formulei 1 când a semnat un contract valabil pe trei ani la revenirea în Formula 1 în 2010, germanul are şanse mari să rămână în Formula 1 şi după finalul accestui sezon, după ce Ross Brawn a confirmat că este interesat să-i prelungească înţelegerea.

"Mai întâi îl vom întreba pe Schumacher înainte să căutăm alţi candidaţi. Dar dacă vom face un pas înainte în acest sezon, atunci cu siguranţă Schumacher va dori să continue şi să aducă beneficii în viitor".

Septuplul campion mondial a declarat de mai multe ori că nu a luat încă o decizie finală în privinţa viitorului său, iar acum a reiterat ideea că nu este pregătit pentru o astfel de hotărâre. "Ne-am întărit echipa. Acum mă aştept să ne îmbunătăţim ritmul de dezvoltare. Voi decide la momentul potrivit", a precizat el.

Michael Schumacher a debutat în Formula 1 în 1991 şi a câştigat şapte titluri mondiale cu Benetton şi Ferrari înainte de a se retrage din activitate la finalul sezonului 2006. Dacă îşi va prelungi contractul pe două sezoane acesta va concura în F1 cel puţin până la 45 de ani.
Daniel_DRV is offline  
Old 16-03-12, 15:57   #13
TokiCo

Stage 3
 
TokiCo's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 94
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Monden 2012

interesant , sper sa ramana .
TokiCo is offline  
Old 17-03-12, 09:24   #14
TokiCo

Stage 3
 
TokiCo's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 94
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Monden 2012

Doamne , nu ma asteptam la asa rezultate.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	incepe-f1-cu-6-campioni-mondiali-la-start-live-text-marele-premiu-al-australiei_2.jpg
Views:	98
Size:	60.7 KB
ID:	2365817  
TokiCo is offline  
Old 17-03-12, 12:11   #15
26WRC

Stage 5
 
26WRC's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,159
Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Formula 1- Stiri,Evenimente,Monden 2012

se anunta interesant sezonul asta de f1, abia astept sa vad cursa maine dimineata

Last edited by 26WRC; 17-03-12 at 12:13.
26WRC is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -