Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Reply
 
Thread Tools
Old 18-04-09, 10:48   #1
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Vauxhall se va retrage la finalul lui 2009 din British Touring Car Championship

Vauxhall a anuntat oficial ca va renunta la activitatea lor in cadrul British Touring Car Championship (BTCC) la sfarsitul acestui sezon.

Compania a invocat ca principale motive lipsa altor echipe sprijinite de producatori in BTCC alaturi de turnura defavorabila a conditiilor economice. Vauxhall totusi nu exclude complet posibilitatea de a revenit in viitor in BTCC, dar din declaratia de presa se sugereaza ca o eventuala revenire ar putea avea loc abia peste destul de multi ani.

Vauxhall a vrut sa ofere suficient timp partenerilor de curse din ultimii 13 ani, Triple Eight Race Engineering, sa se gandeasca la cea mai buna continuare in aceasta lume odata cu retragerea lor. Aceasta situatie este cu siguranta una foarte dificila pentru ambele tabere, Vauxhall si Triple Eight Race Engineering au castigat impreuna peste 100 de curse si 7 din ultimele 8 titluri la constructori.

Conform declaratiei lui Andy Gilson, directorul de marketing al Vauxhall, compania s-a bucurat de un succes imens in BTCC, din pacate insa un numar de factori au condus la decizia de a retrage echipa din campionat la sfarsitul sezonului. El a continuat si a spus ca atentia firmei Vauxhall se indreapta spre anul urmator si lansarea pe piata a unor noi produse interesante, precum noile generatii de Astra si Meriva.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	54
Size:	71.4 KB
ID:	882895   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	57
Size:	53.3 KB
ID:	882896  
aleks is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -