Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Reply
 
Thread Tools
Old 18-04-09, 10:44   #1
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default FIA a decis: Deflectorul Brawn GP este legal

FIA a declarat deflectorul dublu de pe spatele masinilor Brawn GP, Toyota si Williams ca fiind legal. Scandalul deflectorului din Formula 1 isi are radacinile la inceputul acestui sezon, cand echipe de succes in primele doua curse, cum ar fi Toyota si Brawn GP, au fost avantajate de acest instrument aerodinamic si au fost criticate aspru de echipele concurente.

Curtea de Apel a FIA a judecat contestatia depusa de echipele Ferrari, Red Bull Racing si Renault la care s-au alaturat BMW-Sauvber si McLaren ca parti prejudiciate. Dupa analiza datelor, FIA a decis ca deflectorul echipelor acuzate este legal. Kimi Raikkonen, pilotul de la Ferrari, a declarat inaintea deciziei FIA, ca problema deflectorului va decide campionul mondial din Formula 1.

Conform multor specialisti, deflectorul monoposturilor Brawn GP, Toyota si Williams va avea un cuvant greu de spus in desfasurarea sezonului. Deflectorul, cauza scandalului din Formula 1, este explicatia cea mai plauzibila pentru succesul avut de Brawn GP in primele doua curse ale sezonului, ambele castigate de echipa lui Ross Brawn prin Jenson Button.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 18-04-09, 12:01   #2
r27kul
4Rally

Stage 5
 
r27kul's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,651
Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[4Rally]
[FOTO]
Default Re: FIA a decis: Deflectorul Brawn GP este legal

Se si vede,priviti doar grila de start de maine .
r27kul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -