Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Reply
 
Thread Tools
Old 18-04-09, 09:43   #1
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default O nouă retragere neaşteptată: Ron Dennis renunţa la funcţia de director la McLaren

Ron Dennis a anuntat azi ca isi va retrage implicarea in cadrul echipei de Formula 1 McLaren. El va ramane in continuare presedinte si actionar cu 15% din McLaren Group. Dennis, in varsta de 61 de ani, si-a predat rolul sau de director lui Martin Whitmarsh.

Acum o luna acelasi Whitmarsh a preluat si functia de sef al echipei de Formula 1 McLaren.

Exista zvonuri conform carora ca acest pas in spate al lui Ron Dennis este facut din cauza scandalului ce a pornit dupa cursa din Malaezia, aceasta decizie facand parte din un posibil acord cu FIA.

Ron Dennis a declarat la fabrica de la Woking a McLaren ca el recunoaste ca nu este mereu usor sa te intelegi cu el si ca a luptat mereu dur pentru McLaren in Formula 1. El a insistat si a spus ca nu crede ca Max Mosley sau Bernie Ecclestone vor fi dezamagiti de decizia lui, dar ca nimeni nu l-a rugat sa faca acest pas inapoi, fiind in totalitate decizia sa.

El a facut aceste declaratii in cadrul unei conferinte de presa in care a anuntat restructurarea grupului McLaren. Astfel, segmentul masinilor de strada a devenit o companie independenta cu Ron Dennis la conducere.

Ron Dennis a lasat de inteles ca va fi mai fericit fara sa fie nevoit sa participe la atat de multe curse de acum inainte. El a declarat ca se astepta sa fie mai emotionat legat de aceasta chestiune, dupa o serie neintrerupta de prezenta la Mari Premii in decursul anilor. Dennis a incheiat spunand ca nu are nici un fel de remuscari legat de predarea conducerii lui Whitmarsh.
aleks is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -