Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Reply
 
Thread Tools
Old 13-05-09, 18:52   #16
R0b3r71n0

Stage 5
 
R0b3r71n0's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 571
Member of:
[2 Roti]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Bravo lor ... Ii invidiez
R0b3r71n0 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-09, 15:13   #17
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Spectacol în Italia

Piloţii echipei Real Racing au luat startul, în acest sfârşit de săptămână, la o nouă etapă din Campionatul Regional al Italiei. Cristian Martin a făcut o cursă senzaţională la clasa Baby, iar Adrian Martin a fost oprit de o problemă tehnică în finala de la clasa Mini.


Circuitul de karting din Corridonia, o localitate din centrul Italiei la 100 km nord de Pescara, a găzduit, în acest sfârşit de săptămână, o nouă etapă din Campionatul Regional de Karting al Italiei, cursă la care au participat şi fraţii Cristian şi Adrian Martin.

Cristian Martin a avut un sfârşit de săptămână excelent pe care l-a terminat cu o victorie la clasa Baby. Lipsa de experienţă pe circuitul de la Corridonia şi-a spus cuvântul doar în calificările de sâmbătă când mezinul familiei a terminat sesiunea cu cel de-al doilea timp. „Nu am avut foarte mult timp de acomodare, dar sunt sigur că şi de pe locul doi al grilei de start pot câştiga”, a spus Cristian Martin, imediat după sesiunea de calificare. Duminică, în prima manşă a zilei, pilotul echipei Real Racing şi-a asigurat, fără nici un fel de problemă, calificarea în finală. Plecat şi în finală de pe poziţia a doua a grilei de start, Cristian Martin a făcut o cursă excelentă şi a reuşit să treacă primul linia de sosire. „Ştiam că pot câştiga aici, dar a trebuit să rămân concentrat până în ultimul tur. Lupta la această clasă este foarte disputată şi orice greşeală te poate costa foarte scump”, a mai spus Cristian Martin, după cea de-a patra victorie din Italia.

Adrian Martin, fratele său mai mare, nu a avut un sfârşit de săptămână la fel de bun şi asta chiar dacă în calificări a terminat pe poziţia a noua a grilei de start. „Sunt foarte bucuros că am intrat în primii zece pe grila de start. Este un circuit nou, pe care nu am mai mers niciodată, şi credeam că voi avea mai multe probleme de acomodare”, a spus Adrian Martin. Pilotul echipei Real Racing nu a reuşit să exploateze însă rezultatul bun din calificări. În prima manşă a apărut o problemă la sistemul de alimentare al motorului, dar Adrian Martin a reuşit să se califice în finală. Timpul dintre cele două manşe nu a fost suficient pentru schimbarea completă a motorului şi, în finala de la clasa Mini, Adrian Martin a fost nevoit să abandoneze. „Sunt puţin dezamăgit, dar problemele tehnice fac parte din lumea curselor. Este important pentru mine că am reuşit să parcurg kilometri şi să ţin pasul cu ceilalţi concurenţi de la clasa Mini”, a adăugat Adrian Martin.

Următoarea etapă la care vor participa Cristian şi Adrian Martin este programată în perioada 27 – 28 iunie pe circuitul de la Târgu Secuiesc. La această etapă, inclusa în Campionatul Naţional de Karting, echipa Real Racing va participa în formulă completă. În afara celor doi fraţi, Cristian şi Adrian Martin, sub culorile Real Racing vor mai concura Andrei Ponta, Kristopher Schlett, Salvatore Arcarese şi Roberto Arcarese.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	adrian martin - cursa.jpg
Views:	118
Size:	978.3 KB
ID:	965969   Click image for larger version

Name:	cristian martin - cursa.jpg
Views:	108
Size:	989.3 KB
ID:	965970  
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 18-06-09, 13:26   #18
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Bravo lor si parintilor lor ca ii pot sustine in ceea ce fac!
Poate asa va ajunge si tara noastra undeva.

Avem cu cine, dar e mai usor sa promovam "valorile" din fotbal, pe care marile "puteri" ale lumii nu dau 2 scuipati.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 18-06-09, 13:32   #19
cRbL


Stage 5
 
cRbL's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,818
Member of:
[Moderators]
[FOTO]
[4Tuning International]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Bravo lor.
Cele mai mari respecte pentru pustii astia si mai ales pentru parintii care ii sustin.
Noi la varsta lor ce faceam ?
Bateam mingea pe coclauri si spargeam seminte pe gard...
Felicitari!
__________________
SF-urile si filmele porno au stricat mintile copiilor.
De ce?
Ca toti asteapta sa devina realitate ...
cRbL is offline   Reply With Quote
Old 07-07-09, 09:39   #20
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Trei piloţi pe podium
  • Trei cupe pentru piloţii echipei Real Racing
  • Cristian Martin a câştigat la clasa Pufo
  • Adrian Martin şi Salvatore Arcarese au terminat pe doi la clasa lor
Piloţii echipei Real Racing au obţinut rezultate excelente în etapa a treia din Campionatul Naţional de Karting programată pe circuitul de la Târgu Secuiesc.

Echipa Real Racing, condusă de multiplul campion naţional Constantin Răileanu, a luat startul, în etapa a treia din Campionatul Naţional de Karting, cu 6 piloţi: Andrei Ponta, Cristian Martin şi Kristopher Schlett la clasa Pufo, Adrian Martin la clasa Mini, Roberto Arcarese la clasa KF3 şi Salvatore Arcarese la clasa KF2.

La clasa Pufo, victoria i-a revenit lui Cristian Martin care a plecat în ambele curse din pole position. Pentru Cristian Martin aceasta este a treia victorie consecutivă din campionatul intern. „Nu a fost o victorie uşoară şi tocmai de aceea sunt foarte fericit că am obţinut acest rezultat. Au fost două curse spectaculoase şi mă simt pregătit acum pentru cele două curse din Italia la care voi mai lua startul în luna iulie”, a spus Cristian Martin. O evoluţie foarte bună, tot la clasa Pufo, au avut şi Andrei Ponta şi Kristopher Schlett care, în ciuda experienţei limitate, pentru amândoi aceasta fiind abia a doua cursă din carieră, au reuşit să facă progrese. Chiar dacă este doar a 2-a cursă din cariera şi a fost protagonistul unui accident spectaculos în antrenamente, unde s-a răsturnat, Kristopher Schlett s-a clasat pe locul 4. „Andrei Ponta, a avut şi el o evoluţie foarte bună şi sunt sigur că în curând îl vom vedea pe podium”, a spus Constantin Răileanu, managerul echipei, despre cel mai tânăr pilot de la clasa Pufo.

La clasa Mini, piloţi cu vârste între 9 şi 11 ani, au fost cei mai mulţi piloţi pe lista de start. Adrian Martin s-a clasat pe poziţia a cincea în calificări şi după o cursă extrem de spectaculoasă a reuşit să termine pe locul secund. „Totul a mers perfect şi cred că au început să se vadă rezultatul curselor din Italia la care am participat până acum. A fost o experienţă utilă pentru mine şi acum îmi doresc să câştig prima cursă la această clasă”, a spus Adrian Martin.

În 2009, Roberto Arcarese concurează la clasa KF3, piloti între 12-15 ani, pe un kart cu motor de 125 cmc în 2 timpi fără schimbator de viteze şi care dezvoltă 28 CP. Roberto a încercat să se acomodeze cât mai repede cu noul şasiu de la Tony Kart, dar ploaia căzută din senin i-a încurcat socotelile. Pe final, pilotul echipei Real Racing a avut şi o problemă tehnică la motor şi a terminat cursa de la Târgu Secuiesc pe locul 6.

Cursa de la clasa regina KZ2 - piloţi cu vârsta minimă de 15 ani şi karturi cu motoare de 125 cmc care dezvoltă 50 CP, cutie de viteze cu 6 trepte secvenţială şi care ajung de la 0 la 100 km/h în mai puâin de 3 secunde - a fost una extrem de spectaculoasă. Chiar dacă nu are prea multă experienţă la această clasă, Salvatore Arcarese a mers excelent şi a reuşit să termine pe treapta a doua a podiumului. „Cu siguranţă va câştiga foarte repede o cursă şi la această clasă. Nu am mai văzut de mult o asemenea dorinţă de victorie şi determinare la un pilot. Următoarea şansă este cursa de pe circuitul din Bacău, programată la începutul lunii august şi sunt sigur că va face totul să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”, a mai spus Constantin Răileanu, manaerul echipei Real Racing.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	echipa real racing.jpg
Views:	111
Size:	1.16 MB
ID:	999093  
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 07-07-09, 13:42   #21
kiddo

Stage 5
 
kiddo's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 464
Member of:
[VW]
[2 Roti]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

bravo bah pustilor tinetio tot asa
kiddo is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -