Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Reply
 
Thread Tools
Old 18-03-09, 15:23   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

  • Cristian Martin a câştigat Trofeul Primăverii la Lonato
  • Adrian Martin a început sezonul la clasa Mini
  • Peste 100 participanţi la etapa din Italia
Fraţii Cristian şi Adrian Martin au început sezonul de karting 2009 cu Trofeul Primăverii, programat pe circuitul italian de la Lonato, lângă Brescia. „Trofeul Primăverii”, o competiţie ajunsă la ediţia cu numărul 20, a fost prima competiţie din calendarul fraţilor Cristian şi Adrian Martin în sezonul 2009.

Cristian Martin, mezinul familiei Martin, care concurează anul acesta la clasa Baby, şi-a dominat adversarii în sesiunile de antrenamente şi calificări. „Anul acesta este ultimul la această clasă şi mi-am propus să câştig cât mai multe curse internaţionale şi titlul în Romania”, a spus Cristian Martin, după calificările de sâmbătă.

Adrian Martin are 9 ani şi concurează la clasa Mini. În ciuda lipsei sale de experienţă, aceasta fiind doar a şaptea cursă la această clasă, Adrian Martin a progresat rapid, reuşind să se apropie foarte repede de piloţii de top. „Sunt bucuros că m-am acomodat atât de repede la noua clasă. Mai am mult de muncă pentru a putea ţine pasul cu concurenţii mei şi tocmai de aceea este foarte important să stau cât mai mult în kart pentru a aduna experienţă”, a spus şi Adrian Martin.

Cristian Martin a confirmat forma excelentă din calificări şi după două curse spectaculoase şi-a trecut în cont victoria în cea de-a 20-a ediţie a Trofeului Primăverii. Cristian Martin a terminat prima cursă cu o victorie, iar în cea de-a doua, din cauza unor mici probleme de carburaţie, a terminat pe locul doi. Victoria la general este una extrem de importantă ţinând cont că la această clasă au luat startul 12 piloţi cu vârste între 6 şi 8 ani. ”Am învăţat foarte multe în această cursa. Mi-a plăcut foarte mult circuitul de la Lonato şi acum obiectivul meu este sa obţin aceleaşi rezultate şi în cursa de la Siena programată în acest weekend”, a mai spus Cristian Martin.

Pentru Adrian Martin sfârşitul de săptămână nu a fost unul la fel de bun. După un start marcat de numeroase acrosaje în pluton, Adrian Martin nu a reuşit să ajunga în primii 14 şi a ratat calificarea în finala competiţiei la clasa Mini. „A fost o cursă extrem de dificilă şi în urma incidentului de la start am pierdut foarte multe poziţii. Sunt sigur că aş fi putut obţine un rezultat mai bun, dar acest lucru se mai întâmplă la curse. Am trecut deja peste acest moment şi mă pregătesc pentru etapa următoare”, a adăugat şi Adrian Martin.

Următoarea competiţie la care vor lua startul Cristian şi Adrian Martin este programată pe circuitul din Sienna, Italia, în perioada 21 – 22 martie. Această etapă face parte din Campionatul Regional al Toscanei.

ALTE INFORMAŢII:

Cristian Martin – 8 ani, concurează la clasa Baby.
Adrian Martin – 9 ani, concurează la clasa Mini.

Cristian şi Adrian Martin au debutat în karting anul trecut şi concurează pentru echipa Real Racing. Cristian Martin este în ultimul an la clasa Baby, iar Adrian Martin a trecut la clasa Mini, pentru că a împlinit vârsta de 9 ani.

Echipa Real Racing este condusă de Constantin Răileanu, fost pilot de karting şi pilot în Formula Ford. Constantin Răileanu a câştigat Cupa Dacia Logan din cadrul Bucharest City Challenge 2007.

Categoria Baby este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani. Karturile sunt echipate cu motoare de 60 cmc, în 2 timpi, cu limitator de viteză. Motorul are 9 CP ceea ce permite o viteză de top de 90 km/h.

Categoria Mini este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani. Karturile sunt echipate cu motoare de 60 cmc, în doi timpi, care dezvoltă 12-15 cai putere. Performanţele sunt impresionante, viteza de top fiind de 110 km/h la turaţii de 15.000 rpm.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	adrian martin.jpg
Views:	1073
Size:	457.9 KB
ID:	837086   Click image for larger version

Name:	adrian martin - nr. 19 - cursa.jpg
Views:	1099
Size:	490.8 KB
ID:	837087   Click image for larger version

Name:	adrian si cristian martin.jpg
Views:	1092
Size:	546.5 KB
ID:	837088  

Click image for larger version

Name:	cristian martin.jpg
Views:	1088
Size:	754.5 KB
ID:	837089   Click image for larger version

Name:	cristian martin - nr 7 - cursa.jpg
Views:	1104
Size:	703.1 KB
ID:	837090  
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 15:37   #2
Cr0c0 F

Stage 5
 
Cr0c0 F's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,454
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

felicitari juniorului!
Cr0c0 F is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 15:40   #3
askhy

Stage 5
 
Join Date: May 2008
Posts: 555
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Tinere talente care ar putea ajunge in viitor mari nume ale sportului cu motor, asta daca cineva ii va sustine si le va asigura venitul pentru a participa la aceste evenimente
askhy is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 15:54   #4
dragos1989

Stage 5
 
dragos1989's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 579
Member of:
[SEAT]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Sa le tinem pumnii stransi si sa le dorim mult succes in cariera! Sa ajunga pe cele mai inalte culmi!
dragos1989 is offline   Reply With Quote
Old 19-03-09, 12:38   #5
serady

Stage 5
 
serady's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 306
Member of:
[DACIA]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

din pacate mai dureaza pana sa avem un pilot de top principala problema fiind banii
serady is offline   Reply With Quote
Old 19-03-09, 22:49   #6
R0b3r71n0

Stage 5
 
R0b3r71n0's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 571
Member of:
[2 Roti]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

mult noroc copilasi ...facetine mandri de voi ... pacat ca nu toata lumea isi permite sa se mentina intr-un asa sport ...bafta :X
R0b3r71n0 is offline   Reply With Quote
Old 25-03-09, 12:05   #7
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Week-end „agitat” la Siena
  • Adrian Martin adună experienţă la clasa Mini
  • Cristian Martin a fost oprit de zăpadă
  • Următoarea cursă pe 28 – 29 martie la Sondrio, Italia
Piloţii Cristian şi Adrian Martin au avut un sfârşit de săptămână agitat la „Coppa Internationale di Siena”, etapă inclusă în Campionatul Regional de Karting al Toscanei.

Circuitul de karting de la Siena, aflat la 350 km de Milano, a găzduit în acest sfârşit de săptămână „Coppa Internationale di Siena”, etapă inclusă în Campionatul Regional de Karting al Toscanei, competiţie la care au luat startul şi fraţii Cristian şi Adrian Martin.

După victoria din „Trofeul Primaverii” de la Lonato, Cristian Martin şi-a confirmat forma în zilele de antrenament. Mezinul familiei Martin, care concurează anul acesta la clasa Baby, a egalat recordul pe un tur de circuit (56,033 secunde/tur) şi avea cele mai mari şanse să repete performanţa de la Lonato. Din păcate, sâmbătă dimineaţa, organizatorii competiţiei au decis anularea cursei de la clasa Baby deoarece a început să ningă şi au considerat că este mult prea periculos pentru copiii de la această clasă să ia startul. „Sunt supărat că nu am putut lua startul aici. M-am pregătit foarte mult pentru această etapă şi cred că puteam obţine un rezultat la fel de bun ca în etapa precedentă”, a spus dezamăgit Cristian Martin.

Piloţii de la clasa Mini nu au fost afectaţi de decizia organizatorilor, aceştia considerând că au suficientă experienţă şi pot concura şi pe o suprafaţă cu aderenţă scăzută. În aceste condiţii, toată atenţia echipei Real Racing s-a concentrat asupra lui Adrian Martin. „În zilele de antrenamente, Adrian Martin a avut o evoluţie foarte bună şi asta în ciuda lipsei sale de experienţă la clasa Mini. El a reuşit să-şi îmbunătăţească în permanenţă timpii şi a făcut progrese foarte mari. L-am văzut cum se luptă pentru fiecare poziţie pe pistă şi era foarte determinat şi motivat. Cred că a început să simtă gustul luptei în pluton”, a spus Constantin Raileanu, managerul echipei Real Racing, după sesiunile de antrenamente.

Adrian Martin a terminat calificarile pe poziţia a 7-a la grupa sa (15 la general), timpul său fiind mai lent cu doar 6 zecimi de secundă decât al italianului Danilo Albanese care a concurat pe circuitul lui de casă. În prima cursă, după un start plin de evenimente, Adrian Martin a fost forţat să aleagă exteriorul pistei şi a pierdut 5 locuri. A urmat o cursă de recuperare senzaţională cu depăşiri roată la roată, atingeri în viraje şi ieşiri în decor. În final, Adrian Martin a terminat pe locul 7 şi s-a calificat mai departe în finală. „Dacă eram mai inspirat la start, sunt convins că puteam termina cursa mult mai în faţă. Am avut al 5-lea timp în cursă şi dacă nu pierdeam acele poziţii la start, cu siguranţă aş fi putut obţine o clasare mai bună. Nu sunt însă foarte dezamăgit pentru că m-am calificat în finală şi pentru mine este deja un rezultat foarte bun. Sper să nu mai fac aceleaşi greşeli la start şi să am o evoluţie cât mai bună”, a spus Adrian Martin, după prima cursă.

În cursa a doua au ajuns cei mai buni 30 de piloţi, iar Adrian Martin a plecat de pe poziţia a 16-a a grilei de start. Pilotul constănţean a avut din nou probleme la start şi a pierdut câteva poziţii. În final, Adrian Martin şi-a revenit şi a terminat cursa a doua de la Siena pe poziţia a 16-a. „A fost o cursă foarte grea pentru el. La clasa Mini sunt 30 de piloţi şi toţi îşi doresc victoria. Presiunea este foarte mare şi e greu pentru un copil de 9 ani să reziste. E nevoie de multă experienţă pentru a reuşi să te descurci într-o astfel de situaţie. Adrian a progresat foarte mult şi ţinând cont de faptul că abia a făcut pasul spre clasa Mini, este un rezultat foarte bun”, a declarat la final Constantin Raileanu.

Următoarea competiţie la care vor lua startul Cristian şi Adrian Martin este programată pe circuitul de la Sondrio, Italia, în perioada 28 – 29 martie. Această etapă face parte din Campionatul Regional al Italiei. Prima etapă din Romania, la care vor lua startul Cristian şi Adrian Martin, este programată pe 12 aprilie pe circuitul de karting de la Bacău.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	adrian martin 1.jpg
Views:	504
Size:	658.6 KB
ID:	846579   Click image for larger version

Name:	adrian martin 2.jpg
Views:	498
Size:	581.4 KB
ID:	846580   Click image for larger version

Name:	adrian martin 3.jpg
Views:	507
Size:	711.5 KB
ID:	846581  

boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 26-03-09, 20:12   #8
tudorcluj

Stage 4
 
Join Date: May 2007
Posts: 218
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

succes in continuare pt copii astia ! ceva ce am fi vrut sa fim si noi cand am fost mici... si aici cred ca nu gresesc in numele nimanui de pe 4 tuning..
tudorcluj is offline   Reply With Quote
Old 30-03-09, 13:50   #9
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Din ce în ce mai bine
  • Cristian Martin a terminat pe locul 2 la clasa Baby
  • Adrian Martin a terminat pe locul 12 la clasa Mini
  • Următoarea cursă pe 11 – 12 aprilie pe circuitul de la Bacău
Piloţii Cristian şi Adrian Martin au avut un week-end excelent pe circuitul de la Sondrio în Italia. Cristian Martin a terminat pe locul 2 la clasa Baby, iar Adrian Martin pe locul 12 la clasa Mini.

Ploaie, frig şi vânt. Acestea au fost condiţiile în care ş-a desfăşurat „Memorialul Brenero Constantino” pe circuitul de karting de la Sondrio în Italia. La startul etapei din Campionatul Regional al Italiei s-au aflat şi fraţii Cristian şi Adrian Martin, aceasta fiind ultima etapă din turneul italian programat în luna martie pentru cei doi.

Cristian Martin a avut un sfârşit de săptămână excelent. Pilotul echipei Real Racing a dominat în sesiunea de calificări şi apoi în prefinală, pornind în finală de pe cea mai bună poziţie a grilei de start. După o cursă extrem de disputată, în care liderul s-a schimbat de 12 ori în 8 tururi, Cristian Martin s-a clasat pe locul 2. „Am făcut o greşeală de strategie şi, din păcate, nu am reuşit să câştig. Mi-am întârziat atacul până în ultimul tur pentru a nu-i mai da şanse rivalului meu să revină. Acesta mi-a anticipat însă bine traiectoriile şi, ţinând cont şi de condiţiile meteo foarte dificile, nu am putut să-l depăşesc”, a spus Cristian Martin, la finalul celei mai spectaculoase curse de la Sondrio.

După victoria din „Trofeul Primăverii” de la Lonato, acesta este al doilea rezultat foarte bun înregistrat de Cristian Martin în Italia. „Cursa de la Sondrio a fost extrem de spectaculoasă. Rezultatul este excelent, mai ales că nivelul competiţiei a fost unul foarte ridicat. Cristian este un pilot foarte talentat şi în ciuda faptului că are doar 8 ani este foarte cerebral. Sunt sigur că nu va face aceeaşi greşeală de două ori”, a spus Constantin Răileanu, managerul echipei Real Racing.

Şi Adrian Martin, fratele mai mare, a făcut o cursă foarte bună la Sondrio. În calificările de la clasa Mini el a obţinut al 7-lea timp, iar în prima cursă s-a clasat pe poziţia a 9-a, calificându-se fără probleme în finală. Lipsa de experienţă la această clasă şi-a spus cuvântul mai ales la start. Adrian Martin a pierdut poziţii importante la start, dar a reuşit să recupereze şi, în final, s-a clasat pe locul 12. „Este primul său sezon complet la clasa Mini, iar emoţiile sunt mari. În calificări este foarte rapid şi poate ţine pasul cu ceilalţi, dar la start a pierdut foarte multe poziţii din cauza emoţiilor. Piloţii cu experienţă sunt foarte agresivi şi e greu să rezişti. Adrian a făcut însă progrese foarte mari şi sunt sigur că cele trei curse din Italia, la care a participat în această lună, l-au ajutat să câştige experienţă”, a mai adaugat Constantin Răileanu.

Următoarea competiţie la care vor lua startul Cristian şi Adrian Martin este programată pe 11 – 12 aprilie, pe circuitul de karting de la Bacău, aceasta fiind prima etapă din Campionatul Naţional de Karting.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	adrian martin - cursa.jpg
Views:	366
Size:	556.3 KB
ID:	853908   Click image for larger version

Name:	cristian martin - cursa.jpg
Views:	375
Size:	572.2 KB
ID:	853909   Click image for larger version

Name:	cristian martin - podium.jpg
Views:	385
Size:	386.5 KB
ID:	853910  

Click image for larger version

Name:	podium clasa baby.jpg
Views:	416
Size:	676.0 KB
ID:	853911  
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 30-03-09, 18:48   #10
cryssl

Stage 5
 
cryssl's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,671
Member of:
[4Rally]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Bafta multa astora mici i'am vazut la pitesti cum mergeau.si pot sa spun ca am ramas masca.. ce as fi vrut sa fac si eu asa ceva de mic
__________________
cryssl is offline   Reply With Quote
Old 15-04-09, 10:24   #11
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Una caldă, una rece
  • Cristian Martin a câştigat prima cursă din România din 2009
  • Adrian Martin acumuleză experienţă la clasa Mini
  • Următoarea cursă: 18 – 19 aprilie la Casteletto di Branduzzo
Piloţii Cristian şi Adrian Martin au luat startul, în acest sfârşit de săptămână, în prima etapă din Campionatul Naţional de Karting, pe circuitul de la Bacău. Cristian Martin s-a impus fără probleme la clasa Baby, iar Adrian Martin a continuat procesul de acomodare la clasa Mini.

Circuitul de karting de la Bacău a găzduit, în acest sfârşit de săptămână, prima etapă din Campionatul Naţional de Karting, cursă la care au participat şi fraţii Cristian şi Adrian Martin.

Cristian Martin, motivat de succesele din Italia, a avut un weekend perfect. Mai puţin în calificări. Chiar dacă a obţinut cel mai bun timp, pilotul echipei Real Racing a fost nevoit să plece de pe ultima poziţie a grilei de start la clasa Baby pentru că transponderul instalat pe kartul său nu a funcţionat. În ciuda acestui handicap, Cristian Martin a făcut o cursă extrem de spectaculoasă şi a reuşit să se impună. „Am avut emoţii mari pentru că atunci când pleci de pe ultima poziţie a grilei se pot întâmpla foarte multe. Din fericire, am reuşit să-i depăşesc pe toţi, fără incidente, şi am câştigat prima manşă”, a spus Cristian Martin, la finalul primei manşe.

Cristian Martin a avut o evoluţie perfectă şi în manşa a doua, câştigând fără probleme prima etapa din Campionatul Naţional de Karting al României. „După rezultatele excelente din Italia, victoria din România vine ca o confirmare a evoluţiei lui. Anul acesta, obiectivul nostru este sa câştigăm titlul la clasa Baby în România şi să obţinem rezultate cât mai bune la nivel internaţional”, a spus Constantin Răileanu, managerul echipei Real Racing.

Adrian Martin, fratele mai mare, a mers excelent în calificări, obţinând al patrulea timp pe grila de start. În prima manşă, imediat după start, Adrian Martin a fost implicat într-un accident şi a fost nevoit să abandoneze. În manşa a doua, plecat de pe ultima poziţie a grilei, a recuperat poziţii importante şi a intrat în primii 14. „Nu a fost cel mai bun weekend al meu, dar am adunat informaţii importante. Anul trecut, când am debutat în karting, eram mult, mult mai în spate în calificări, iar acum am ajuns în top 4. Am făcut progrese importante şi acesta este singurul lucru care contează”, a spus Adrian Martin.

„Iniţial am fost puţin dezamăgit de evoluţia lui Adrian, dar apoi am văzut manevrele de depăşire din manşa a doua. Mi-am adus aminte că el a debutat în karting acum mai puţin de un an, iar progresul său este remarcabil. Sunt sigur că a învăţat multe din această cursă şi că în etapele următoare acest lucru se va vedea şi în rezultate”, a adăugat Constantin Răileanu, managerul echipei Real Racing.

Următoarea competiţie la care vor lua startul Cristian şi Adrian Martin este programată, în Italia, peste câteva zile, pe 18 – 19 aprilie, pe circuitul de karting de la Castelletto di Branduzzo, etapă făcând parte din Campionatul Regional al Italiei.

Rezultate 2009 pentru Cristian şi Adrian Martin:
Cristian Martin: locul 1 – Lonato (Italia), locul 2 – Sondrio (Italia), locul 1 – Bacău (România)
Adrian Martin: locul 16 – Siena (Italia), locul 12 – Sondrio (Italia), locul 14 (manşa a 2-a) – Bacău (România)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	adrian martin - cursa.jpg
Views:	188
Size:	978.3 KB
ID:	878817   Click image for larger version

Name:	cristian martin - cursa.jpg
Views:	191
Size:	989.3 KB
ID:	878818   Click image for larger version

Name:	cristian martin - podium.jpg
Views:	198
Size:	678.3 KB
ID:	878819  

boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 15-04-09, 21:23   #12
Cr0c0 F

Stage 5
 
Cr0c0 F's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,454
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

felicitari!!
Cr0c0 F is offline   Reply With Quote
Old 13-05-09, 08:44   #13
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Una domenica italiana
  • Adrian Martin a făcut spectacol la clasa Mini
  • Cristian Martin a terminat pe locul 2 la clasa Baby
  • Următoarea cursă: 23 – 24 mai la Târgu Secuiesc
Piloţii Cristian şi Adrian Martin au luat startul, în acest sfârşit de săptămână, la o nouă etapă din Campionatul Regional al Italiei. Adrian Martin a făcut o cursă senzaţională la clasa Mini, iar Cristian Martin a terminat pe locul secund cursa de la clasa Baby.

Circuitul de karting South Milano, aflat la 50 km de Milano, a găzduit, în acest sfârşit de săptămână, o nouă etapă din Campionatul Regional de Karting al Italiei, cursă la care au participat şi fraţii Cristian şi Adrian Martin.

Adrian Martin, încă în perioada de acomodare la clasa Mini, a avut cea mai bună sesiune de calificări din acest sezon şi a ocupat poziţia a cincea pe grila de start, la doar trei zecimi în spatele italianului Francesco Iocavaci care a plecat din pole position. Rezultatul excelent din calificări s-a simţit şi în cursă. În prima manşă, Adrian Martin a avut un start excelent şi a reuşit să-şi păstreze poziţia a cincea, cel mai bun rezultat de până acum, până la final. Acest rezultat i-a asigurat şi prezenţa în marea finală. După o cursă extrem de disputată şi plină de evenimente, Adrian Martin a terminat pe poziţia a 12-a. „Au fost două curse extrem de solicitante din punct de vedere fizic şi pur şi simplu nu am rezistat până la final. Am obosit foarte tare şi nu am mai reuşit să mă concentrez. Am pierdut poziţii importante pe finalul cursei, dar acum ştiu cum este să te lupţi pentru primele locuri. Mai am nevoie de puţin antrenament, dar sunt sigur că prima victorie la clasa Mini nu este departe”, a spus Adrian Martin.

Cristian Martin, mezinul familiei, nu s-a simţit la fel de bine ca şi fratele său pe circuitul South Milano. Chiar şi aşa, Cristian Martin a obţinut poziţia a doua pe grila de start, în calificări, şi a terminat cursa pe acelaşi loc. „Au fost foarte multe schimbări de lider şi m-am bătut pentru prima poziţie până în ultimul tur. Nu mi-a plăcut circuitul pentru că este foarte solicitant din punct de vedere fizic, dar totuşi am reuşit să termin pe podium. Sunt foarte fericit şi de abia aştept să concurez din nou în România”, a spus şi Cristian Martin.

Următoarea etapă la care vor participa Cristian şi Adrian Martin este programată în perioada 23 – 24 mai pe circuitul de la Târgu Secuiesc.

„Aceasta va fi a doua etapă din Campionatul Naţional de Karting şi sper să putem repeta performanţele obţinute pe circuitul din Bacău, mai ales că acum echipa Real Racing se va prezenta la aceasta cursă cu 6 piloţi”, a spus şi Constantin Răileanu, managerul echipei Real Racing.

Rezultate 2009:
Cristian Martin: locul 1 – Lonato (Italia), locul 2 – Sondrio (Italia), locul 1 – Bacău (România)
Adrian Martin: locul 16 – Siena (Italia), locul 12 – Sondrio (Italia), locul 14 (manşa a 2-a) – Bacău (Romania)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	adrian martin - nr 19.jpg
Views:	79
Size:	795.1 KB
ID:	916302   Click image for larger version

Name:	cristian martin - nr 7.jpg
Views:	75
Size:	781.1 KB
ID:	916303  
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 13-05-09, 10:22   #14
matiz87

Stage 5
 
matiz87's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 496
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

se pare ca e si un roman. Bravo si multa bafta.!
matiz87 is offline   Reply With Quote
Old 13-05-09, 13:52   #15
jozsi555
VW Driver

Stage 5
 
jozsi555's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 989
Member of:
[VW]
[4Rally]
[Opel]
Default Re: Cristian şi Adrian Martin au început sezonul 2009

Felicitari baieti! si nu uitati sa va faceti si temele.(pe mine m-a prins mama cu tema nefacuta si ciuciu la karting, ce rau imi pare!!!!!!!!!!!!!!)
jozsi555 is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -