Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 01-06-11, 10:07   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Spectacol total in Raliul Argesului!

Spectacol total in Raliul Argesului!

- Daca anul trecut a readus Transfagarasanul in Raliuri, in 2011 intrecerea adauga un nou ingredient menit sa creasca spectacolul: Mateiasul!
- Concurentii vor parcurge 323,70 km, intre care 110,90 km (34% din total) pe cele sapte sectiuni competitive.
- Data limita a inscrierilor este 6 iunie, iar evenimentul este programat in perioada 17-19 iunie, primele doua zile ale intervalului fiind dedicate concursului propriu-zis


Raliul Argesului, etapa a patra a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, se va desfasura in perioada 17-19 iunie. Revenit anul trecut pe harta intrecerilor interne, dupa o absenta de noua ani, Transfagarasanul le-a oferit concurentilor prilejul de a evolua, dupa cum chiar ei declarau, pe un traseu amintind de celebrul Monte Carlo, in fata a peste 10.000 de fani entuziasti. Astfel ca, nu este o surpriza faptul ca si aceasta ultima runda de asfalt din calendarul de raliuri 2011 propune repetarea experientei.

Insa, cum organizatorul Hatters Motorsport a obisnuit sa surprinda placut la fiecare eveniment pe care-l gestioneaza, nici Raliul Argesului 2011 nu putea face exceptie de la regula. Competitia urmeaza sa castige in valoare prin introducerea in program deja celebrul traseu de pe coasta Mateiasului! "Chiar daca Transfagarasanul reprezinta in sine o provocare menita sa garanteze succesul unei competitii de raliuri, atat pentru sportivi cat si pentru public, ne-am gandit sa crestem gradul de spectaculozitate al intrecerii. Asa a aparut ideea de a introduce in program cele doua treceri pe Mateias, care, sunt sigur, vor intari statutul de eveniment numarul unu in randul competitiilor pe asfalt pentru Raliul Argesului", a declarat Norris Mageanu.

Doza maxima de adrenalina

Inscrierile echipajelor au drept termen limita ziua de luni, 6 iunie 2011, iar participantii vor putea efectua recunoasteri incepand din 15 iunie, ora 9, si pana in dupa-amiaza zilei de 16 iunie (ora 19). Shakedownul este programat vineri 16 iunie, intre orele 10-12.

In dupa-amiaza zilei de vineri este programat si startul oficial al raliului. Onoarea de a deschide balul ii revine orasului Campulung Muscel, primele doua probe urmand sa se desfasoare pe Mateias. Sectiunea cu numarul unu debuteaza la ora 17:30, in timp ce a doua va incepe in jurul orei 20.00.

A doua zi este rezervata Transfagarasanului, in program fiind incluse cinci probe speciale. Sectiunile Vidraru Lac si Capra se vor parcurge de cate doua ori, in ambele sensuri, in timp ce aceea denumita Vidraru (urcare), o singura data, in chiar startul zilei. Echipajele vor pleca din Pitesti la ora 10:00, iar pe cea dintai sectiune competitiva la 11:30. Sosirea echipajelor va avea loc in Pitesti incepand cu orele 17:00, dupa o competitie a carei lungime totala este de 323,70 km, intre care 110,90 km (34% din total) pe cele sapte sectiuni competitive. Seara de sambata se va incheia, dupa publicarea rezultatelor definitive, cu "Rally Party".

Duminica, spectacol de gala

Daca ierarhiile urmeaza sa fie cunoscute la finele zilei de sambata, conform traditiei inaugurate anul trecut, fanii motorsportului vor avea si o duminica speciala. Ziua este dedicata spectacolului de gala "Pitesti Rally Show", organizat pe un traseu de 2,4 km, desenat in centrul orasului care este resedinta judetului Arges. Rally Show-ul va oferi nu doar prilejul de a-i vedea la lucru pe pilotii din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011, ci si o suita impresionanta de demonstratii care vor incepe la ora 10.00 si vor incanta publicul pana spre orele 14.00.

Raliul Argesului este organizat de Hatters Motorsport cu sprijinul Consiliului Judetean Arges, Primariei Municipiului Pitesti, Primariei Municipiului Campulung, Companiei Nationate de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti, Argecom si Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Arges.

Partenerii evenimentului sunt: Honda prin Valahia Investment, Repsol prin Motus, Hotel Muntenia, Hotel Victoria, Ramicom, PELIND Family, Jack Daniel's, Cabana Capra si Club Illusion.
__________________
boy_wonder is offline  
Old 01-06-11, 10:14   #2
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Documente oficiale:

- Plan Orar Raliul Argesului 2011.doc
- Formular de acreditare presa la Raliul Argesului 2011.doc
- Formular de inscriere echipaj la Raliul Argesului 2011.doc
- Formular de inscriere echipa la Raliul Argesului 2011.doc
- Regulament Particular Raliul Argesului.doc
- Regulament Rally Show Raliul Argesului 2011.doc

Harti Raliul Argesului 2011

Click image for larger version

Name:	harta Raliul Arge_  ului 2011 web.jpg
Views:	160
Size:	1.30 MB
ID:	2026772 Click image for larger version

Name:	harta Rally Show Pite_  ti web.jpg
Views:	117
Size:	753.7 KB
ID:	2026773
boy_wonder is offline  
Old 01-06-11, 10:50   #3
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5
 
bobby_gsi2's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,773
Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

O sa fie spectacol. Fortza Vali!
bobby_gsi2 is offline  
Old 02-06-11, 17:56   #4
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Mai jos aveti ultima versiune a Regulamentului Particular.

Regulament Particular Raliul Argesului 2011 final.doc
boy_wonder is offline  
Old 06-06-11, 09:51   #5
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Raliul Argesului schimba fata Transfagarasanului!

- Pana la startul competitiei, pe Transfagarasan se reabiliteaza suprafata asfaltica
- Lucrarile au demarat in urma cu o saptamana si implica 120 de utilaje grele si peste 300 de oameni ai CNADNR-DRDP si Argecom


Ne mai despart mai putin de doua saptamani pana la startul Raliului Argesului 2011, etapa a patra a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, competitie derulata sub egida FRAS, si pregatirile pentru eveniment sunt in toi. Firesc, o atentie deosebita este acordata traseului de concurs. Iar daca Mateiasul, a probat-o Muscel Racing Contest, este gata sa primeasca participantii la competitie, pe Transfagarasan lucrarile sunt in plina desfasurare. Cu siguranta, la ora startului, sportivii se vor putea bucura de o suprafata de concurs complet noua, care, ulterior va face si deliciul celor care, pe timp de vara, vor dori sa traverseze muntii pe aceasta sosea a carei spectaculozitate a facut deja inconjurul lumii.

Cu eforturi uriase, intr-o perioada dificila pentru investitii, cei de la Drumuri Nationale s-au mobilizat exemplar si, de mai bine de o saptamana, in zona lucreaza zi si noapte 120 de utilaje grele si peste 300 de oameni. Pana la finalizarea lucrarilor, pe traseu vor ajunge cateva mii de tone de asfalt, care vor da o noua fata Transfagarasanului.

"Nu am mai vazut o asemenea desfasurare de forte de mai mult de 20 de ani, de pe vremea cand se muncea tovaraseste. Suntem fericiti ca evenimentele noastre leaga oamenii si ii motiveaza sa faca lucruri frumoase. Cel mai spectaculos drum din lume avea nevoie de ajutorul nostru, era destul de deteriorat, iar rezultatele muncii care se efectueaza in aceste saptamani nu vor contribui doar la buna desfasurare a Raliului Argesului, ci le va oferi satisfactii imense celor care vor folosi acest drum. Le multumesc celor de la CNADNR-DRDP, in numele motorsportului si al tuturor vizitatorilor de peste vara al frumosului Transfagarasan. Nu as vrea sa ii uit nici pe reprezentantii Argecom, care sunt mereu alaturi de noi si le multumesc pentru promptitudinea cu care au raspuns mereu nevoilor noastre", a declarat organizatorul, Norris Mageanu.

Raliul Argesului schimba fata Transfagarasanului!

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, una dintre cele sapte directii regionale din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, se numara printre cele mai mari din punct de vedere al teritoriului pe care este repartizata reteaua de drumuri nationale pe care o detine in administrare. Desfasurandu-si activitatea in Judetele Ilfov, Prahova, Arges, Dambovita, Buzau, Teleorman, Giurgiu si partial in Ialomita si Calarasi, D.R.D.P. Bucuresti administreaza in prezent o retea de 2.585 km drumuri nationale, dintre care 788 km trasee de drumuri europene. D.R.D.P. Bucuresti intretine poduri, pasaje si viaducte in lungime totala de 26.144 ml si 1.227 ml tuneluri.

Noutati online

In paralel cu celelalte aspecte legate de pregatirea competitiei, organizatorul a acordat atentia sa si mijloacelor de transmitere rapida a informatiilor catre concurenti si fani. Astfel, incepand de astazi este disponibila online versiunea actualizata a site-ului raliului. Cei interesati de cazare in perioada competitiei, pot accesa ofertele speciale ale partenerilor evenimentului, Hotel Victoria si Hotel Muntenia. Site-ul ofera, in egala masura, documentele oficiale ale competitiei si va va tine la curent, zi de zi, cu cele mai importante noutati legate de aceasta competitie, informatiile de tip text fiind completate si de ample galerii foto si video.

Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de constructii, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion si Jack Daniel's.

Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si sustinut de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Raliul Argesului 2011 multumesteCompaniei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania,Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.
boy_wonder is offline  
Old 07-06-11, 14:28   #6
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

39 de piloti pe lista provizorie de inscriere a Raliului Argesului!

Pana luni 6 iunie, ora 20:00, atunci cand era termenul limita al inscrierilor pentru Raliul Argesului 2011, 39 de piloti au trimis cererile pe adresa organizatorului.

Firesc, de pe lista preliminara nu puteau lipsi Valentin Porcisteanu, liderul la zi al ierarhiei absolute in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011, Bogdan Marisca si Dan Gartofan, pilotii care ocupa locurile 2 si 3 in acelasi clasament si au fost pe podiumul editiei de anul trecut a Raliului Argesului, dupa cum sunt prezenti deja si Filip, Stratiev, Tomita, L.Savu sau Ungur, liderii dupa 3 etape la celelalte principale clase din CNRD. Deocamdata nu au trimis cereri campionul en-titre si castigatorul competitiei din 2010, Gergo Szabo, sau Edwin Keleti, insa acestia figureaza pe lista competitorilor echipei Jack Daniel's, astfel ca este de asteptat sa se inscrie pana la startul intrecerii. De altfel, potrivit Regulamentului Particular, echipajele se mai pot inscrie pana la data startului competitiei, urmand sa achite o taxa majorata cu 20%.

"Deja suntem aproape sa egalam numarul de participanti de anul trecut, insa, cum pana la startul competitiei mai este mai bine de o saptamana, sunt convins ca il vom depasi copios. Firesc, pentru ca toti pilotii care au concurat anul trecut in Raliul Argesului au apreciat nivelul competitiei, ca si faptul ca nu se poate rata o intrecere pe Transfagarasan", a declarat organizatorul, Norris Mageanu.

Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de constructii, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion si Jack Daniel's.

Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si sustinut de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Raliul Argesului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.

Lista provizorie de inscrieri.doc
boy_wonder is offline  
Old 13-06-11, 12:03   #7
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Info Raliul Argesului!

In aceasta dimineata, site-ul oficial al FRAS a anuntat ca in data de 12 iunie, presedintele Comisiei Nationale de Raliuri, Silviu Moraru, si secretarul acesteia, Vlad Marinescu, s-au deplasat pe Transfagarasan pentru a viziona starea probelor Raliului Argesului.

"In ciuda eforturilor depuse de organizatorii raliului si de lucratorii CNADNR, exista inca o portiune din traseul de concurs nefinalizata", se precizeaza in acel comunicat, ca si faptul ca incepand cu ora 10:30, membrii Comisiei de Raliuri si ai Biroului Federal al FRAS se vor intruni pentru a gasi o solutie cat mai buna in legatura cu desfasurarea Raliului Argesului.

In legatura cu acest comunicat, Norris Mageanu, organizatorul intrecerii, a declarat: "Le multumesc membrilor Comisiei de Raliuri ca intr-o zi in care puteau face orice altceva au mers pe traseul Raliului Argesului pentru a verifica starea drumurilor. FRAS-ul este un organism viu, spre deosebire de ACR si ma bucura interesul membrilor sai pentru sportivi. Este scopul nostru comun si, in consecinta, respectam orice decizie, indiferent de natura ei. Suntem fericiti ca la deschiderea oficiala, Transfagarasanul va fi o sosea cu totul altfel decat acum doua saptamani, indiferent daca va constitui o proba a Raliului Argesului sau nu. Vizitatorii de peste vara se vor putea bucura din plin de frumusetea acestei zone. Noi ne continuam, cu suportul CNADNR-DRDPB, munca la reabilitarea traseului si speram sa ne intalnim cu actorii marelui circ al raliurilor conform regulamentelor in vigoare".

Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de constructii, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion si Jack Daniel's.

Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si sustinut de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Raliul Argesului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.
boy_wonder is offline  
Old 13-06-11, 19:01   #8
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Zeci de vedete alaturi de Raliul Argesului!

Raliul Argesului isi continua incursiunile in lumea mondena prin numarul impresionant de vedete care i se alatura la start. Astfel, vineri, la shakedown, vor fi la start Corina Ungureanu, Monica Rosu, Otilia Badescu, Leonard Doroftei sau Adelina Pestritu.

Sambata, pe Transfagarasan, ostilitatile se vor desfasura sub privirile si tobele maestrului Ovidiu Lipan Tandarica pentru ca seara, la Rally Party, pilotii si toti ceilalti angrenati in Raliul Argesului sa se intalneasca cu Horia Brenciu si orchestra sa. Duminica, echipa se intregeste pe langa ceilalti cu Monica Iagar, Bosquito, fanfara 10 Prajini, Elena Matei si multi altii care vor fi prezenti la Rally Show, dar si la un concert incendiar care va incepe la ora 15:00, odata cu festivitatea de premiere.

Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de constructii, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion si Jack Daniel's.

Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si sustinut de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Raliul Argesului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.
boy_wonder is offline  
Old 13-06-11, 19:05   #9
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Raliul Argesului - orar de inchidere a circulatiei!

Vineri 17 iunie
Mateias: 16:27 (public), 16:47 (media)

Sambata 18 iunie
Vidraru: 10:04 (public), 10:24 (media)
Vidraru Lac I: 10:15 (public), 10:35 (media)
Capra I: 10:54 (public), 11:14 (media)
Capra II: 13:17 (public), 13:37 (media)
Vidraru Lac II: 13:42 (public), 14:02 (media)

Duminica 19 iunie
Rally Show: 11:00 (public), 11:25 (media)
boy_wonder is offline  
Old 13-06-11, 19:51   #10
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Raliul Argesului - Decizia Biroului Federal
Luni, 13 Iunie 2011 14:24

Avand in vedere raportul prezentat de catre presedintele Comisiei Nationale de Raliuri, din care reiese ca traseul Raliului Argesului nu este reabilitat integral datorita ploilor abundente, Biroul Federal al FRAS, in urma votului membrilor Comisiei de Raliuri, a consultarii unui sportiv reprezentativ si a angajamentelor organizatorului a luat urmatoarea decizie: Raliul Argesului, a patra etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 va fi anulat daca pana marti 14 iunie a.c. orele 19:00 nu se respecta graficul lucrarii de asfaltare angajat de organizator in fata Biroului Federal si a Comisiei de Raliuri. Acesta presupune ca pana marti sa fie remediate deficientele constatate la PS 3 si PS 5 (6) Aceasta decizie va fi luata de catre Biroul Federal si publicata pe site-ul Federatiei maine in jurul orelor 20:00.
Sursa:FRAS.ro

http://2010.fras.ro/raliuri/arges/96...roului-federal
Rusanescu is offline  
Old 14-06-11, 10:08   #11
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Norris Mageanu: “Raliul Argesului nu se va anula!”

Federatia Romana de Automobilism Sportiv a dat publicitatii urmatorul comunicat: „Avand in vedere raportul prezentat de catre presedintele Comisiei Nationale de Raliuri, din care reiese ca traseul Raliului Argesului nu este reabilitat integral datorita ploilor abundente, Biroul Federal al FRAS, in urma votului membrilor Comisiei de Raliuri, a consultarii unui sportiv reprezentativ si a angajamentelor organizatorului a luat urmatoarea decizie: Raliul Argesului, a patra etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 va fi anulat daca pana marti 14 iunie a.c. orele 19:00 nu se respecta graficul lucrarii de asfaltare angajat de organizator in fata Biroului Federal si a Comisiei de Raliuri. Acesta presupune ca pana marti sa fie remediate deficientele constatate la PS 3 si PS 5 (6) Aceasta decizie va fi luata de catre Biroul Federal si publicata pe site-ul Federatiei maine in jurul orelor 20:00”.

Referitor la aceasta situatie, organizatorul competitiei, Norris Mageanu, a declarat: "Vreau sa clarific situatia traseului de concurs din zona Transfagarasanului. Decopertarile din zona probelor PS 3 si PS 5(cele care au atras atentia reprezentantilor federatiei) sunt facute in zilele de joi si vineri de catre echipele de asfaltatori si reprezinta lucrari care se finalizeaza in cateva ore. Nu este sub nicio forma de luat in calcul anularea Raliului Argesului, in cel mai rau caz se va scurta proba PS 4 cu un numar de aproximativ 10 km. Trebuie sa se tina cont ca s-a intervenit pe o suprafata de peste 60 de km liniari, pe un drum care nu a necesitat numai asfaltare ci si decolmatarea santurilor, reparatii ale podurilor si zidurilor de protectie, si multe alte lucrari. Ca de fiecare data cand vorbesc despre asta, multumesc din nou Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti pentru efortul si reusitele extraordinare. Asteptam caravana raliului in liniste si cu bucurie, ne dorim ca toti cei care vor fi in weekend-ul care urmeaza alaturi de noi, piloti, copiloti, mecanici, spectatori, iubitori de motorsport in general, sa se simta extraordinar."

Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de construcții, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion și Jack Daniel's.

Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si susținut de Directia Judeteana Arges pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Raliul Argeșului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.
boy_wonder is offline  
Old 14-06-11, 10:41   #12
werwceul

Stage 5
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,323
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

mdea, interesant
werwceul is offline  
Old 14-06-11, 16:06   #13
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Buletin informativ 14.06.2011

1. Secretariatul Raliului Argesului va functiona de miercuri 15 iunie, ora 8:00, si pana vineri (17 iunie) seara la Primaria orasului Campulung Muscel, Strada Negru Voda nr.127. Secretariatul secundar, stabilit la Poienari, Pensiunea „La Cetate”, va functiona sambata 18 iunie intre orele 8:00 si 16:00.

2. Organizatorul Raliului Argesului le sugereaza concurentilor sa isi programeze recunoasterile pe PS4 in dupa-amiaza zilei de joi 16 iunie.

3. In aceasta dimineata, reprezentantii organizatorilor au efectuat o vizita pe Transfagarasan pentru a verifica stadiul lucrarilor de refacere a suprafetei asfaltice. „Portiunile decopertate de pe PS 3 si PS 5/6, care au reprezentat obiectul raportului Presedintelui Comisiei de Raliuri sunt asfaltate in proportie de 80%, lucrarile urmand sa fie finalizate in urmatoarele ore. Sunt convins ca intrecerea va primi unda verde din partea Biroului Federal al FRAS si ca participantii la intrecere isi pot respecta programul pe care si l-au stabilit pentru aceasta competitie”, a declarat Norris Mageanu.

4. Acreditarile de presa se vor ridica vineri 17 iunie, intre orele 12:00 si 15:00 de la Centrul de Presa aflat la Primaria Campulung Muscel (Strada Negru Voda nr.127) si sambata 18 iunie, intre orele 9:00 si 10:00 de la Centrul secundar de presa situat la Pensiunea „La Cetate” din Poienari. Pentru orice detalii suplimentare jurnalistii se pot adresa ofiterului de presa Razvan Codorean la adresa de e-mail presa@hatters.ro sau numarul de telefon 0752-144178.
boy_wonder is offline  
Old 14-06-11, 18:13   #14
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Concurs Raliul Argesului 2011: Castiga o tura in dreapta unui pilot de top si multe alte premii surpriza!

Fie ca esti un fan infocat al Campionatului National de Raliuri, fie ca esti un simplu admirator al fenomenului, 4Tuning si Hatters Motorsport te aduc cu un pas mai aproape de motorsportul romanesc. Mai exact, suntem gata sa iti oferim o experienta de neuitat sau, in alta ordine de idei, planuim sa te urcam in dreapta unui pilot de top pentru a trai senzatiile de neuitat pe care ti le livreaza o masina de curse. Si asta nu e tot. Mai multe detalii insa, in randurile care urmeaza.

Dragi devoratori ai sporturilor cu motor, in cazul in care nu ati aflat pana acum, va reamintim ca in aproximativ trei zile ia startul una dintre cele mai spectaculoase etape ale raliului romanesc - Raliul Argesului 2011. Motive sa iei parte la aceasta demonstratie de excelenta a motorsportului din Romania sunt destule, iar printre acestea se numara picanterii precum Mateiasul sau unul dintre cele mai impresionante drumuri din lume - Transfagarasanul. De asemenea, multe alte dovezi capabile sa te convinga sa nu ratezi Raliul Argesului 2011 se regasesc chiar in galeriile foto si video ale editiei de anul trecut - ce pot fi accesate AICI si AICI.

Dar asta nu e tot. Pentru a fi cu un pas mai aproape de una dintre cele mai spectaculoase marturii ale raliului romanesc, 4Tuning si Hatters Motorsport organizeaza un concurs cu premii multiple pentru toti fanii infocati ai aromei sporturilor cu motor. Mai exact, posteaza pe pagina de forum dedicata Raliului Argesului 2011 cateva fotografii facute de tine la editiile anterioare si poti castiga un loc in dreapta unui pilot de top la rally show-ul din Pitesti, ce se desfasoara pe data de 19 iunie. Sau, cu alte cuvinte, aceasta este sansa ta de a simti pe propria piele senzatiile oferite de o masina de curse. In plus, pe langa aceasta oportunitate unica, iti oferim si o sapca, respectiv un tricou inscriptionate cu Raliul Argesului. In cazul in care nu esti chiar tu marele castigator, nu ai nici un motiv de suparare - sa fii martorul unei etape de raliu desfasurate pe spectaculosul Transfagarasan este insusi o oportunitate unica. In plus, mai avem de oferit alte doua pachete Raliul Argesului 2011, compuse din sapca si tricoul evenimentului.

Important de specificat: Premiile vor fi acordate in urma tragerii la sorti si pot fi ridicate de la fata locului, insa nu excludem nici metoda trimiterii prin curier. Castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de vineri, 17 iunie.

La final, dorim sa le multumim inca o data celor de la Hatters Motorsport pentru organizarea unui astfel de eveniment unic in tara noastra. Toate informatiile cu privire la Raliului Argesului 2011 sunt disponibile atat pe site-ul si forumul 4Tuning.ro, cat si in cadrul paginii oficiale a evenimentului - www.raliulargesului.com.

Despre Raliul Argesului 2011, 17 - 19 iunie:
Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de constructii, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion si Jack Daniel's.

Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si sustinut de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Raliul Argesului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.
boy_wonder is offline  
Old 14-06-11, 19:04   #15
DeNyS41 SS

Stage 3
 
DeNyS41 SS's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 126
Default Re: Spectacol total in Raliul Argesului!

Poze facute de mine cu Nokia N73
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bkg_track.jpg
Views:	100
Size:	496.6 KB
ID:	2045186   Click image for larger version

Name:	040720101208.jpg
Views:	78
Size:	686.4 KB
ID:	2045187   Click image for larger version

Name:	090520101079.jpg
Views:	88
Size:	594.1 KB
ID:	2045188  

Click image for larger version

Name:	010520111367.jpg
Views:	104
Size:	673.9 KB
ID:	2045189   Click image for larger version

Name:	010520111363.jpg
Views:	81
Size:	719.1 KB
ID:	2045190   Click image for larger version

Name:	010520111369.jpg
Views:	100
Size:	695.4 KB
ID:	2045191  

Click image for larger version

Name:	280420111356.jpg
Views:	106
Size:	576.6 KB
ID:	2045192  

Last edited by DeNyS41 SS; 14-06-11 at 19:19.
DeNyS41 SS is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -