19-08-09, 21:02
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [4Rally]
|
Re: Raliul Tara Barsei Dunlop - SEAT- macadam, 21 - 22 August 2009
|
|
|
20-08-09, 10:14
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [RENAULT] [FOTO] [4Rally]
|
cine vine maine la shakedown?daca nu ma insel de pe harta pare aceeasi parte de proba unde sa tinut Rally Sprint.e fte ok proba.macadam bun cu praf
cateva ore pana la start!!
|
|
|
20-08-09, 10:37
|
|
Stage 5
|
Am si eu o nedumerire: unde se tine Rally Show-ul? Pe blvd Eroilor, unde si care va fi traseul(de unde pana unde, in jurul Parcului Central?)? Intreb, pentru ca n-am gasit o harta de o rezolutie decenta din care sa inteleg ceva.
|
|
|
20-08-09, 10:54
|
|
Stage 2
|
prezent
habar n-am pe ce proba sa merg inca deaorece masina cu care vin e cam joasa
|
|
|
20-08-09, 12:55
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Retroid.
prezent
habar n-am pe ce proba sa merg inca deaorece masina cu care vin e cam joasa
|
PS 2,4 si 6 se desfasoara pe un macadam de inalta clasa, poti sa mergi si cu kart-ul. Da, este cam prafos, dar poti gasi locuri mai ferite sau mai umede unde nu se ridica praful. Uite aici ceva info...
|
|
|
20-08-09, 13:15
|
|
4Rally
Stage 4
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
Atac pentru titlu
- Echipajul 79 a fost in vizita la Fundatia Hospice „Casa Sperantei”
- Start in Citroen Racing Trophy
- Obiectiv: pastrarea pozitiei de lider la grupa A
Alex Filip si Bogdan Iancu au urcat, dupa Raliul Sibiului, pe prima pozitie in clasamentul grupei A. Obiectivul echipajului 79 este sa ramana pe aceasta pozitie si dupa Raliul Tara Barsei.
Raliul Tara Barsei, etapa a 6-a din Campionatul National de Raliuri al Romaniei, a inceput pentru echipajul 79 cu o vizita la Fundatia Hospice „Casa Sperantei”. Alex Filip si Bogdan Iancu au avut ocazia sa-i cunoasca pe Andrei, Marton, Ramona, Alexia, Tibi si pe ceilalti copii care au fost prezenti in centrul de zi al Fundatiei Hospice „Casa Sperantei”, copii pe care i-au sustinut in cadrul campaniei „Race and Help”. „Am fost impresionat de zambetul acestor copii si mi-am dat seama ca toate problemele mele nu inseamna nimic in comparatie cu problemele lor. Voi face tot posibilul pentru a continua programul „Race and Help” pentru ca imi doresc ca acesti copii sa zambeasca mereu”, a spus Alex Filip, dupa vizita la Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov.
Etapa programata pe specialele din Brasov si Covasna este prima din acest sezon inscrisa si in Citroen Racing Trophy, competitie la care vor participa Alex Filip si Bogdan Iancu. „Sunt foarte incantat ca acest Trofeu se organizeaza, pe langa cele 7 tari din Europa, si in Romania. Sper sa obtin o clasare cat mai buna la grupa A pentru ca premiile puse in joc sunt foarte tentante. Anul acesta este imposibil, dar pentru 2010 ne-am propus sa participam la cel putin o cursa din Campionatul European in care se organizeaza si Citroen Racing Trophy”, a adaugat Alex Filip.
Raliul Tara Barsei are un format compact si va incepe vineri, 21 august, cu Brasov Rally Show, super speciala organizata pe strazile din Brasov. Prima masina va pleca la ora 19:09, iar traseul are o lungime de 1,2 kilometri. „Alex nu se simte deloc confortabil pe parcursul unei super speciale, dar astfel de probe sunt extrem de importante pentru mediatizarea acestui sport. Brasov este un oras cu traditie in sporturile cu motor si sper sa fie cat mai multi spectatori pe marginea traseului”, a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79.
Sambata, in ziua a doua a raliului, sunt programate, incepand cu ora 09:01, celelalte trei treceri pe specialele Comandau si Bracani. Raliul Tara Barsei are o lungime totala de 349,75 kilometri dintre care 112,2 impartiti in 7 probe speciale. „Tinand cont ca in aceasta etapa principalii nostri contracandidati la titlu vor aborda raliul cu masini mult mai puternice vom incerca sa suplinim acest minus printr-o concetrare mai mare si o abordare la limita a fiecarei probe. Cu alte cuvinte „maximum attack” inca de pe super speciala. Imi place proba lunga pentru ca nu sunt foarte multe segmente in urcare si chiar daca vom pierde ceva mai mult timp pe speciala scurta sunt sigur ca putem urca pe podium”, a mai adaugat Alex Filip.
In 2009, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu conteaza pe sprijinul partenerilor: Orange Romania, Citroën Romania, Coza Advertising, Cefin, Converse si Colina Motors.
Clasament general – grupa A (dupa Raliul Sibiului 2009):* 1. Alex Filip, 31 p, 2. Ernest Mullner 26 p, 3. Edwin Keleti, 24 puncte, 4. Alexandru Mitroi, 18 p, 5. Lucian Garbacea jr 15 p, 6. Bogdan Barbu 15 p, 7. Nistor Duval 14 p, 8. Ciprian Savu 9 p, 9. Cristian Enache 9 p, 10. Lucian Garbacea 5 p.
foto: Gabi Tomescu
|
20-08-09, 19:50
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
sambata la 8 sigur o sa fiu pe undeva pe traseu!
multa bafta concurentilor,si vreme frumoasa noua,spectatorilor
|
|
|
20-08-09, 20:22
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [4Rally]
|
Ceva vesti / poze de pe shake? Debia astept SS de maine
|
|
|
20-08-09, 20:37
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
Eu am fost azi in parcare la Magnolia si doar doua masini era acolo...si alea pe platforma.
|
|
|
20-08-09, 20:55
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
este si maine o zi
|
|
|
21-08-09, 12:37
|
|
Stage 1
Member of: [4Rally]
|
Anul asta organizatorii au fost total neinspirati in alegerea locului unde se va disputa SS-ul deoarece tot "taranul" o sa se opreasca in drum sa-si dea cu parerea. parca aud deja cocalarii vorbind aiurea...
Cea mai buna alegere e Arena Tiriac unde s-a mai disputat si s-a dovedit a fi corecta.
|
|
|
21-08-09, 13:42
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [SKODA] [SUBARU] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Sun Tzu
Anul asta organizatorii au fost total neinspirati in alegerea locului unde se va disputa SS-ul deoarece tot "taranul" o sa se opreasca in drum sa-si dea cu parerea. parca aud deja cocalarii vorbind aiurea...
Cea mai buna alegere e Arena Tiriac unde s-a mai disputat si s-a dovedit a fi corecta.
|
inspirati sau neinspirati, o sa vedem DUPA super speciala, pana atunci ne dam cu parerea exact ca cei mai sus mentionati de tine
|
|
|
21-08-09, 17:00
|
|
4Rally
Stage 4
|
Raliul Tara Barsei Dunlop-Seat- Cateva ore pana la start
In scurt timp se va da startul in cea de-a 6-a etapa a Campionatului National de Raliuri- Dunlop. Denumit generic Raliul Tara Barsei Dunlop- Seat, aceasta etapa isi are cartierul general in Brasov, urmand ca probele speciale sa se desfasoare pe macadamul din judetul Covasna.
Organizatorii au programat 7 probe speciale, care vor insuma putin peste 112 km. Startul se va da astazi, 21 iulie, la orele 18:31, urmand ca prima masina sa ia startul pe Super Speciala "Brasov Rally Show" la orele 19:00. Aceasta superspeciala este una inedita, deoarece se va desfasura in centrul orasului, in jurul Primariei Brasov, fiind inchise arterele principale ale urbei.
Restul de 6 probe speciale vor debuta maine, 22 iulie, pe cele 2 trasee care vor fi parcurse de cate 3 ori de catre participanti. Principala atractie va fi proba "Comandau" in lungime de aproape 30 km, fiind cea care va face diferenta in acest raliu. A doua proba, "Barcani" are doar 7.10 km, dar este extrem de tehnica si va pune in dificultate pilotii.
Ramaneti aproape de 4tuning.ro pentru informatii la cald de la Raliul Tara Barsei Dunlop-Seat.
|
|
|
21-08-09, 23:29
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin] [4Rally] [VW]
|
A fost ok SS-ul din centrul Brasovului, o idee destul de buna a traseului..niste curbe destul de stranse in jurul postei, o sa postez si poze pe maine...Am fost impresionat de noua masina a echipajului Ponta, au scos un timp destul de bun...asteptam mai multe detalii.
|
|
|
22-08-09, 00:19
|
|
4Rally
Stage 4
|
Raliul Tara Barsei Dunlop Seat- Gergo Szabo preia initiativa
Raliul Tara Barsei Dunlop Seat a debutat in aceasta seara cu un show pe cinste dat de cei mai rapizi piloti din tara, pe superspeciala “Brasov Rally Show”desfasurata in centrul Brasovului.
Startul s-a dat in ordinea inversa din clasamentul general al Campionatului National de Raliuri, astfel ca suspansul a crescut cu fiecare trecere. Pe un traseu stradal impanzit de un numar foarte mare de spectatori, spectacolul a fost unul pe masura.
La capatul celor 1.2 km ai probei, cei mai rapizi au fost liderii la zi ai clasamentului general, si anume echipajul maghiar Gergo Szabo/Zoltan Kohler pe un Mitsubishi Lancer Evo IX. Cei doi au fost cu aproape 2 secunde mai rapizi decat Marco Tempestini/Dorin Pulpea (Peugeot 207 S2000) si decat coechipierii lor, finlandezii Jarkko Miettinen/Mikko Lukka tot pe Mitsubishi Lancer Evo IX. Vali Porcisteanu si Dan Dobre (Mitsubishi Lancer Evo IX) s-au clasat pe pozitia a 4-a, fiind urmati de Bogdan Marisca/Sebi Itu (Mitsubishi Lancer Evo IX), Dan Girtofan (Subaru Impreza N15) si Dragos Argesanu/Ioan Dicoi (Mitsubishi Lancer Evo IX).
La grupa A s-a impus echipajul format din Daniel Ungur/Adrian Jucan, care dupa 10 ani s-au intors la o masina cu tractiune pe 2 roti, un Citroen C2R2. Pe pozitia a doua au incheiat Edwin Keleti si Victor Ponta pe Renault Clio R3, urmati de Ernest Mulner si Eugen Pop pe Skoda Fabia RS TDI.
La grupa H cel mai rapid a fost Vali Banciu, alaturi de Lucian Budai pe un Mitsubishi Lancer Evo IX. Cei doi i-au devansat pe Tomi Abraham si Rares Silasi pe Lancer Evo VIII si pe Lucian Boroianu/Marian Drilea pe Lancer Evo IX
Maine vor avea loc restul de 6 probe speciale, adevaratele teste ale raliului. Startul se va da la orele 09:01, pe proba Comandau, iar sosirea in raliu va avea loc la orele 18:06 in parcul inchis din incinta Magnolia Shopping Center din Brasov.
foto: Gabi Tomescu
|
|
|
|
|