Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply
 
Thread Tools
Old 21-05-09, 14:09   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default It’s party time!

It’s party time!
  • „Dinamobilul” este pregătit pentru primul raliu pe macadam
  • S-au strâns 605 Euro pentru campania: „Race and Help”
  • Sesiune de autografe la Iulius Mall
It’s party time. Adică un raliu pe macadam. Primul, din sezonul 2009, pentru echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu.

Primul macadam din sezonul 2009 înseamnă distracţie 100% pentru echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu. „Macadamul de la Iaşi este foarte bun şi sper că şi probele noi, incluse anul acesta, să fie la fel ca cele din 2008. Îmi place la nebunie să pilotez pe macadam şi de abia aştept această etapă”, a spus Alex Filip, înaintea startului în Raliul Iaşiului, etapa a treia din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop.

350,6 kilometri, dintre care 115,3 km împărţiţi în 9 probe speciale. Asta înseamnă, pe hârtie, Raliul Iaşiului în 2009. Pe teren, etapa de la Iaşi este puţin mai complicată. „Nu am amintiri foarte plăcute de la Iaşi”, spune Alex Filip. „În 2007 nu am putut lua startul pentru că, la un test programat cu o săptămână înainte de cursă, am spart cutia de viteze şi nu am primit alta în timp util. În 2008 am terminat pe podium, dar tot am avut probleme tehnice. Aş vrea să termin şi acum pe podium, dar, de data aceasta, fară nici o problemă tehnică.” Etapa de la Iaşi este şi primul raliu pe macadam alături de Bogdan Iancu. „Pe asfalt, la Timişoara, lucrurile au funcţionat destul de bine. În recunoaşteri mă voi familiariza cu stilul lui Alex pe macadam şi nu cred că vor fi probleme în cursă. Desigur, avem nevoie de ceva timp de acomodare, dar lucrurile merg în direcţia cea bună”, a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79, înaintea recunoaşterilor oficiale care vor fi făcute cu un Citroen C-Crosser.

Echipajul cu numărul 79 continuă, şi la Iaşi, campania „Race and Help”. La fiecare etapă din Campionatul Naţional de Raliuri sponsorii lui Alex Filip vor dona câte 5 Euro pentru fiecare kilometru de probă specială parcurs în scopuri caritabile. După etapa de la Timişoara, în contul „Race and Help” s-au strâns 605 Euro, bani care au fost redirectionaţi imediat Fundaţiei Hospice „Casa Speranţei”. În etapa de la Iaşi se pot strânge 576,5 Euro, bani care vor fi donaţi de Citroën România. „Acum avem două motive să ajungem la sosire în fiecare raliu. Unul pentru că ne dorim să obţinem un rezultat cât mai bun la fiecare etapă şi cel de-al doilea pentru că vrem să adunăm cât mai mulţi bani în campania „Race and Help”. Iniţial am vrut ca la fiecare etapă să susţinem câte o altă cauză, dar, până la urmă, cred că este mai eficient ca toţi banii dintr-un sezon să ajungă într-un singur loc. Aşa că, până la finalul sezonului 2009, vom susţine Fundaţia Hospice „Casa Speranţei”, a mai spus Alex Filip.

Raliul Iaşiului este programat în perioada 22 – 23 mai pe probele speciale de macadam din jurul oraşului. Pentru Alex Filip şi Bogdan Iancu, ediţia din acest an va începe însă cu o zi mai devreme, pe 21 mai, la Iulius Mall. Începând cu ora 10:30, la standul Grand Auto, va fi expus modelul Citroën C2 R2 cu care echipajul 79 concurează în Campionatul Naţional de Raliuri. Toţi cei care vor veni la Grand Auto vor primi postere cu autografele lui Alex Filip şi Bogdan Iancu, vor face cunostinţă cu maşina lor de concurs, Citroën C2 R2, şi vor putea afla mai multe amănunte despre Campionatul Naţional de Raliuri 2009 şi Raliul Iaşiului. „De abia aştept să ajung la acest eveniment. Îmi face o mare plăcere să stau de vorbă cu pasionaţii de raliuri din ţară şi sunt sigur că o mare parte dintre cei care vor veni sa ne vada la Iulius Mall vor deveni, după acest eveniment, spectatori pe marginea probelor speciale”, a spus Alex Filip.

Imediat după raliu, Alex Filip va pleca spre Urziceni, acolo unde echipa Dinamo va juca, duminică 24 mai, cu Unirea Urziceni. „Este un meci foarte important pentru Dinamo şi trebuie să fiu acolo pentru a-i susţine. Sper că „Dinamobilul”, maşina mea de curse, să le poarte noroc şi să câştige acest meci”, a mai adăugat Alex Filip.

În 2009, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu contează pe sprijinul partenerilor: Orange România, Citroën România, Coza Advertising, Cefin, Converse şi Colina Motors.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	alex filip - bogdan iancu - citroen c2 r2 - 1.jpg
Views:	124
Size:	554.1 KB
ID:	929101   Click image for larger version

Name:	alex filip - bogdan iancu - citroen c2 r2 - 2.jpg
Views:	115
Size:	727.5 KB
ID:	929102  
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 21-05-09, 18:28   #2
keejay

Stage 2
 
Join Date: May 2009
Posts: 69
Default Re: It’s party time!

Multa Bafta Alex!!Sa te vedem pe cea m inalta treapta a podiumului!!!!!!
keejay is offline   Reply With Quote
Old 22-05-09, 14:41   #3
VWluci

Stage 5
 
VWluci's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 952
Member of:
[Echipa de sprijin]
[4Rally]
[VW]
Default Re: It’s party time!

Bafta Alex...mult succes.
VWluci is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -