Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Insomnia Racing

Closed Thread

Thread Tools
Old 21-11-05, 22:07   #1
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default INSOMNIA pentru TOTZI! Intrebari si raspunsuri!

Insomnia pt mine inseamna modele care prezinta moda, adica niste fete frumoase(ma refer la masinile voastre) si atat, pe nici unu din voi nu l-am vazut pe strada, la curse oficiale v-am vazut prea putin, pe nici unu din voi nu v-am vazut sa faceti intrecere sau sa va bucurati de masinile voastre si de putinii cp pe care ii aveti.
Majoritatea dintre voi sunteti copii mamei si nu am nici un respekt pt asa ceva.
Una peste alta sunteti simpli posesori de masini frumoase fara putere si niste simpli copii de bani gata care duc lipsa de cojones.
Daca gresesc contraziceti-ma prin a ma provoca, sau taceti si recuoasteti-va statutul.
Old 21-11-05, 23:04   #2
BMWPower

Stage 3

BMWPower's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]

Asta e Ono, unii au cate 2 perechi de cojones, altii deloc, life's not fair with women and some \"racers\"
BMWPower is offline  
Old 21-11-05, 23:25   #3
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

vezi ono,d-aia t respekt eu p tine!
esti baiatas si stii c inseamna sa muncesti pt fiekre banut p kre il bagam in masini,nu sa cerem la mama si taticu,bravo!
petrecere frumoasa insomnia
Old 21-11-05, 23:31   #4
84NOS

Stage 2

Default Re:

Petrecere frumoasa ...RESPECT PENTRU ONO
84NOS is offline  
Old 21-11-05, 23:40   #5
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

Quote:
Insomnia pt mine inseamna modele care prezinta moda, adica niste fete frumoase(ma refer la masinile voastre) si atat, pe nici unu din voi nu l-am vazut pe strada, la curse oficiale v-am vazut prea putin, pe nici unu din voi nu v-am vazut sa faceti intrecere sau sa va bucurati de masinile voastre si de putinii cp pe care ii aveti.
Majoritatea dintre voi sunteti copii mamei si nu am nici un respekt pt asa ceva.
Una peste alta sunteti simpli posesori de masini frumoase fara putere si niste simpli copii de bani gata care duc lipsa de cojones.
Daca gresesc contraziceti-ma prin a ma provoca, sau taceti si recuoasteti-va statutul
.
Da, deci chiar nu ma asteptam din partea dumneavostra domnule Onoriu, mai ales ca dumneavostra ati fost cel ce a insistat sa intre in INSOMNIA RACING. Inca o data pot spune ca totushi Insomnia recruteaza OMUL si apoi masina.

Afirmatiile dumneavostra sunt foarte rautacioase si jignitoare, mai ales ca nu sunteti foarte vechi in aceasta \"comunitate\" sa-i zic asa, iar prezenta dumneavoastra si \"respectul\" pe care l-ati capatat, se datoreaza masinii pe care ati echipat-o EXCEPTIONAL.

Va pot confirma mai totZi baietii de aici, de la SEBASTIAN, FLORICA, MICUTU, cei pe care ii respectatZi (presupun) pana la cel mai mic kinder de 13 ani, care va RESPECTA pentru ce atZi facut DIN ACEL SUBARU, ca masinile INSOMNIA RACING mai tot timpul au fost pe PODIUM la cursele LEGALE ORGANIZATE si chiar va pot spune si de pe ce artere au plecat baietii din INSOMNIA RACING (daca intzelegetzi ce vreau sa spun) la inceputuri... caci as putea spune ca am fost si pe strazi!

Asta este, INSOMNIACII nu pot urca la STANDARDELE pe care le detinetzi DUMNEAVOASTRA iar de pe forum`ul acesta nu cred ca sunt mai mult de 3 persoane ce ar putea-o face!!!!!!

Cine stie, poate pana la urma nu suntem chiar noi COPIII DE BANI GATA (eu in nici un caz)!!!!

Oricum, inca mai suntetZi shi dumneavoastra invitat la Petrecerea de 2 ANI INSOMNIA sa vedetZi ce atZi pierdut!!!

Va multumesc.

P.S. ... Statutul unui membru INSOMNIA RACING este de membru INSOMNIA RACING!!! PUNCT si foarte SEC!
Old 21-11-05, 23:43   #6
polifem

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

Rog Adminii si Moderatorii sa stearga sau sa mute offtopic`urile!!!

multumesc!
polifem is offline  
Old 21-11-05, 23:55   #7
TOBA^

Vicepresedinte Anonymous MotorSport

Stage 5

TOBA^'s Avatar

Member of:
[Anonymous Motorsport ]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

petrecere frumoasa Insomnia !!!!LAmulti ani!!!!
RESPEKT ONO!!!!!!!esti primul om care spune ce simte...
TOBA^ is offline  
Old 21-11-05, 23:58   #8
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"polifem\"
Rog Adminii si Moderatorii sa stearga sau sa mute offtopic`urile!!!

multumesc!
adevaru' doare eh?
sharpe is offline  
Old 21-11-05, 23:59   #9
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

u le consideri offtopic-uri?
totusi tine cont ce aceste \"offtopicuri\" se refera la voi,cei care formati acest club....totusi......ono nu a facut altceva decat sa-si spuna parerea.......
si nush cum sa zic..dar.......parca prea ai sarit.

de ce oare?u stii mai bine.
Old 22-11-05, 00:03   #10
polifem

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

Ok ... COPIII mei dragi ...

va aflatZi pe www.4tuning.ro Forum Index -> Comunicate cluburi -> 2 Ani de INSOMNIA ...

multumesc pentru alegerea de a nu FACE OFFTOPIC pe acest FORUM!!!

putetZi deschide oriunde altundeva unde este permis un thread in care sa spunetZi ca avetzi pe suflet si vetZi primi fiecare raspuns la DOLEANTZELE voastre.

Multumesc inca o data pentru intelegere!!!
polifem is offline  
Old 22-11-05, 00:52   #11
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"polifem\"
Quote:
Daca gresesc contraziceti-ma prin a ma provoca, sau taceti si recuoasteti-va statutul
.
Da, deci chiar nu ma asteptam din partea dumneavostra domnule Onoriu, mai ales ca dumneavostra ati fost cel ce a insistat sa intre in INSOMNIA RACING. Inca o data pot spune ca totushi Insomnia recruteaza OMUL si apoi masina.

Afirmatiile dumneavostra sunt foarte rautacioase si jignitoare, mai ales ca nu sunteti foarte vechi in aceasta \"comunitate\" sa-i zic asa, iar prezenta dumneavoastra si \"respectul\" pe care l-ati capatat, se datoreaza masinii pe care ati echipat-o EXCEPTIONAL.

Va pot confirma mai totZi baietii de aici, de la SEBASTIAN, FLORICA, MICUTU, cei pe care ii respectatZi (presupun) pana la cel mai mic kinder de 13 ani, care va RESPECTA pentru ce atZi facut DIN ACEL SUBARU, ca masinile INSOMNIA RACING mai tot timpul au fost pe PODIUM la cursele LEGALE ORGANIZATE si chiar va pot spune si de pe ce artere au plecat baietii din INSOMNIA RACING (daca intzelegetzi ce vreau sa spun) la inceputuri... caci as putea spune ca am fost si pe strazi!

Asta este, INSOMNIACII nu pot urca la STANDARDELE pe care le detinetzi DUMNEAVOASTRA iar de pe forum`ul acesta nu cred ca sunt mai mult de 3 persoane ce ar putea-o face!!!!!!

Cine stie, poate pana la urma nu suntem chiar noi COPIII DE BANI GATA (eu in nici un caz)!!!!

Oricum, inca mai suntetZi shi dumneavoastra invitat la Petrecerea de 2 ANI INSOMNIA sa vedetZi ce atZi pierdut!!!

Va multumesc.

P.S. ... Statutul unui membru INSOMNIA RACING este de membru INSOMNIA RACING!!! PUNCT si foarte SEC!
Nu am insistat de nici un fel sa intru in clubul Insomnia, am vrut doar o singura data sa ma intalnesc cu unul din voi pt a discuta despre ce inseamna Insomnia, la rugamintea bunului meu prieten cu Audi TT Alin - o dulceata de baiat. Dupa cate stiu trebuia sa vina unul dintre voi la intalnire si nu a venit nimeni. Daca asta pentru voi inseamna ca am vrut sa fiu si eu \"insomniac\" sau, mai mult, ca am insistat sa fiu primit in clubul asta, atunci s-a intors lumea cu susu-n jos. Repet, ca sa fiu bine inteles: NU AM INSISTAT NEVER SA FIU INSOMNIAC si cine sustine contrariul, sa argumenteze, ok? La showul de la Galati tin minte ca a venit unul dintre ai vostrii, s-a prezentat, nu mai stiu cum ii zicea, baiatul a fost super ok, dar fara a avea nici o intentie de al jigni am simtit ca eu nu am ce sa caut in clubul vostru pt ca e nu e pe stilul meu, adik, eu vad lucrurile cam asa: degeaba exista in clubul vostru masini ca Mazda RX8, Toyota Celica, care sunt frumoase, nimic de zis, dar doar atat. In conceptia mea, astfel de masini sunt \"fetitze\", nu forjatoare, si cei care le conduc, pot fi de treaba, ok, dar in conceptia mea sunt cam \"babalai\", drept pentru care nu vad d c mi-as fi dorit sa ma anturez acolo, mai ales ca multi dintre voi sunt copii de bani gata. Asta nu e neaparat un lucru rau, atunci cand copiii de bani gata stiu sa fie smecheri la randul lor, dar cazurile astea sunt putine, si la voi, lipsesc aproape cu desavarsire. Asta e parerea mea pe care o sustin in continuare.
ono41 is offline  
Old 22-11-05, 01:49   #12
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

observatie:
as dori sa nu facem confuzie intre libertatea clamata a fiecaruia de a-si exprima punctul de vedere cu libertatea de a fi lipsit de tact in mod deliberat.

de exemplu:
daca ma intalnesc cu un prieten care vine cu masina, pot spune ca : \"frate, da tu nu te uiti ce nasoala e masina ta? si pot spune asta linistit si sa repet: ce, e parerea mea, am dreptul sa imi spun parerea...

e posibil sa fie adevarat, caz in care pot fi acuzat de prietenul meu cel putin de lipsa de tact, sau e posibil sa nu fie adevarat, chiar daca o spun sincer, si desi mie mi se pare urata, altora sa li se para frumoasa...

cred cu siguranta ca schimburile de pareri pot decurge cu mai mult tact si diplomatie de care stiu ca sunt capabili fara discutie toti cei implicati in acest punctual schimb de pareri
Gratzian is offline  
Old 22-11-05, 05:21   #13
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

Gratian te rog frumos sa schimbi locatia threadului...nu consider ca este locul lui aici

ono, frate, crede-ma ca insomnia au participat destul de mult la curse oficiale
si chiar au facut-o bine
ia exemplu FMM sau VYPcare pana nu de curand dominau grupa b si care sunt nelipsiti la orice legala
alt exemplu ar fi seat leon cupra r FUG (actualmente PUS cred)
sa mai continui? TXT, Moartea 330 CI, Passat si cu Volvo si cu Leonu

deci nu e corect sa ii judeci asa de aspru, mai ales ca tu esti nou venit pe plaja curselor auto si nu ai de unde sa stii foarte precis cum au decurs lucrurile pe vremuri.

in consecinta hai sa lasam oamenii sa se simta bine de ziua clubului. La multi ani Insomnia si numai bine.

P.S. : nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu cineva si sa se iste discutii pe tema asta. tocmai de aceea l-am rugat pe gratian sa mute topicul de aici unde sunt eu moderator, tocmai pentru ca imi doresc sa fiu impartial. multumesc de intelegere
Old 22-11-05, 08:02   #14
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]

mi se pare de-a dreptul penal ce citesc si argumentele tale initiale cand ai deschis topicul...iti multumim din suflet ca te-ai dus la MR si acolo sper sa ramai!
Old 22-11-05, 08:19   #15
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TOBA^\"
petrecere frumoasa Insomnia !!!!LAmulti ani!!!!
RESPEKT ONO!!!!!!!esti primul om care spune ce simte...
crede-ma ca nu e primul care spune nu neaparat ce simte, ci probabil arata o stare de fapt...repet( rememoram)..nu toti baietii din insomnia sunt asa, daca va aduceti voi aminte dupa showul de la mare disputa de pe forum...dar am spus atunci si o repet si acum, cati dintre ei ( si in general de pe forum) macar stiu sa-si desfaca fara sa rupa nimic capacul de la motor..ala care se zice ca-i capsulat..asta ca sa nu mai pomenesc de impertinenta unui membru..dar mai bine sa lasam lucrurile asa..

aaa..am citit acum ceva timp intr-o revista de tuning ceva legat de vreo 3 masini..printre care si o toyota celica in care erau bagati vreo 20000 eur cica, iar interiorul era vopsit cu sprayul..asta deja e........ oricum , revista aia este foarte necesara la siesta de la toaleta
Bytzu is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -