08-02-09, 08:33
|
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Care'i Diferenta ?
Salut !
Dupa cum vedeti si la semnatura mea ... sunt fan MINI... de foarte mult timp ...pur si simplu sunt innebunit dupa buburuzele astea mici si rele .... si cand voi lua carnetu' as dori sa achizitionez un MINI ... unul foarte puternic  , eu ma gandeam la MINI COOPER S sau JCW dar pe langa toate astea am o dilema ... care e diferentza intre acele 2 modele(Cooper S si John Cooper Works) ?!?!?!
Si ce modificari as putea sa-i fac sa ajung pe la 270bhp ?!?
Last edited by scturoag; 08-02-09 at 15:46.
|
|
|
08-02-09, 09:28
|
|
 Stage 4
Member of: [Moderators]
|
Re: Care'i Diferenta ?
Diferente ar fi destule,dar si pretul pe masura.Putere,suspensie,frane,accesorii la interior si exterior,bineinteles si sub capota.Oricum si S-ul e destul de satisfacator si se gaseste kit JCW.Posibilitati sunt destul de multe pentru modificarea masinei,totul e sa ai timp si banii necesari pentru a investi in ea.Totul se rezuma la pasiune sau orgoliul de a avea o masina cat mai diferita.Toate cele bune.
|
|
|
08-02-09, 09:36
|
|
|
4Rally
 Stage 5
|
Diferentza intre ele doua nu poate sa fie chiar asha de mare ... la pretz ma refer ,pai daca spui ca JCW e mai bun ... o sa-mi iau d'ala ... eu vreau o masina mica , frumoasa si puternica , si cred ca JCW e cel mai potrivit ...
Sau daca mai aveti alte idei mai bune , va rog postati ,k nu vreau sa-mi iau masina si sa regret apoi ... vreau sa stiu dinainte ceva bun , sa stiu ca merita si nu am sa regret.
|
|
|
08-02-09, 10:00
|
|
 Stage 4
|
Mini Cooper S Putere maxima CP rpm 175/5500 rmp
viteza maxima 225 km/h
Acceleraţie 0-100 km/h 7.1 sec
Mini Cooper S JCW Putere maxima CP rpm 211/6000 rmp
viteza maxima 238 km/h
acceleratie 0-100km/h 6.5 sec
|
|
|
08-02-09, 10:08
|
|
|
4Rally
 Stage 5
|
Si la JCW daca vreau sa ajung undeva pe la 270 de cai ... ce fel de modificari ar mai fi nevoie ... ?!?
|
|
|
08-02-09, 11:13
|
|
 Stage 4
|
Ca la orice motor turbo...Totusi nu ar fi cam multi cai pentru un incepator?
|
|
|
08-02-09, 11:15
|
|
|
4Rally
 Stage 5
|
Daca nu am carnet si nu sunt major nu inseamna ca sunt incepator ... Conduc de mic masini foarte puternice ....
|
|
|
08-02-09, 11:26
|
|
 Stage 4
|
In trafic sau pe pista?Nu uita ca traficul e ca o junga...
|
|
|
08-02-09, 11:33
|
|
|
4Rally
 Stage 5
|
Pai de vreo 2 ani si in trafic ... locuiesc in Roman ... un oras de 80.000 de locuitori ... nu e niciodata trafic aglomerat ...mai ales ca eu ies dupa-amiaza.
Stiu ca e illegal si nu e corect fata de ceilalti si e foarte periculos dar ma descurc ... la inceput .. era problema ca nu prea stiam regulile de circulatie , care si cum e cu proritatile , ma cam injura lumea in intersectii , dar acum am invatat in mare parte ... am facut si drumuri in afara orasului ...
|
|
|
08-02-09, 12:07
|
|
 Stage 4
|
Ai mare curaj sau nebunie...  ) Oricum felicitari,dar mare atentie.Sa revenim la subiect.Modificari ar fi multe,dar si banii necesari.Poti incepe cu o alta evacuare+catalizator mai performant,turbina,intercooler,filtru de aer,axe cu came,rescrierea softului.Nu trebuie uitat de sistemul de franare inclusiv suspensie.
|
|
|
08-02-09, 12:30
|
|
|
4Rally
 Stage 5
|
Nebunie nu... ca nu ma dau in talente prin oras ... merg ushor , pastrez distantza , nu ma bag in depasiri inutile si merg si cat se poate de regulamentar ... port si centura !!  )) eu de fel sunt foarte prudent ...revenind la subiect=>
Am auzit k jantele mici maresc demarajul si jantele mai mari maresc viteza ... nu stiu sigur daca e adevarat .. dar daca e adevarat ... ce mi-ai recomanda ?
Eu stiu asha ... in general cam ce ar trebui sa modific la masina dar vreau sa cer parerea la mai multi sa stiu sigur ...
|
|
|
08-02-09, 12:44
|
|
 Stage 4
|
Legat de jante este adevarat,dar si dimensiunile anvelopei conteaza.Acum depinde pentru ce folosesti masina.
|
|
|
08-02-09, 12:50
|
|
|
4Rally
 Stage 5
|
Pai mie viteza nu prea imi place ... am mers cu viteza destul de mare de multe ori .. dar nush .. parca ma lua cu frica intr-un fel .. dupa cum am spus ... sunt mai prudent ... eu prefer liniutele ... am facut cateva pana acum ... ilegale ... si chiar imi plac ... dar vreau si putina viteza ... totusi in caz de vine vreo fetitsa cu o masina mai tare asha .. nu vreau sa ii vad numaru de inmatriculare prin parbriz ... ci prin oglina retrovizoare ... >
|
|
|
08-02-09, 14:48
|
|
 Stage 5
|
Parerea mea e ca ar trebui sa incepi cu un cooper si sa urci apoi spre S, JCW sau chair GP. Daca vrei Piesa, ia Coope GP, are decat 2 locuri dar e racheta. Diferentele intre un S si celelate 2 sunt multiple. E cum ai lua un Mercedes normal si un AMG. Frante, bodykit, intercooler, soft. Cam tot. Are bara de rigidizare in spate (cele 2 locuri din spate nu mai exista). 0 - 100 face in 6.5s.
Cat despre putere (ca vad ca esti racer), poti sa-l duci in jur de 650 de cai, daca te tine buzunaru!
Bafta.
|
08-02-09, 14:56
|
|
|
4Rally
 Stage 5
|
nu e vorba de bani ... totusi nici 650 de cai  )) vreau masina , masina mea .. de strada .. nu de pista ...
O vreau mai simpla .. adica un bodykit micutz , jante frumusele ...nu exagerate ,nu vreau sa o fac bomba .. si nu . nu vreau rollcage .. vreau sa ramana de 4 locuri ... unde mai pun fethelee ?  )))
asa daca vroiam o masina de pista de peste 600bhp , am vazut in anglia ... intr-o revista , Golf 2 , 660bhp , nu are absolut nimic schimbat la exterior , e ca noua masina , si vrea 13 mii de lire pe ea ... sau am mai vazut un skyline de 800bhp la 22 de mii ...
Nu .. vreau o masina micuta , frumoasa si puternica(nu mai mult de 300bhp, si nu mai putin de 220bhp) , si sa aiba cel putin 4 locuri... 
Nu mai zii asa ... ca nu sunt racer ... deocamdata ... am facut doar cateva liniute cu niste prieteni ... insa pot sa ma laud ca nu am pierdut nici una din 9-10(nu mai tzin minte exact cate am facut)
Last edited by scturoag; 08-02-09 at 14:59.
|
|
|
|
|