Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Reply
 
Thread Tools
Old 04-08-08, 13:33   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

  • Red Bull Romaniacs 2008 se va desfăşura în perioada 13 – 17 septembrie
  • 225 de concurenţi la startul celei mai dure competiţii de enduro din lume
  • 25 de ţări vor avea reprezentanţi în competiţi de la Sibiu

Cea de-a 5-a ediţie a raliului „Red Bull Romaniacs”, competiţia enduro cu cel mai mare grad de dificultate din lume, se va desfăşura anul acesta în perioada 13-17 septembrie.

Conform tradiţiei, raliul debutează în data de 13 septembrie cu un prolog spectaculos în centrul Sibiului, pe Bulevardul Corneliu Coposu, urmat de patru zile de concurs pe un traseu solicitant ce străbate Carpaţii Meridionali din zona Sibiu – Sebeş – Alba Iulia.

În cele patru zile de off-road, concurenţii vor străbate distanţe cuprinse între 150 şi 200 de km/zi, de la zone uşor accesibile din jurul Sibiului, Curmătura Ştezii, Păltiniş sau Guşteriţa, până la zone situate la înălţimi de 2.200 metri în Munţii Lotrioara.

La ediţia din acest an vor lua startul 220 de participanţi din 25 de ţări. Înscrierile pentru „Red Bull Romaniacs” 2008 au fost închise încă din luna martie, la doar o lună după deschidere şi cu 6 luni înainte de start, toate locurile disponibile fiind deja ocupate.
Pentru a putea fi urmărit de un număr cât mai mare de spectatori, piloţii vor intra în competiţie cu o zi mai devreme decât anul trecut.

"Am fixat data prologului pentru sâmbătă, 13 septembrie, pentru ca duminică, în prima zi de off-road, să fie câţi mai mulţi spectatori pe traseu. Mare parte dintre traseele din această zi vor trece prin zonele unde sibienii merg de obicei la iarbă verde, adică prin zona Păltiniş, Răşinari şi Curmătura Ştezei", a declarat Martin Freinadametz, organizatorul raliului.

„Red Bull Romaniacs” a debutat în anul 2004 cu 30 de concurenţi, reuşind ca după cinci ediţii să adune la start 225 de împătimiţi ai acestui sport. 30 dintre aceştia vor concura la clasa „Profesionişti”. La startul celei de a cincea ediţii Red Bull Romaniacs vor participa piloţi din 25 de ţări. Germania este ţara cu cel mai mare număr de participanţi – 44, însă printre ţările care se vor afla la start se vor număra şi Andora, Africa de Sud, Noua Zeelandă, Elveţia, Norvegia, Canada, Botswana, Italia sau Siria ce vor fi reprezentate de un singur concurent. Numărul românilor înscrişi la ediţia din acest an este de 18.

Deşi francezul Cyril Despres, deţinătorul a trei titluri consecutive la Red Bull Romaniacs, nu va veni la Sibiu, ediţia din acest an nu va duce lipsă de nume grele din lumea enduro-ului mondial. Printre acestea, îi putem aminti pe Andreas Letenbicheler (Germania), Michel Gau (Franţa), Paul Bolton (Anglia), Gerhard Forester (Germania), Chris Birch (Noua Zeelandă), Mark Jackson (Anglia).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	RBR action.jpg
Views:	337
Size:	867.3 KB
ID:	607386  
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 04-08-08, 21:56   #2
xTc`

Stage 2
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 52
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

wow ce drum accidentat e acolo)) omg)
xTc` is offline   Reply With Quote
Old 05-08-08, 04:26   #3
TazzY

Stage 5
 
TazzY's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 914
Member of:
[Moderators]
[2 Roti]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

Cine ma sponsorizeaza? Ma inscriu si eu
TazzY is offline   Reply With Quote
Old 05-08-08, 13:06   #4
norbi_bidi

Stage 5
 
norbi_bidi's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,054
Member of:
[2 Roti]
[KIA]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

e ceva....
norbi_bidi is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 21:04   #5
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

Red Bull Romaniacs: Favoriţii sunt gata de start!

  • 230 concurenţi din 25 de ţări la start
  • Michel Gau, principalul favorit la Red Bull Romaniacs 2008

Cea de-a cincea ediţie a Raliului Red Bull Romaniacs (Hard Enduro) este gata de start. 230 de concurenţi curajoşi din 25 ţări, împărţiţi în cinci categorii diferite, se vor alinia la start pe 13 septembrie 2008. Traseele dificile din jurul Capitalei Culturale Europene 2007, oraşul Sibiu, vor pune din nou la încercare participanţii. Iată prezentarea favoriţilor la prestigioasa categorie Pro-Class:

Câştigătorul ediţiei din 2006, francezul Michel GAU (KTM, născut la 25 decembrie, 1975) trebuie menţionat primul. După ce a fost nevoit să abandoneze lupta pentru victorie de anul trecut în urma unei accidentări, anul acesta ne aşteptăm la o revenire în forţă. Gau este rapid, eficient, în bună formă şi cunoaşte deja ţara destul de bine, cât şi cursa. Dacă nu se va accidenta grav din nou anul acesta, este favorit la titlul categoriei Pro-Class .

Cunoscătorii îl consideră pe britanicul Paul BOLTON (Honda, născut la 27 februarie 1980) ca fiind probabil cel mai puternic concurent al său. “Boltz” aşa cum i se spune, a făcut deja o impresie foarte bună anul trecut, dar a fost nevoit, de asemenea, să abandoneze datorită unei accidentări. Totuşi, independentul (profesie: mecanic camioane) ar putea face senzaţie înscriind puncte la Hell’s Gate şi la Red Bull Hare Scramble la Erzberg, confirmând reputaţia sa de motociclist puternic, cu foarte bune abilităţi tehnice. Concurând cu Cyril Despres de trei ori anul trecut, “Boltz” a câştigat două din cele trei întreceri. Dacă va rezista până la linia de finish a competiţiei Red Bull Romaniacs de anul acesta, va fi pe podium şi va continua ascensiunea de a deveni un top-rider internaţional.

O figură nouă la raliul de anul acesta este germanul Andreas “Letti” LETTENBICHLER (născut la 18 septembrie 1974). Ocupând locul doi la Red Bull Hare Scramble la Erzberg 2006 ca independent, a repetat această performanţă ca membru al echipei BMW anul acesta la dificila probă four-stroke Enduro îl face să fie un alt pretendent la titlu. Letti a participat înainte la Trials-riding, este rapid ca un tren de mare viteză şi bucuria sa de a conduce motociclete se poate observa de la distanţă. Numai faptul că nu are experienţă cu orientarea şi cu munţii din România l-ar putea opri de la cucerirea podiumului.

Coechipierul şi prietenul său de la BMW, germanul Gerhard FORSTER (născut la 7 decembrie 1967) a ocupat anul trecut locul doi ca independent. Având sprijinul echipei BMW pentru ediţia de anul acesta, Forster devine un alt concurent de top.

Nu numai europenii vor să fie în topul ediţiei de anul acesta a Raliului Red Bull Romaniacs: Neozeelandezul Chris BIRCH (KTM, născut la 25 septembrie 1980) a obţinut un remarcabil loc 3 la prima sa participare la o competiţie anul trecut, la câteva minute după cel clasat pe locul doi, Gerhard FORSTER. Între timp, Chris a renunţat la serviciul de zi pentru a se concentra mai mult asupra carierei în sporturi extreme Enduro; este aşteptat să revină la Sibiu într-o formă mai bună chiar ca anul trecut.

Americanul în vârstă de 20 de ani Kyle Redmond (KTM) este un alt concurent de top de peste mări şi ţări. A fost foarte aproape de podium la prima sa încercare la Red Bull Romaniacs în 2007 şi va reveni anul acesta mai experimentat. Deşi are doar 20 de ani, Kyle conduce într-o manieră stabilă, fiabilă şi rapidă, afişând forţă şi experienţă dincolo de vârsta sa (reală).

Înapoi la nişte europeni de top: olandezul Frans VERHOEVEN (KTM, născut la 7 noiembrie 1966) nu trebuie omis a fi menţionat aici: participând prima dată la Red Bull Romaniacs (locul 6) in 2007, având abilităţi tehnice de la participările anterioare la trials-riding şi viteza unui concurent de succes la raliu, Frans are tot ce îi trebuie pentru a-şi îmbunătăţi rezultatele in 2008.

Motociclistul britanic Graham JARVIS (Sherco, data naşterii 21 aprilie 1975) îşi va face debutul anul acesta după momentele impresionante pe care le-a avut la Erzberg şi Hell’s Gate. Va fi interesant de urmărit cât de rapid se va adapta Graham la condiţiile (până acum: necunoscute) din teren, şi la cât de multe provocări va trebui să facă faţă, precum orientarea şi strategia.

Încă doi concurenţi care trebuie menţionaţi sunt italianul Alessandro Riva (KTM, născut la 28 ianuarie 1967), care se pare că şi-a petrecut jumătate din viaţă la terenul accidentat Enduro în calitate de KTM Adventure Tours operator. Având o carieră de succes în mountainbike cross-country , Sandro este foarte puternic din punct de vedere fizic.
Austriacul Dieter HAPP (KTM, născut la 11 mai 1970) se poate lăuda deja cu trei finişuri de succes la categoria Pro-Class (2004: locul 12, 2005: locul 7, 2007: locul 7), fapt ce îi conferă o experienţă specifică. Datorită puternicei evoluţii recente a acestui sport, permanenta sa ascensiune este şi mai impresionantă.

Aceştia sunt principalii favoriţi la cea de-a cincea ediţie Red Bull Romaniacs programata în perioada 13 – 17 septembrie la Sibiu. În afara motociclistilor de la clasa PRO, la start vor fi încă 200 de atleţi curajoşi, care vor participa la cele cinci zile de aventură in Munţii Carpaţi din România. Fiecare dintre aceştia merită respect, deoarece oricine va trece linia de sosire va fi învingător: Învingător faţă de el însuşi, faţă de pistele cu dificultate şi faţă de ceilalţi mai slabi. „Creierul” Raliului Red Bull Romaniacs, Martin Freinademetz va avea grijă de aceasta punând la dispoziţie o pistă de întreceri nemiloasă.

Lista completă a concurenţilor şi a ţărilor participante este disponibilă şi pe http://www.redbullromaniacs.com/2008...starting-list/
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Alex Antor_1695 (c) Dean Treml.jpg
Views:	256
Size:	396.3 KB
ID:	619675   Click image for larger version

Name:	Chris Birch_1160 (c) Peter Mathis.JPG
Views:	393
Size:	232.5 KB
ID:	619676   Click image for larger version

Name:	Frans Verhoeven_8825 (c) Günter Gröbl.jpg
Views:	343
Size:	337.6 KB
ID:	619677  

Click image for larger version

Name:	Redmond + Happ_1464 (c) Dean Treml.jpg
Views:	309
Size:	815.7 KB
ID:	619678  

Last edited by boy_wonder; 19-08-08 at 21:08.
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 22:57   #6
foss

Stage 5
 
foss's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 482
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

Cine are sange in vene sa se alinieze cred ca este super concursul pacat ca eu nu am moto ca as participa e marfa iti arati maiestria pe motor aici nu numai cat de tare sti sa ii dai gaz aici se vede cine stie si cine e amator marfa rau de tot!!
foss is offline   Reply With Quote
Old 21-08-08, 07:50   #7
83 kys

Stage 5
 
Join Date: May 2008
Posts: 332
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

adevarati maestri
83 kys is offline   Reply With Quote
Old 24-08-08, 02:11   #8
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,634
Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

cel mai dur raliu enduro din lume ... am reusit sa fac rost de un DVD cu raliul din 2007.... deci am ramas masca ..cand am vazut ce traseu au avut .....
stefan_88 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-08, 04:13   #9
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5
 
fuzzy's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 786
Member of:
[DACIA]
[2 Roti]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

KTM power... muhahahahahhahahahahha
fuzzy is offline   Reply With Quote
Old 04-09-08, 16:18   #10
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

RED BULL ROMANIACS: Pe ultima sută de metri!
  • Start in centrul orasului Sibiu
  • 19 obstacole artificiale extrem de dificile
  • Trafic restrictionat pe durata competitiei
Red Bull Romaniacs, competiţia enduro cu cel mai mare grad de dificultate din lume, va debuta vineri, 13 septembrie, ora 13.00, cu un spectacol impresionant care va avea loc în centrul orasului Sibiu.

Cei 219 de concurenti prezenţi la startul ediţiei din acest an vor fi nevoiti sa treaca peste 19 obstacole artificiale amplasate pe un traseu solicitant cuprins între fântâna de pe Bulevardul Corneliu Coposu şi cladirea Spitalului Judeţean Sibiu. Pentru ca publicul să aibă o vizibilitate cât mai bună, vor fi amenajate şapte puncte speciale pentru spectatori. Traficul pe Bulevardul Corneliu Coposu va fi restricţionat pe durata competiţiei.

Organizatorii Red Bull Romanics au stabilit pentru această ediţie un traseu mult mai spectaculos decât în anii trecuţi. Astfel, Bulevardul Corneliu Coposu va fi de nerecunoscut, încercând să ofere publicului o imagine fidelă a celor patru zile de competiţie care vor urma în Carpaţii Meridionali din zona Sibiu – Sebeş – Alba Iulia.

Pe carosabilul traversat in fiecare zi de autoturisme care respecta limita legală de viteză, publicul va putea admira acum motociclete turate la maximum de „romaniaci” care zboară peste obstacole artificiale cu viteze ameţitoare. Pe zona pietonală, folosită acum pentru promenadă, concurenţii vor trece peste anvelope, buşteni şi pietre, vor sfida legile gravitaţiei traversând structuri din lemn care par a fi construite mai degrabă pentru „roller coastere” şi vor accelera apoi pentru a sări de pe clădiri în construcţie.

Zonele de pe Bulevardul Coposu, strada Gimnasticii, Parcul Cetatii şi vizavi de Spitalul Judetean au fost special create pentru a oferi spectatorilor o vizibilitate cât mai bună şi vor fi semnalizate corespunzător. Publicul este rugat să nu părăsească sub nicio formă aceste zone pe durata compeţitiei pentru a evita producerea unor incidente neplăcute. Detalii despre amplasamentul punctelor de spectatori pot fi găsite pe site-ul www.redbullromaniacs.com.

Pentru ca amenajarea traseului presupune o desfăşurare impresionată de oameni şi utilaje, traficul pe Bulevardul Coposu va fi restricţionat treptat cu o zi înainte de competiţie.

Astfel, în dimineaţa zilei de 12 septembrie, începând cu ora 08.00, traficul rutier de pe Bulevardul Coposu va fi restricţionat pe trei din cele patru benzi disponibile. Singura porţiune care va rămâne deschisă este una dintre benzile de mers dinspre Piaţa Unirii înspre Gară şi aceasta doar pentru mijloacele de transport în comun. Începând cu ora 16.00, traficul pe Bulevardul Coposu, pe tronsonul cuprins între strada Berăriei şi strada Independenţei , va fi restricţionat complet, urmând să fie redeschis în seara zilei de 13 septembrie. Organizatorii Red Bull Romaniacs adresează tuturor conducătorilor auto rugămintea de a ocoli pe cât posibil această stradă pentru a evita aglomerarea traficului în zona.

Cea de-a V-a ediţie a raliului Red Bull Romaniacs se va desfăşura anul acesta în perioada 13-17 septembrie. La ediţia din acest an, concurentii vor fi împărţiti în patru clase: “pro”, „expert single”, „expert team” şi „hobby”. În cele patru zile de competiţie, concurenţii vor străbate aproximativ 200 de km de la zone uşor accesibile din jurul Sibiului, Curmătura Ştezii, Păltiniş, Guşteriţa, până la zone situate la înălţimi de peste 2000 de metri în munţi.
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 07-09-08, 23:34   #11
venom_sb

Stage 4
 
venom_sb's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 204
Member of:
[VW]
[2 Roti]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

Prezent ca si anul trecut ! Promit niste poze !
PS am vazut astazi pe antena 1 sibiu un reportaj cu un organizator si un membru Crazy Bike Club Sibiu si au spus ca sunt inscrisi in jur de 350 de participanti iar surpriza este aceea ca finishul va avea loc pe acoperishul unei cladiri de 5 etaje sau de 5 metrii nu am inteles bine! In orice caz va fi nebunie!
Scuze pentru calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul mobil
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	17-06-07_1458.jpg
Views:	87
Size:	71.3 KB
ID:	635480   Click image for larger version

Name:	17-06-07_1520.jpg
Views:	84
Size:	16.7 KB
ID:	635481   Click image for larger version

Name:	17-06-07_1503.jpg
Views:	105
Size:	60.6 KB
ID:	635482  


Last edited by venom_sb; 07-09-08 at 23:52.
venom_sb is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 16:34   #12
stealth r/t tt

Stage 5
 
stealth r/t tt's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 306
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

5 etaje!!! se va merge practic pe o bucata de beton de maxim 1m latime, si aceasta avand cateva obstacole. aici e nebunia maxima:
doar concurentul va avea cablu in cazul in care cade, motocicleta va fi in cadere libera de la etajul 5
e nebunie maxima acest concurs, este foarte greu de mers si la amatori asta ptr cei care vor sa se aventureze, dar nu cred ca mai au timp. spre ex. pentru profi exista o portiune unde este foarte greu sa ajungi pe jos...

sper sa pot ajunge si eu la spectacol, macar la prolog.
__________________
www.ToolMan.ro

Vanzari si Service la standarde ridicate
Husqvarna|Makita|Benza|Oregon|Fronius|Unior

tel: 0244 347414 / 0721 991892
stealth r/t tt is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 17:13   #13
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

RED BULL ROMANIACS: Românii pregătiţi pentru start!
  • 17 piloţi români la start
  • Doi români la clasa PRO
  • Emanuel Gyenes, principalul favorit
La cea de a 5-a ediţie a celui mai dur raliu din lume, Red Bull Romaniacs, se vor afla şi 17 piloţi români. Dintre ei, Emanuel Gyenes este principalul favorit.

29 de naţiuni. 210 piloţi la start. Cifre record pentru ediţia a 5-a a competiţiei Red Bull Romaniacs, ediţie la startul căreia se vor afla şi 17 piloţi români.

Emanuel Gyenes, de două ori câştigător al competiţiei de la Sibiu la clasa Expert, este pilotul român cu cele mai mari şanse la obţinerea unui loc în top 10 la clasa Pro, asta şi după performanţa excelentă din Dakar Series Central Europe Rally, unde a terminat pe locul secund la clasa 450 cmc.

"Pentru mine, ediţia 2008 reprezintă cea de a doua la care voi concura in cadrul clasei Pro şi mă aştept să avem un traseu mai greu decât în 2007, mai ales că Martin Freinademetz a decis ca prima zi să fie asemanătoare cu ultima de anul trecut. Practic, pe urcarea care nu este departe de cabana Curmătura şi pe cea de la Guşteriţa la ediţia precedentă au fost foarte puţini piloţi care au putut urca fără ajutor, iar dacă va şi ploua, atunci acestea devin aproape imposibil de trecut. Cei care vor veni sâmbătă în centrul Sibiului vor avea parte de un show adevărat, prologul fiind aşa cum s-a dovedit în anii precedenţi cel mai animat moment al Red Bull Romaniacs. Ca şi rezultat îmi doresc foarte mult să nu mă accidentez pentru a putea ajunge la finalul celei mai dure ediţii de până acum a Red Bull Romaniacs şi sper să obţin o clasare mai bună decât cea din 2007", declară Emanuel Gyenes, concurent clasa Pro.
În afara lui Mani Gyenes, la clasa Pro, va lua startul şi Csaki Ferenc.

La clasa Expert Single, România va fi reprezentată de 4 piloţi: Romeo Dunca (Motoverde Timişoara), Romeo Duicu, Alex Gârbacea şi Mirel Pandrea (toţi trei membri ai clubului Vectra Racing România).

"Anul trecut am concurat la clasa Experţi în echipă cu colegul meu de club, Romeo Duicu, însă dacă în acest an s-a infiinţat categoria Expert Single, am decis să concurăm separat, cu scopul de a vedea dacă singuri putem ajunge la finalul acestei competiţii. Din punctul meu de vedere, Red Bull Romaniacs este o încercare la fel de grea ca şi ajungerea la finişul Dakar-ului. Mă aştept ca anul acesta traseul să fie greu, însă am văzut de anul trecut că dacă ploua, totul devine extrem de dificil. Sper să termin această ediţie pentru că Romaniacs, de la an la an, are un traseu tot mai greu şi aşa cum am spus, dacă în anumite părţi ale traseului va ploua, atunci chiar trebuie să ne considerăm învingători dacă ajungem la final”, spune Alex Gârbacea.

Romeo Duicu, concurentul la clasa Expert Single, spune: "După două ediţii la clasa Experţi (echipe) am vrut o schimbare şi iniţial am decis să concurez la clasa Pro, însă ulterior mi-am dat seama că nu sunt suficient de pregătit şi am decis să merg la Expert Single. Sper să mă clasez în primii 10 la această categorie şi mă aştept ca ediţia din acest an să fie grea pentru că acesta este şi scopul competiţiei. Practic, mergem la Romaniacs pentru a vedea cât de mult rezistăm pe motocicletă în cele mai dure condiţii."


La clasa Expert Team vor lua startul Aaron Gorog, Ciprian Popescu şi Cristinel Babeş, in timp ce Lucian Neaga, care va concura în locul lui Ilie Tache, accidentat cu câteva zile în urmă, Ştefan Cătălin Mitachescu, Mircea Otto, Alain Chefani Valentin, Sebastian Cosor, Vasile Goşa, Daniel Iordan şi Ciprian Secăreanu vor concura la clasa Hobby.

Ediţia a cincea a raliului Red Bull Romaniacs se va desfăşura anul acesta în perioada 13-17 septembrie. Startul va avea loc sâmbătă, cu prologul programat în centrul oraşului Sibiu, iar în celelalte patru zile de competiţie, concurenţii vor străbate aproximativ 200 de km/zi în Munţii Carpaţi.

„Mă bucură amploarea pe care a luat-o acest sport în România. În 2004, la prima ediţie, am avut doar 2 concurenţi români care se luptau să ajungă la finish-ul competiţiei, iar acum, la ediţia a 5-a, avem la start 17 competitori, prezenţi la toate cele 4 clase din acest an - PRO, Expert Single, Expert Team şi Hobby. Cred că vom avea concurenţi români pe podium la clasele Expert Team şi Expert Single. Sper ca tânărul Mani Gyenes să continue şirul bun al rezultatelor din ultima vreme”, afirmă Martin Freinademetz, organizatorul concursului.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	GyenesEmanuel-170607-01.jpg
Views:	105
Size:	319.0 KB
ID:	638574  
Attached Files
File Type: rar Lista participanti RBR_2008.rar (198.0 KB, 18 views)
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 17:40   #14
norbi_bidi

Stage 5
 
norbi_bidi's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,054
Member of:
[2 Roti]
[KIA]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

hai ROMANIA !!!!!
norbi_bidi is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 21:18   #15
Todor

Stage 1
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Member of:
[VW]
Default Re: Red Bull Romaniacs ia startul pe 13 septembrie

"Red Bull Romaniacs, competiţia enduro cu cel mai mare grad de dificultate din lume, va debuta vineri, 13 septembrie, ora 13.00, cu un spectacol impresionant care va avea loc în centrul orasului Sibiu."

dupa calendarul meu, vineri e 12 septembrie...pana la urma in 12 sau in 13 e spectacolul din centru' sibiului?
Todor is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -