Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Reply

Thread Tools
Old 11-07-05, 17:43   #1
Michael

Stage 5

Michael's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[VW]
Default ce inseamna 280 km/h ...

so am niste poze criminale, si le voi arhiva pentru a nu le vedea toata lumea (doar pentru cei care vor sa le donwloadeze).

repet pozele sunt foarte tragice si nu le recomand celor slabi de inger

este un motociclist mort la 280 km/h in ultimul hal !
Attached Files
File Type: rar 280_238.rar (725.8 KB, 472 views)

mein Polo 9N https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/20545-polo-9n.html
Michael is offline   Reply With Quote
Old 11-07-05, 18:08   #2
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

erau de mult timp puse pe motociclism.ro
Gabi_323i is offline   Reply With Quote
Old 11-07-05, 20:02   #3
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

au fost si la tot ce nu poate i incadrat ...dar am sters topicul pt k era prea re ogrish.com sau rotten.com ! ....si ....doamne fereste!!
alex_maxx is offline   Reply With Quote
Old 04-08-05, 23:43   #4
NosBoy

Stage 2

NosBoy's Avatar

Michael merci ca m-ai facut sa nu dorm in seara asta , e facut praf aala , ceva de genul ala am vazut la 80 KM/H, am avut deosebita onoare sal vad pe unu aproape rupt in doua dupa ce a intrat intr-un stalp cu un Reno Senic, era dragut pustiu cu maruntaiele pe afara, daca va intereseaza sar putea sa va fac rost si de film , apropo faza sa intamplat la pescarus in curba asta iarna
NosBoy is offline   Reply With Quote
Old 24-09-05, 14:17   #5
ferik

Stage 1

Default da....

mah...ce sa zic...trebuia sa mearga mia incet....da de unde sti ca o fo 280?....
ferik is offline   Reply With Quote
Old 28-09-05, 22:31   #6
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]

oare mai traieshte tipu... ? ori cum e nashpa... asha o sa ajung shi yo in curand...
TazzY is offline   Reply With Quote
Old 03-10-05, 09:01   #7
ZUZG7
4 Speed Squad Member

Stage 5

ZUZG7's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[2 Roti]

E trucaj 100%

Oricum la 150 - 200 nu prea mai ai sanse - dar la 280 .....

Vara asta Radu ( dumnezeu sa il ierte ) a murit la 50km/h iar acum 2 ani un biker din Iasi a iesit pe camp la 200 km/h si nu a patit nimic grav - totul e relativ - cum iti e norocul daca se ajunge acolo .

Eu cu Cbr-ul am reusit un top speed undeva intre 240 -250 ( atit arata pe bord ) si vreau sa spun ca este enorma diferenta si intre 220 -240 .
Old 03-10-05, 09:24   #8
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Pana mea frate...pe unii ii mananca rau in gaura cu maro-ul ... asa sfarsesc toti maniacii astia...
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 03-10-05, 10:19   #9
PiX

Stage 1

Aveam un film acum ceva timp,care se numea 'Sa va mai loati motocicleta\" si tot asa il arata pe umu din romania care a intrat intr-o masina si o parte din motocicleta a ramas innfipta in masina si pilotul a zburat peste masina si a murit...Nasol si cu motocicletele astea,daca mergi ca descreeratu cu ele...
PiX is offline   Reply With Quote
Old 03-10-05, 10:22   #10
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

da...stiu filmul ... numai ca ala nu ajunsese asa sfartecat ca asta !
Old 16-10-05, 04:06   #11
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

In ce hal a murit omul...
SHOGUN-A8 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-05, 14:07   #12
ZUZG7
4 Speed Squad Member

Stage 5

ZUZG7's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[2 Roti]

Quote:
Aveam un film acum ceva timp,care se numea 'Sa va mai loati motocicleta\" si tot asa il arata pe umu din romania care a intrat intr-o masina si o parte din motocicleta a ramas innfipta in masina si pilotul a zburat peste masina si a murit...Nasol si cu motocicletele astea,daca mergi ca descreeratu cu ele...
In primul rand mai mult respect pentru cei decedati .
In al doilea rand motociclistul avea prioritate ( nu i-a folosit la nimic cei drept ) .
In al treilea rand - nu puteti sa fiti obiectivi cand va dati cu parerea daca nu ati mers pe motocicleta .
In ultimul rand exista un dram mare de adevar - este un risc asumat de catre fiecare din cei care aleg sa mearga tare - putea sa fie un caine , un sobolan sau pur si simplu o folie mai mare si urmarile puteau sa fie la fel de tragice .
ZUZG7 is offline   Reply With Quote
Old 16-12-05, 21:05   #13
2fastboy

Stage 4

2fastboy's Avatar

naspa man f naspa noroc ca am sange rece ..... si vreau sa dau pt a1 noroc ca nu's maniac sa-mi dea domnu sanatate si multi cai
2fastboy is offline   Reply With Quote
Old 17-12-05, 08:13   #14
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ZUZG7\"
Quote:
In primul rand mai mult respect pentru cei decedati .
In al doilea rand motociclistul avea prioritate ( nu i-a folosit la nimic cei drept ) .
In al treilea rand - nu puteti sa fiti obiectivi cand va dati cu parerea daca nu ati mers pe motocicleta .
In ultimul rand exista un dram mare de adevar - este un risc asumat de catre fiecare din cei care aleg sa mearga tare - putea sa fie un caine , un sobolan sau pur si simplu o folie mai mare si urmarile puteau sa fie la fel de tragice .
frate...oricat de pasionat esti pt motoare...nu tre sa te avanti in chestii de genul asta...
motocicleta e mult mai periculoasa ca masina...ai doar 2 roti si nu ai caroserie ca a masinii sa te mai protejeze !
hai ca cu o suta se mai intelege...da' deja peste 100 e drum aproape\"sigur\" la moarte !!!!
- Copyright 2026 4Tuning -