Salut ..vreau sa ii intreb pe cei kare si`au pus un kit tuning(polini are un prieten si rupe la dus la 170cc) pe rs 125 ..si katzi kai au castigat si kam in ce pret..hmm si o toba sport daka imi puteti zice unde pot gasi si ce model mi`ar da putere mai mare la motor ..Mi`ati fi de mare ajutor sa`mi dati niste informatii unde pot gasi (kit+toba) ..Multumesk
Tazzy ..imi poti trimite tu piesele ? ce toba mi s`ar potrivi cel mai bine si mi`ar da cea mai mare putere pt rs125 din 97-98?si ce as mai putea sa schimb sa mai castig niste calutzi ?sa pun filtru de aer sport ?
YES! Ce-mi place cand am dreptate .
PS: nu cititi partea de sus
Cam cat de mare va asteptati sa fie imbunatatirea in performanta?
eu_eu > spuneai ca cineva si-a marit cilindreea la 170 cmc. Stii cumva viteza maxima pe care o prinde acum?
Da stiu ..eu am mers ku motoru lui 175 km/h si vorbesk foarte serios nu are rost sa mint .si ku doua persoane 160..dar traageee foarte bine motorul! se simte ka are kit :P
un rs de 125 ...daca are PV si motoru nu ii bulit ..merge 160km/h fara kit....uh ai mers ata cu kit cu tot:P...si eu am incercat un rs de 125 cu toba arrow...este alta viatza ca si cu toba stok:P....bafta la tuning in ori ce caz baga in el polinii