Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Closed Thread

Thread Tools
Old 15-12-09, 22:48   #1
shoby13

Stage 5

shoby13's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Aprilia rally - Pareri

Sallutare. Dece am deschis acest topic ? poi vreau ca sa imi dati multe da foarte multe pareri despre scuterul asta Aprilia Rally. M-am uitat pe net si am vazut ce poate eu m-am m-ai documentat si am ramas la el acum vreau sa aud si parerile voastre si pro si contra. Vreau sa imi iau un scuter cu aspect offroad si asta e cel mai potrivit. Deci am ales modelul Aprilia Rally cu racire pe aer are un aspect mult mai frumos ca celalalt , despre motor ce sa zic am inteles ca este minareli ca la aerox...So pareri ?

shoby13 is offline  
Old 16-12-09, 10:26   #2
ALeXF12

Stage 4

ALeXF12's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Aprilia rally pareri

pai e important sa-ti placa aspectul ca la motor e tot una cu un sr pe aer, f12 pe aer (daca vrei pe aer neaparat)...
ALeXF12 is offline  
Old 16-12-09, 10:32   #3
porsheGTS

Stage 5

porsheGTS's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

Deci scuteru e super buN!!!Depinde ce vrei sa faci tu!!!Asta nu cred ca e de off-road)a mia mult de strada la ce cauciucuri are!!!Ala off-road are jentile si cauciucurile mari!!Scuteru e bun si se comporta bine!!Din propria experienta!!!!!!

My Peugeot V-Click Stage6
porsheGTS is offline  
Old 16-12-09, 10:43   #4
b0GadEL

Stage 3

b0GadEL's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Poi e un scuter intradevar mai "of-roadd" si bun b-)
Eu zic ca i bun
Porche cel din poza are alte genti nu cele de rally ..
b0GadEL is offline  
Old 16-12-09, 10:44   #5
porsheGTS

Stage 5

porsheGTS's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

Stiu!!Eu ziceam de Aprilia Rally stock!!Cu jenti si cauciucurile lui!!!Ala e bun de off-road!!!
porsheGTS is offline  
Old 16-12-09, 12:15   #6
shoby13

Stage 5

shoby13's Avatar

Member of:
[2 Roti]

varianta pe aer vreau sa iau si o sa mi-l modific o sa il pun pe lichid ca aprilia alea rally LC (racire pe lichid ) nu imi plac deloc au un bot asa aiurea si nici nu pot sa le fac bad boy's pleoape .... asa ca ramane AC. Ce vreau eu sa fac cu scuteru ? poi primavara vara o sa fie racing si toamna iarna o sa fie offroad ) Daca il aveam aacum ce n era dar il cumpar tocmai in februarie am avut RX da nah no acte )
shoby13 is offline  
Old 16-12-09, 12:27   #7
Felix_Arad

Stage 5

Felix_Arad's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

Rally mie mi se pareun scuter frumos, acuma depinde de gusturi, eu daca as avea unul, in primul rand i-as pune niste cauciucuri de asfalt, nu imi plac cele de offroad, is prea butucanoae si face jeanta sa para mica. Cat despre partea mecanica am niste prieteni care au rally si sunt foarte multumiti de ele. Bafta si iati unul cat mai repede.
Felix_Arad is offline  
Old 16-12-09, 13:03   #8
shoby13

Stage 5

shoby13's Avatar

Member of:
[2 Roti]

sti bine ca doar am si vb cu tine pe mess ca ori ce scuter i-as lua i schimb jentile si gumele ) ms frumos Felixe mai am de rabdat umpik si gata incep si eu sa il desfac sa ma bag in el sa schimb sa etc. Si deja lucrez la un sistem audio elaborat
shoby13 is offline  
Old 17-12-09, 00:15   #9
shoby13

Stage 5

shoby13's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: Aprilia rally - pareri

alte pareri ?
shoby13 is offline  
Old 20-12-09, 21:49   #10
JuST_GiuGiu

Stage 5

JuST_GiuGiu's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Honda]
Default Re: Aprilia rally - Pareri

scuteru e foarte frumos!Dar te rog specifica in ce zona stai si cum e reliefu',in rest nu am decat cuvinte de lauda despre aprilia!
JuST_GiuGiu is offline  
Old 22-12-09, 14:35   #11
razvy_91

Stage 5

Member of:
[Fiat]
[Nissan]
[VW]
Default Re: Aprilia rally - Pareri

a avut un prieten aprilia rally si a fost foarte multumit de el. Is scutere destul de frumoase. Am gasit pe net unu la 200 de euro. Daca vrei linkul , da-mi un pm
razvy_91 is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -