Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Reply

Thread Tools
Old 01-09-04, 12:40   #1
zahei

Stage 3

zahei's Avatar

Default Motoromania - Emisiunea TV pentru motociclisti

\"Motoromania\" va provoaca la viteza maxima, dinamism si pasiune fara limite, in fiecare duminica la ora 11:30, numai la N24. Prima editie va fi difuzata chiar in acest weekend, duminica 5 septembrie, ora 11:30.

Emisiunea Motoromania este nascuta din pasiune pentru motociclism si din nevoia de informare a comunitatii moto din Romania, comunitate in continua crestere de cel putin un an incoace.

Emisiunea isi propune sa acopere in cele 20 de minute ale fiecarei editii toate subiectele de interes din lumea moto, incepand cu informatii utile pentru incepatori si pana la prezentarea evenimentelor \"mondene\". Pentru sugestii sau pentru orice alt mesaj pe care doriti sa il transmiteti, scrieti pe adresa de e-mail [email protected].

Din pacate, canalul N24, care isi incepe emisia astazi 1 septembrie, se poate receptiona doar prin satelit momentan, urmand sa fie inclus cat de curand in grila programelor companiilor de cablu din toata tara. Vom reveni cu detalii referitoare la pozitionarea receptorului de satelit, pentru cei care au asa ceva acasa. mentionam ca programul nu este codat.

Vom incerca sa inregistram emisiunile si sa le punem la dispozitia voastra in format digital avi, disponibil pentru download.

Informatie de ultima ora:
Conform unui articol din ziarul Libertatea de azi, \"Deocamdata, postul poate fi captat la companiile de cablu RCS, Astral si UPC.\" Emisia postului incepe la ora 19:00 din cate imi amintesc. Cautati-l si voi printre programele de cablu incepand din seara asta, sunt curios daca informatia este reala. Ar fi cool.

Coordonatele N24:

amos
11415.75 orizontal
SR 3327
fec 3/4
FTA

Mai multe informatii si poze la http://zahei.ines.ro/content/view/282/
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	p17_1.jpg
Views:	142
Size:	78.3 KB
ID:	9313  
Old 03-09-04, 01:40   #2
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

faina poza!
by the way am prins intamplator emisiunea de cateva ori noaptea cand se da reluarea si e foarte faina. eu am crezut ca se da numai noaptea si la ore din alea si i-am cam injurat pe aia dar nah ... imi retrag cuvintele
Old 06-09-04, 10:51   #3
zahei

Stage 3

zahei's Avatar

prinzi satelitul?
zahei is offline   Reply With Quote
Old 06-09-04, 16:03   #4
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

acum am vazut ca am facut o mica confuzie ... eu am vazut pe TVR 2 ceva. sorry!
n0namee is offline   Reply With Quote
Old 09-09-04, 08:04   #5
zahei

Stage 3

zahei's Avatar

Inregistrarea primei emisiuni Motoromania este disponibila pentru download la http://zahei.ines.ro/motoromania/

Exista atat varianta \"full\", de 336 Mb cat si varianta \"mica\" pentru dial-up, de 22 Mb. In curand N24 va emite si pe cablu.
zahei is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -