Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Reply

Thread Tools
Old 19-05-09, 22:39   #1
chino

Stage 2

Default Stunt Life Romania

Salut,

Asteptam toti impatimitii de stunturi pe motocicleta pe www.stuntlife.ro
Indiferent ca vrei sa te dai pe o roata, fie ea cea din fata sau cea din spate sau vrei sa aflii cate ceva despre o miscare sau un trick, poti intreba ce si cum pe http://forum.stuntlife.ro

Exista o gramada de impatimiti ai acestui sport si usor usor incepe sa se miste ceva si la noi in tara. Se creeaza o comunitate.
S-a demonstrat weekendul trecut la Romexpo, unde doi romani s-au dat impotriva strainilor mult mai experimentati. Puteti vedea poze de la stunt showul de la Romexpo (weekendul 16-17 mai) in sectiunea Media/Poze de pe forumul mai sus mentionat.

Va asteptam .. pe forum, aici, cu pareri, remarci, critici, etc ..

Last edited by chino; 27-05-09 at 12:20.
chino is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 17:34   #2
chino

Stage 2

Default Re: StuntLife Romania

Nu prea sunt amatori de asa ceva pe 4tuning :P
Old 28-05-09, 17:41   #3
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Motociclismul, ca fenomen, nu ca "figură de stil", nu este dezvoltat şi cunoscut foarte bine în România, aşa că stuntul deja este un fel de StarTrek, varianta 2008-2009.

Stuntul este un sport şi un fenomen fantastic pentru cei ce au motocicleta la suflet şi, din câte am văzut, a-nceput să prindă atât din punct de vedere al concurenţilor români, cât şi din cel al evenimentelor pe plan naţional. Mi-e ciudă rău de tot că n-am ajuns la Bucureşti pe 16-17 mai, chiar dacă, din câte am auzit, pe plan organizatoric, a fost foarte naşpa. Am prieteni care au fost prezenţi şi care ulterior erau fascinaţi de ce-au văzut acolo. Aş putea spune că mai aveau puţin şi începeau să-şi modifice motoarele

Din păcate, acum plec de la muncă şi acasă n-am net până mâine seară, dar mâine dimineaţă revin la munca şi o să intru pe site, să-l răsfoiesc un pic.
Old 03-06-09, 15:37   #4
chino

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Gabi View Post
Motociclismul, ca fenomen, nu ca "figură de stil", nu este dezvoltat şi cunoscut foarte bine în România, aşa că stuntul deja este un fel de StarTrek, varianta 2008-2009.

Stuntul este un sport şi un fenomen fantastic pentru cei ce au motocicleta la suflet şi, din câte am văzut, a-nceput să prindă atât din punct de vedere al concurenţilor români, cât şi din cel al evenimentelor pe plan naţional.
Foarte bine punctat ... insa incepe si la noi sa se miste ceva ceva ... verificati sectiunea de poze ca se updateaza aproape de fiecare data cand baietii se dau
- Copyright 2026 4Tuning -