| Old School Cars Old School Cars - Masini Retro |
16-12-09, 01:17
|
|
Stage 1
|
nou in familie ..
Incep prin a va saluta .. urmaresc de muultzi ani forumul si m`am decis sa`mi fac si eu cont ptr a va cere niste pareri care cu sigurantza imi vor fi de maaareee folos ..
In primavara voi implini 20 de ani ... iar implinind aceasta frumoasa varsta .. vreau sa trec si la capitolul masina proprie .. nu dispun de f multzi bani .. ca sa fiu mai sincer undeva in jur de 5000 E .. si un gand ma framanta de cva timp .. ce sa aleg .. necesitate, sau iubire .. inima ma inclina ff mult spre iubire .. iubire insemnand un mercedes .. un SE.. sau un opel rekord c sau commodore .. din ce`am citit la posturi asemanatoare e o idee nu tocmai buna sa incerci o reconditionezi de la 0. Te duce mai mult dekat ai cumpara-o deja reconditionata .. singurele modificari care le`as aduce .. ar fi culoarea neaparat neagra a masinii .. folierea geamurilor .. si niste jante new-school .. gen crom, spitze sau orice altcva decat classicele jante cu care aceste masini au fost inzestrate .. nu ma intelegetzi gresit.. ador masinile originale .. dar as prefera cva cu configuratia mai sus mentionata .. mentionez ca viitoarea masina , daka o sa fie o "iubire" o sa fie folosita .. doar ptr fun .. ptr night-riding .. usor si linistit .. nu sunt un infocat al vitezei .. si gen .. in weekend .. nu o sa fie o masina .. folosita zi de zi .. cautand in ultimul timp .. am gasit cam ce as vrea eu .. la niste sume sa zic incadrate in bugetul meu ... asta incluzand si vopseaua + jantele + foliile ...
imi cer scuze .. daka o sa vi se para prostesc topicul .. dar kiar am nevoie de niste sfaturi de la niste baietzi muuult mai experimentati ca mine ..
all the best ..
|
|
|
17-12-09, 22:35
|
|
 Stage 5
|
Re: nou in familie ..
1. Hotaraste-te asupra unui model;
2. Stabileste foarte clar care-ti sunt intentiile;
3. Citeste cat mai multe despre el - de la forumuri (tara&strainatate) pana, chiar, la manuale tehnice;
4. Verifica disponibilitatea pieselor si pretul lor;
5. Compara oferta din tara cu cea din strainatate;
6. Incearca sa "vizionezi" cat mai multe masini.
7. NU TE GRABI!!!
|
|
|
18-12-09, 01:53
|
|
Stage 1
|
dap ai f mare dreptate... dar sti cum e.. entuziasmul de prima masina e ffooooarteee mare  )
|
|
|
18-12-09, 07:33
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Cu 10 mii si un pic iti poti lua un Mustang impecabil inscris cu certificat de vehicul istoric.
|
|
|
18-12-09, 22:14
|
|
Stage 1
|
te cred.. ar fi un vis .. dar totusi .. 10 mii .. ptr mine e o suma imensa
|
|
|
03-02-10, 14:50
|
|
Stage 1
|
vreau sa vad un w124 sau un w126 in stare de .. showroom
eu am un w124 .. care la exterior .. arata perfect , motorul .. refacut (masina are 276k km si merge ca-n prima zi) . Singura .. "problema" a acestor masini sunt motoarele diesel mai mici .. pentru ca nu au destula forta .. . In schimb , daca alegi un motor pe benzina sau un 2.5 td , atunci o sa te bucuri de o masina perfecta
LE : app de pret .. le gasesti in jur de 2-3000 E in stare buna
dca te hotarasti la asa ceva .. cauta unul cu AC .
Last edited by Mune; 03-02-10 at 14:55.
|
|
|
03-02-10, 18:48
|
|
 Stage 4
|
Dupa intentiile tale , ai putea opta pentru un commodore D , gen asta din poze , e genul tau de masina , Classic-sport Futurista  )) bine , astea sunt cam dragstere ce-i drept .. dar sunt frumoase si asa mai ne-originale
|
|
|
01-03-10, 00:08
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Mune
vreau sa vad un w124 sau un w126 in stare de .. showroom
eu am un w124 .. care la exterior .. arata perfect , motorul .. refacut (masina are 276k km si merge ca-n prima zi) . Singura .. "problema" a acestor masini sunt motoarele diesel mai mici .. pentru ca nu au destula forta .. . In schimb , daca alegi un motor pe benzina sau un 2.5 td , atunci o sa te bucuri de o masina perfecta
LE : app de pret .. le gasesti in jur de 2-3000 E in stare buna
dca te hotarasti la asa ceva .. cauta unul cu AC .
|
masinile alea sunt superbe .. "problema" aceea defapt nu e deloc o problema ptr mine , dincontra , prefer un motor mai mic , preferabil diesel , ptr consum mic si impozit mic .. + ca nu sunt deloc un impatimit al vitezei .. o masina ca asta nu as lua`o pentru viteza ci pentru plimbari linistite .. merci mult pentru variante.
Quote:
Originally Posted by Kernel32
Dupa intentiile tale , ai putea opta pentru un commodore D , gen asta din poze , e genul tau de masina , Classic-sport Futurista  )) bine , astea sunt cam dragstere ce-i drept .. dar sunt frumoase si asa mai ne-originale 
|
cea neagra arata demential .. clar e stilul meu .. superba n`am ce zice .. tnks .
Last edited by kirin; 01-03-10 at 06:05.
|
|
|
01-03-10, 15:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
gandeste-te bine ce vrei sa faci , si mie imi plac masinile vechi, dar sa stii ca sunt nelipsite de surprize ( trebuie sa fi intelegator cu ele ) daca lucrezi si ai un salariu bun e ok, daca nu ...
succes
|
|
|
01-03-10, 21:58
|
|
Stage 1
|
lucrez si salariul este destul de ok .. dar sper in curand la o marire .. care cu siguranta mi`ar permite si intretinerea unei frumuseti dinastea
|
|
|
01-03-10, 22:12
|
|
 Stage 4
|
tzi neaparat sa fie sport ? sau merge si una in 4 usi ?
|
|
|
02-03-10, 13:38
|
|
Stage 1
|
nu tin neaparat .. e preferabil in 2 usi .. dar si in 4 nu m`ar deranja daca ar fi o masina mare , gen seria 7, w126 , un S300 ..adik o limuzina ..
|
|
|
04-03-10, 22:08
|
|
 Stage 4
|
un rekord D in 4 usi te-ar interesa ? este exact cat un seria 5 ca dimensiuni (lungime+latime) si este putin mai mica ca inaltime cu vre-o 5-10 cm ..
|
|
|
04-03-10, 22:54
|
|
Stage 1
|
nope sorry , un rekord l`as lua doar in 2 usi .. ca , orice alta masina din categoria rekord c,d ...
P.S : daka te referi la masina ta , cea portocalie arata superb , pacat de ea k`o vinzi ..cauta pe cineva care sa o merite .. e pacat de ea ..
|
|
|
04-03-10, 23:04
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by shakur20
nope sorry , un rekord l`as lua doar in 2 usi .. ca , orice alta masina din categoria rekord c,d ...
P.S : daka te referi la masina ta , cea portocalie arata superb , pacat de ea k`o vinzi ..cauta pe cineva care sa o merite .. e pacat de ea ..
|
eh .. nu ma grabesc .. am pus si eu o intrebare
|
|
|
|
|