Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Troubleshooting

Reply

Thread Tools
Old 08-03-09, 10:51   #1
ValyMk4
Honda Driver

Stage 4

ValyMk4's Avatar

Member of:
[Honda]
Default este o problema?

mam utiat zilele astea la carburator si am vz ca era ffff mult ulei negru pe el nu uscat ci ud.... d unde sa fi curs? .... si icna ceva cum se da jos carburatorul .... va curge ceva ? un sfat va rog ... THX
ValyMk4 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-09, 18:01   #2
machupicchu

Stage 5

machupicchu's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: este o problema?

ai un amestec prea bogat probabil...carburatorul se da jos foarte usor...scoti furtunasele de la ulei si benzina..ai grija ca sar putea sa curga, si il desfaci din cotu ala de cauciuc, si daca vrei sal dai jos cu totu', desfaci si socu si acceleratia....ai grija ca o sa curga benzina din carburator..cand il intorci si asa...si ai grija sa nu cada nimic la muzicuta asfalt uscat
Old 08-03-09, 20:57   #3
ValyMk4
Honda Driver

Stage 4

ValyMk4's Avatar

Member of:
[Honda]

ms ma apuc maine de el .... sper sa nu scric ceva acolo la muzicute...

pot desface carburatoru de tot sa vad ce e in el si sa il curat??? muzicutele acelea in ce parte sunt sa stiu ......
ValyMk4 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-09, 22:59   #4
machupicchu

Stage 5

machupicchu's Avatar

Member of:
[2 Roti]

poti desface carburatoru cu totu' si este o solutie..are diferite denumiri...carburosolv...sau dicarburosolv..am gasit cu ambele denumiri si desfaci carburatoru' pui in solutia aia...il cureti cu o pensula..cureti jigleoarele..frumos...il montezi la loc..muzicuta e acolo unde e cotu' ala de cauciuc la carburator..intrarea in motor..daca lamele is in stare buna nu cade nimic in motor... vezi uitate ca, cotul de cauciuc sa fie in stare puna sa nu aibe pori mari...ca nu e bine ia id meu machupicchu_92 sa mai vorbim
machupicchu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -