29-11-05, 22:33
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
1998 Honda X4
Pe data de 22 NOIEMBRIE 2005 am reusit sa imi mai achizitionez o motocicleta, una din cele 5 Honda X4 existentee in RO!
E o motocicleta rara in general, deosebita - CINE O CUNOASTE, STIE CE ZIS!
Despre ea, ... 13.080km, 1284cmc, moment de 121Nm, 190 pe spate de serie - ciudat de lata avand in vedere clasa la care e incadrata!
E SUPERBA! ... E A MEA!
|
|
|
30-11-05, 10:10
|
|
 Stage 5
|
esti tare omule
da cat costa una
vreau si yoooooooooo
ce mai tare motocicleta
si culoarea e belea
|
|
|
30-11-05, 10:13
|
|
 Stage 5
|
da faza tare e ca e o cambinatie intre viteza si riderbike si nakedbike
imi place la nebunie
|
|
|
30-11-05, 10:42
|
|
 Stage 5
|
Intr-adevar este o \"muscle-bike\"! Cei de la Yamaha au acel V-MAX superb, dar cand am vazut X4 de la Honda am innebunit! Mai ales ca e o motocicleta care nu o vezi pe tot drumul! ... Are multe calitati in plus fata de V-MAX, ... in primul rand are frane! 
Referitor la pret, este intr-adevar cam mare, dar este si o motocicleta speciala. Aceasta motocicleta din 1998 este la 7000, de exemplu!
(Obrazul subtire cu cheltuiala se tine -  )
In asta voi investi! In primul rand se poate pune o janta mai lata pe spate, si iti poti pune cauciuc de 240 !!!
... Acum sa fac strang niste bani pentru la primavara!
|
|
|
28-07-11, 09:21
|
|
 Stage 5
|
Re: 1998 Honda X4
Mdeah!
Revin, dupa 6 ani: motocicleta e inca la mine si nu cred ca as vinde-o!
Imi plce mult!
Km la bord?! ... Vreo 18.000 !
Sunt un delasator, stiu!
Dar ... data viitoare !
|
|
|
04-09-11, 01:39
|
|
Stock
|
Salut. Sunt si eu un posesor de X4 cam de prin 2005 si sunt curios, in caz ca ai avut probleme cu radiatorul, daca ai idee de unde as putea achizitiona unul nou. Asta-i o problema care ma seaca de foarte mult timp iar singurul radiator care l-am gasit este din Japonia la 700 de euro.
|
|
|
04-09-11, 01:59
|
|
 Stage 5
|
Salut. Am avut o problema cu radiatorul, dar din cauza mea. A trebuit sa il duc la lipit si gata. In rest nu am avut vreodata probleme. DAR, ste adevarat ca este subdimensionat. Eu as pune unul mai mare ca sa faca fata cum trebuie. Eu am acum o problema ca imi trebuie busonul de rezervor cu cheie.  In rest, merge fara repros motocicleta!
|
|
|
04-09-11, 02:06
|
|
Stock
|
Din pacate la mine e putin mai grava problema cu radiatorul. Cand s-a spart prima oara si eu l-am dus la lipit si a mai mers inca vre luna fara probleme dar dupaia s-a spart in alta parte si in alta parte... Pana la urma cred ca o sa-mi cumpar un alt tip de radiator (lucru care-l urasca ca nu as vrea sa-i pun altceva decat ce-i place ei sa primeasca) si-i lipesc prinderile de la ala vechi.
Asta e problema cu X4  piesele nu se gasesc iar alea care se gasesc sunt scumpe ca dracu. Poti sa incerci pe forumul nemtilor ca au un site special pentru detinatori de Honda X4.
|
|
|
06-09-11, 09:38
|
|
 Stage 5
|
Da, stiu site-ul nemtilor. O sa incerc. Dar voi incerca si la DOru, la Tomina.
Eu recomand un radiator mai mare, daca tot va trebui sa il schimbi si il vei adapta. Eu raman la ideea ca este subdimensioanat. Eu de fel merg de asa natura incat nu fierb motoare, dar asta vad ca lucreaza la temperatura destul de mare si nu imi convine. O alte idee ar fi ca, daca gasesc eu un echvalent mai mare la al meu, sa il schimb si iti vand radiatorul meu. Mie imi convine sa pun unul mai mare. Ba chiar, as vrea si un rezervor marit - asta nu stiu cum o voi reusi, dar am vazut ca si nemtii si-au facut. In rest, vreau sa iti zic ca am pus aprindere de XX si este socanta schimbarea. E foarte brutala in schimb, nu stiu cati cai are, consuma mai mult, se incinde tare, dar are un cuplu de abia te tii de ea!  Eu mai am un ZX12, cu tuning in el pe care il apreciez undeva la 210 cai (e modelul de USA, cel cu 190 de cai de seria, din 2004, cu CDI pe 16 biti). Ma rog...
|
|
|
08-09-11, 03:20
|
|
Stock
|
Din cate tin minte nici Doru nu are. Daca tot treci pe acolo sa-mi spui si mie la cat mai are X4-ul ala (asta daca mai e acolo  ). In acest caz cand vrei sa-ti schimbi radiatorul te rog nu ezita sa ma contactezi.
Un Rezervor marit ar fi ideal tinand cont cat consuma, dar asta nu i-ar schimba aspectul de X4?? Intreb pentru ca eu sunt foarte conservator cu mai totul, mai ales cu motorul, si nu as putea sa schimb nimic la el. Tocmai din cauza asta nu am luat pana acum un alt radiator si sa-l adaptez ca nu ar fi greu... decat tai prinderile si la sudezi pe altul. Sunt foarte curios cat de mult ai imbunatatit-o mai ales ca este ea foarte puternica din fabrica  .
Last edited by HWTyrael; 08-09-11 at 03:26.
|
|
|
08-09-11, 10:16
|
|
 Stage 5
|
Aprinderea de XX, dar pt 1100 cmc are 165 cai, dar cu circumferinta carburatoarelor mai mare. Acum, avem 1300 cmc, dar si carburatoarele mai mici. Am cumparat si o instalatie electrica completa de XX si un set de carburatoare, dar trebuies adaptate, pt ca XX are distributia intr-o parte, nu pe mijloc.
Eu prefer custom made, decat serie. Deci, nu sunt tocmai un conservator. De aceea pe ZX am PC III USB, K&N si Micron serpent full exhaust carbon. Zx12, nu imi amintesc sa imi consumat sub 10, iar X4 sub 8%.
Ca masina acum merg cu un allroad bi-turbo 4x4 permanent, care in oras nu stie sub 14, iar afara cel putin 12%. Dar ... asta e! Putere fara benzina ... NU MERGE !
Tinem legatura!
|
|
|
|
|