Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Motocicleta mea

Reply

Thread Tools
Old 25-02-08, 13:27   #1
soldo72

Stage 2

soldo72's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default [My Moto] Buell XB9SX Citycross

sa prezint mai intii motorul meu cum arata inainte de ce sa-l descomplectez pina la ultimul surub.
Marca: BUELL XB9SX Citycross , 984 ccm, 2 cilindri Harley Davidson, racire pe aer, full injection, K&M filtru de aer sport, curea de transmisie, frina pe fata ( nissin)cu 6 pistoane si discul pe geanta, rezervorul se afla in cadrul si uleiul in furca de spate a motorului,cea mai mica distanta de roti ca la moto GP, instalatie de esapament racing Micron 2 in 2 , Magura breakesystem , spatele ridicat cu 8 cm si scurtat, nr se aseambleaza sub sea, ghidonul 83 cm prelungit cu semnalizatoare...toate piesele metalice prelucrate in special polizate la maxim ca 380 de ore de munca.
istoia acestui motor este lunga .. in ori ce caz sint pe ultimul kilometru. urmatoarele poze arata unele piese gata de montat. poate va puteti imagina cum va arata poiectul in final.

soldo72 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 20:10   #2
soldo72

Stage 2

soldo72's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: sint nou pe piata

slab forum daca am voie sa spun.... sau am gresit eu....poate am intrat din greseala la grupa mica? un semn de viata din partea voastra????
Old 25-02-08, 20:17   #3
Bogdan_ozzy

Stage 5

Bogdan_ozzy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[MERCEDES]
[2 Roti]

Nu .. nu ai gresit cu nimic.. doar ca lumea acceseaza mai greu partea asta .. oricum foarte tare motorul.. felicitari .. si spor la treaba .. sa vedem rezultatele.. ,te rog eu .. ,tot ceea ce schimbi tot cea ve faci la motor ,posteaza aici .. si te invint in :grupul 2 roti :https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editusergroups si alege acolo grupul nostru si iti voi da eu sau tazzy accept.Felicitariile mele inca o data si asfalt uscat
Bogdan_ozzy is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 23:09   #4
r3mIx

Stage 1

r3mIx's Avatar

Member of:
[2 Roti]

de asta ar trebui facuta o parte a forumuui frumos cum este la masini numai ca despre motociclete.......

Si in legatura cu motoarele ma gandesc asa...dupa ce k prinde 300 km/h mai le si modifica am mers pe motor q 140 si nu puteam sa il mai tin ...Smeker motoru oricum bafta
r3mIx is offline   Reply With Quote
Old 26-02-08, 00:50   #5
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Foarte frumos!!! Pune niste poze mai recente cu el. Oricum..si inainte arata fff bine.
N-am mai vazut nici un Buell pana acum in romania..sunt destul de rare...al tau e si mai rar...mai ales ca e modificat

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
SHOGUN-A8 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-08, 06:59   #6
soldo72

Stage 2

soldo72's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by SHOGUN-A8 View Post
Foarte frumos!!! Pune niste poze mai recente cu el. Oricum..si inainte arata fff bine.
N-am mai vazut nici un Buell pana acum in romania..sunt destul de rare...al tau e si mai rar...mai ales ca e modificat
mersi mult.... pozele sint recente . in moment ma aflu la inceputul unui puzzel imens de mare. toate piesele modificate trebuie asamblate si aceste poze le puteti vede in continuare....
Old 26-02-08, 12:23   #7
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]

Foarte frumos motorul. Felicitari si spor la treaba in continuare.
TazzY is offline   Reply With Quote
Old 03-03-08, 00:46   #8
V1p3R
2 Roti

Stage 4

V1p3R's Avatar

Member of:
[2 Roti]

baga mare ca merita ....eee foarte frumoasa bebelusha
V1p3R is offline   Reply With Quote
Old 03-03-08, 04:06   #9
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Din cate stiu motocicletele Buell din tara noastra pot fi numarate pe degetele de la o mana... felicitari pentru munca depusa si sper sa apuc si eu sa vad (daramite sa si calaresc) o astfel de bijuterie... chiar daca suntem putini aici pe forum, posteaza fiindca suntem pasionati
Old 03-03-08, 15:19   #10
soldo72

Stage 2

soldo72's Avatar

Member of:
[2 Roti]

ma bucur sa citesc astfel de complimente. mai auziti oricum de mine...vreau sa fac aceasta marca in tara tare pentru ca stiu ca este cea mai tare. am condus multe motoare dar nici una nu nu a fost ca asta. distractie maxima va pot spune. voi registra de video cind este gata si in rest precis o sa aveti cindva ocazia sa o vedeti undeva la expo sau chiar pe strada.

asfalt uscat cu multe curbe.........
Old 06-03-08, 23:00   #11
ADY28

Stage 3

ADY28's Avatar

frumos rau motorul,spor la treaba si asfalt uscat
si asteptam poze noi
ADY28 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-08, 07:57   #12
soldo72

Stage 2

soldo72's Avatar

Member of:
[2 Roti]

sincer oameni, va fi in lume printre primele motoare buell.... imaginatia mea este depasita..nu asi fi crezut nici o data ca acest proiect va devenii pasiunea mea si cu un succes de neasteptat. ma gindesc pe bune sa incep sa modific si marca harley .vreau sa pun pe acest domeniu piciorul si sa formez cu motocicletele mele un nou "way of life" in romania.

so long..
---soldo72---

your bike is the only way to be free....
Old 08-03-08, 08:13   #13
soldo72

Stage 2

soldo72's Avatar

Member of:
[2 Roti]

ma gindesc ca ra fi misto sa va postez cit se poate de des evolutia din atelierul meu.
sa va mai explic cum gindesc eu despre proiectul acesta. de cind am cumparat acest motor in 2005 am facut 11000 de km cu el si am avut doar sensatii tari pe el. de la bun inceput am modificat una sau alta dar imaginatea mea a fost intodeauna aceea, a da jos vopseaua de pe ea. ma gindesc ca este pacat sa ascunzi culoarea metalului dupa o vopsea naspa. ma rog, in vara anului 2007 am trimis motorul in romania si urma sa-mi petrec concediul cu prietenii la sibiu. in prima saptamina poaie non stop.......prietenii mei, dotati cu totii cu cascaval din greu, mureau ca nu puteau sa-l vada pe piata. au venit in sfirsit si zile zu soare si normal ca am iesit din prima zi....am facut de 3 ori valea oltului ( plictiseala ) in rest a mers bine exact 8 zile. un prieten smecher tare ma intrebat daca il las sa faca o tura scurta....da....dus a fost ...exact 3 minute si a sunat telefonul.....accident nasol...motorul rupt si el nici pe dracu si fara casca....

nasol moment dar asta e. cu ocazia asta va dati seama ca am descomplectat motorul pina la ultimul surub ...din luna septembrie lucrez zilnic si duminica la piese si incepe sa-i bata inima..
in zilele acestea ii construiesc fata, insemnind farurile care vor fi ochii unei masti. masca asta are ceva special pentru mine pentru ca ii da motorului o personalitate...ma rog veti vedea cund este gata vopsita. la inceputul lunii mai va primii un airbrush ccum nu lati mai vazut vreodata.deocamdata va postez masca cum arata acuma.

va salut si sper sa-mi spuneti sincer daca vi se pare ca am luat-o razna sau daca chiar va place.....

so long...
Old 08-03-08, 09:00   #14
Bogdan_ozzy

Stage 5

Bogdan_ozzy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[MERCEDES]
[2 Roti]

Sincer nu ai luat-o razna .. mie chiar imi place , si imi place foarte mult ca ti-ai facut o pasiune din a lucar la motorul tau si a incerca sa arate cat mai bine .Imi pare rau de accidentul prietenului tau , pentru ca ti-a incetinit cu mult proiectul . Dupa fiecare operatiune facuta motorului ,poti aduaga aici niste poze sau niste detalii, nu strica .cat estimezi tu ca mai ai de bagat in ea [ bani , ore(luni) , munca ] pana sa termini proiectul tau ?
Bogdan_ozzy is offline   Reply With Quote
Old 08-03-08, 09:13   #15
soldo72

Stage 2

soldo72's Avatar

Member of:
[2 Roti]

bani geata pina acuma fara valoarea lui in ainte de accident ca. 7000 € si mai vin inca vreo 3500 . munca de peste 380 de ore ( se valorifica in germania la minim 60 de euro ora = foarte multi bani pe care nu ti da nimeni. ) nu o pun. mai am sper nu mai mult de 6 saptamini. aveam de gind sa o scot prima data pe piata la expo din bucuresti dar nu stiam ca este deja in luna martie. asta e.

mersi mult.
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -