ma gindesc ca ra fi misto sa va postez cit se poate de des evolutia din atelierul meu.
sa va mai explic cum gindesc eu despre proiectul acesta. de cind am cumparat acest motor in 2005 am facut 11000 de km cu el si am avut doar sensatii tari pe el. de la bun inceput am modificat una sau alta dar imaginatea mea a fost intodeauna aceea, a da jos vopseaua de pe ea. ma gindesc ca este pacat sa ascunzi culoarea metalului dupa o vopsea naspa. ma rog, in vara anului 2007 am trimis motorul in romania si urma sa-mi petrec concediul cu prietenii la sibiu. in prima saptamina poaie non stop....

...prietenii mei, dotati cu totii cu cascaval din greu, mureau ca nu puteau sa-l vada pe piata. au venit in sfirsit si zile zu soare si normal ca am iesit din prima zi....am facut de 3 ori valea oltului ( plictiseala ) in rest a mers bine exact 8 zile. un prieten smecher tare ma intrebat daca il las sa faca o tura scurta....da....dus a fost ...exact 3 minute si a sunat telefonul.....accident nasol...motorul rupt si el nici pe dracu si fara casca....
nasol moment dar asta e. cu ocazia asta va dati seama ca am descomplectat motorul pina la ultimul surub ...din luna septembrie lucrez zilnic si duminica la piese si incepe sa-i bata inima..
in zilele acestea ii construiesc fata, insemnind farurile care vor fi ochii unei masti. masca asta are ceva special pentru mine pentru ca ii da motorului o personalitate...ma rog veti vedea cund este gata vopsita. la inceputul lunii mai va primii un airbrush ccum nu lati mai vazut vreodata.deocamdata va postez masca cum arata acuma.
va salut si sper sa-mi spuneti sincer daca vi se pare ca am luat-o razna sau daca chiar va place.....
so long...