Se vinde motocicleta mea Cagiva Ala Rossa 350cc 30cp 120kg 4 timpi ,perfecta pentru incepatori, usoara si joasa,are slippery clutch kit ca sa nu ii pierzi controlul la schimbarile de viteza (incepator), extrem de manevrabila si ascultatoare, are avantajul de a se strecura foarte bine printre masini si posibilitatea de a ocoli traficul pe coclauri.
Are tot ce se numeste consumabil schimbat. Uleiul Castrol are 100-150km, cauciucurile au in jur de ~700 km strada-enduro pe fata; strada pe spate ,lantul a fost uns la fiecare 300km, lantul l-am spalat la 2-3 ungeri, motorul a avut parte de reglaje fine cand am facut schimbul de ulei si acum merge in parametrii aproape perfecti,cablurile sunt unse , placutele de frana nu sunt inca schimbate dar se dau la pachet cu motocicleta ,etc.
Motivul vanzarii este ca am nevoie de o masina in momentul de fata mai mult decat sa scap de aglomeratie imediat.
Singurele defecte ale motocicletei sunt de ordin vizual...are saua retapitata, i-am vopsit rezervorul,are o codita din fibra de sticla pentru cine vrea sa o aduca la un look mai nou si aia revopsita...ar mai trebui vopsite aripa fata si plasticele laterale...sau se poate folosi asa ca doar o sa se mai cada cu ea ca are 2 roti...
Actele sunt pe numele meu, asteapta doar sa fie plimbata.
Pretul este de 1000E negociabil, ca doar suntem oameni nu animale

Accept si anumite schimburi cu auto si diferenta mica + sau - dar nu berline obosite
Poza este facuta inainte de retapitarea seii si are cateva detalii schimbate...cum ar fi semnale noi