Se vinde scuter Piaggio NRG mc4 versiunea pe carburatie din 2008 luna august (pe acte este trecut anul 2007- am carnetul de garantie unde este trecuta prima revizie) . Scuterul are acum in jur de 8400 km parcursi.
Are o multime de imbunatatiri pe care le voi scrie mai jos, alaturi de pretul aferent:
- setul motor( cilindru+piston+segmenti) malossi 70 cc- 780 lei
- ambielaj cu insertie nylon RMS Super Racing - 410 lei
- variator Malossi Multivar - 210 lei
- role variator Malossi - 25 lei
- curea cu insertii de Kevlar - 115 lei
- toba Polini For Race (se aude DEMENTIAL) - una noua costa 1270 lei - a fost cumparata SH foarte putin folosita - 650 lei
- Set rulmenti si simeringuri ambielaj Franco Morini - 130 lei
- set pompa apa top performances 120 lei
Toata partea de motor cu manopera in service a costat ~ 2800 lei.
De atunci scuterul a parcurs 1200 km. Am pus cel mai bun ulei (Castrol). Abea peste vreo 9000 km ca sa mearga "stas" vor trebui schimbati segmentii.
Este inscris la primarie, iar ca acte detin: cartea de identitate a vehiculului, talon romania, acte v-c intre mine si fostul proprietar, carnetul de garantie cu revizii. A fost cumparat de la Paneuro Romania (importatorul oficial Piaggio).
Scuterul atinge cu usurinta 100 km/h iar viteza maxima in jur de 115-118 km/h. (Cu alte setari la transmisie, poate atinge undeva pe la 130).
La aspect dupa cum se vede si din poze este impecabil, fara julituri/zgarieturi, nu s-a cazut cu el.
Functioneaza absolut orice pe el, nu are nici cel mai mic defect.
Pretul este atat de mic deoarece am nevoie urgenta de bani.
Va rog sa nu licitati aiurea.