15-08-05, 13:37
|
|
 Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
ADEVARATUL TUNING SHOW !
Dupa ce am fost pe Kogalniceanu pot spune cu mana pe inima ca adevaratul tuning show a fost la vila la Ceres . Ce nebunie e fost acolo ... ce distractie a iesit , cum au curs micii si fripturile in pahare si cum sfaraiau berile si whiskyanele pe gratar .... ce fum era in parcare ... ce flacari in curte ... si una peste alta a fost intrare libera pt public ... s-au dat si premii pt toti participantii (in litri) ... s-a cantat \"la multi ani\" de 2 ori s-a dormit sub cerul liber ... am avut lansarea prototipului de pubela ecologica ... test la noile cauciucuri RE-BU ... am avut ocazia sa vedem cu ochii nostri cum POLITIA e cu noi ... apropo Bubu .. e in DJ o masina de politie care e membru MR . Ce sa mai ... Ceres .. iti imaginezi ca daca vila ta era pe strada principala din Costinesti sau oricare alta mai intens circulata nu mai faceai fata si cred ca faceam super bani din taxa de acces ? Ce sa mai ... la CERES a fost adevaratul tuning show , adevarata distractie ! Multumim Ceres pt gazduire !
P.S. - Cine a filmat - pozat pe acolo sa posteze aici pt a vedea toata lumea ca am dreptate .
|
|
|
15-08-05, 14:20
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
|
|
15-08-05, 15:39
|
|
Stage 2
Member of: [Midnight Racers]
|
A fost SUPER!!!!! MII si MII de multumiri lui CeReS!!!
Multumim ca esti Super , ca ne-ai primit in casa ta, ca ne-ai acceptat si tzi-ai facut si probleme mari cu vecinii din cauza noastra.
Oricum a fost Super Super tare!!!
PS: Cand o facem pe urmatoarea??? Vin destule evenimente in Septembrie
|
|
|
15-08-05, 22:01
|
|
 Stage 5
|
adevarat a fost superb la ceres ce a iesit acolo si eu unu m-am simtzit super tare alaturi de voi in aceea seara desi nu prea ne cunoastem atat de bine...cu unii chiar nu ma cunosc deloc...Toate multumirile lui Ceres si asteptam poze si filme...
|
16-08-05, 05:11
|
|
|
Afro Samurai
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
multumiri lui Ceres ca ne-a suportat pe mine si pe Sever o noapte
apropo....Ceresica tata....stii ca daca ti-ai facut probleme cu vecinii eu sunt iar apt sa ii bat 
moxule....pe ei tata....cum o ardeam io ma fara ochelari pe nas si cu bata in mana?  ))))))))
|
16-08-05, 07:48
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
multumiri lui CeReS, superbaiat, si tuturor celor care au fost acolo..si care au aratat ce inseamna distractie....a fost de buna calitate deoarece nu s-a voalat filmu
imi cer inca o data scuze pt ca am plecat asa..aiurea, repede, dar am avut si inca am o problema...
cadou de la mine pentru toti cei care au fost ...un CDu cu tot ce s-a intamplat, de la adunarea la Angel, pana la plecarea mea...numai eu stiu cat am plans dupa flacarile lui ceres si ale lui lucian
|
|
|
16-08-05, 09:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Vecinii lui Ceres erau obisnuiti cu noi.....MR Cta, dar cred ca si-au pus mainile in cap cand au vazut atatea zeci de masini turate in limitare, flacari pe tobe, burnuri pe pavelele lui Ceres...ce sa mai ......o nebunie.....
Va mai asteptam LA MARE.......
16-08-05, 13:08
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
16-08-05, 13:46
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
ca de obicei a iesit super si ce sa mai zic de ala cu harley cu ditamai roata pe spare care a dat burn si pe deaspra ii mai ieseau si flacari p.s. nu mai pot de git dabia azi marti pot sa vorbesc ca am tipat la spectatori
|
|
|
16-08-05, 13:52
|
|
 Stage 5
|
Hai ma lenesilor , alcoolistilor , racerilor ... bagati pozele si filmele !
|
|
|
16-08-05, 14:51
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
se pare ca am pierdut ditamai distractia, next time voi fi acolo, pana una-alta vleau si io sa vad pozele.
pt mr-isti :
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=7546&start=45
dati-va cu parerea, conteaza.
|
|
|
16-08-05, 21:52
|
|
Vicepresedinte Anonymous MotorSport
 Stage 5
Member of: [Anonymous Motorsport ] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
SUPER petrecere... de joi pana duminica in vila ,,CERES,,  )a fost ceva de vis ..... gagicute noi ( adica agatate la minut ),fripturi,mici,zgomot mult ,lume multa,autografe  )))BAUTURA LA GREUUUUUU,prieteni multiiiiiiiii, a fost cea mai tare petrecere MR !!!multumesc lui CERES special....este un super man... am fost putin suparat pe el,pt ca nu a pus si el un ghiveci de flori din plastic si a pus de beton ... dar asta e bautura ucide ....CINE STIE<CUNOASTE!!!!!  ))))garda multa dar varza  )))) multumesc lui PIA,andrei, pt ajutorul dat cu radiatorul..... prea marfa a iesit ............. SXC este nr 1 ole ole ole !!!!!!!!!!!
|
|
|
16-08-05, 22:14
|
|
|
Afro Samurai
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
pentru toba capatana ........... se stieeeeeeeeeeee!!!!
|
|
|
17-08-05, 02:08
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"TOBA^\"
multumesc lui PIA,andrei, pt ajutorul dat cu radiatorul.....
|
Anytime !!!
Ai garantzie by the way pentru lucratura ... 6 luni !!!

Si baietii lucreaza super bine ...
|
|
|
|
|