Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Midnight Racers

Reply

Thread Tools
Old 13-03-06, 13:03   #1
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Exclamation Midnight Racers si COSMOTE???

Ideea pt care am facut acest topic este pt ca mi se pare foarte smekera oferta grecilor de la COSMOTE.

www.cosmote.ro
- 2000 de minute in retzea.. lunar.. cu numai 3$.. si asta nu la abonament ci la cartela.. WOWW..
Deci oferta d-asta nu am mai auzit de cand lansase conexul centul la cartele si de cand a bagat 3 centi pe mesaj (tot connex).. pt elevi si studenti.

- Ma gandeam k dak ne-am lua mai multi cartele COSMOTE am putea comunica mai bine si mai mult, noi membri MR... totul s-ar desfasura mai bine si mai ieftin... ia ganditi-va cand eram coloana de masini si unu o lua in stanga si altul o lua in dreapta.. ce bine ne prindea o statie emiesie-receptie...nu??

-Eu zik k avem ceva mai bun.. si anume Cartela Cosmote...

Ceea ce ar putea reprezenta o problema e ca se gasesc cam greu, tre sa stai la o cozda imensa si ai sansa sa nu mai prinzi, sau nu mai prinzi deloc si gata!

Eu acum ma duc sa iau zece bucati de la cineva cre lucreaza la sediu COSMOTE! pt mine si apropiati... DAK VA INTERESEAZA..(nuj exact pretul)... un mesaj aici! sau la [email protected], cuzko69 id de mess!

Pt pretz o sa mai postez dupa ce le iau... sa negociez cu omul!

-NU FAC BISNITA!!!, vreau doar sa am cu cine consuma cele 2000 de min lunar!
Old 13-03-06, 13:08   #2
Rares
Design Team Member

Stage 5

Rares's Avatar

Member of:
[Design Team]
Default Re: Midnight Racers si COSMOTE???

idea e ca pana la sf luni se poate cumpara cartela deci.. grabitiva si cei cu cosmote dati-mi si mie Nr-u vostru ca am si eu cosmote
Rares is offline   Reply With Quote
Old 13-03-06, 13:10   #3
trankan

Stage 3

trankan's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

hm...nijte rectificari...2000 minute cu 3 EURO ..nu dolari...5 eurocenti / sms..) care este mai scump decat cei 7 centi de la connex....din cate am inteles...promotia asta...cu 2000 minute..o sa tina un an..adika...activezi cartela acum..si pana la anu pe vremea asta..ai minute..dupaia....nu o sa mai fie...pe langa cartele...tre investiti bani si in telefoane...ca deh... + ca nu stim ce acoperire are cosmote.. deci...eu salut idea lu Sergiu..si e fuarte mijto...dar....stau si ma gandesc un pic...inainte sa sar sa fac investitia..
trankan is offline   Reply With Quote
Old 13-03-06, 13:27   #4
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Thumbs up Re: Midnight Racers si COSMOTE???

Quote:
Originally Posted by trankan
hm...nijte rectificari...2000 minute cu 3 EURO ..nu dolari...5 eurocenti / sms..) care este mai scump decat cei 7 centi de la connex....din cate am inteles...promotia asta...cu 2000 minute..o sa tina un an..adika...activezi cartela acum..si pana la anu pe vremea asta..ai minute..dupaia....nu o sa mai fie...pe langa cartele...tre investiti bani si in telefoane...ca deh... + ca nu stim ce acoperire are cosmote.. deci...eu salut idea lu Sergiu..si e fuarte mijto...dar....stau si ma gandesc un pic...inainte sa sar sa fac investitia..
DETALII:
-treaba cu mesajele nici nu ma intereseaza... dau mesaje de pe connex.. k nu am de gand sa renunt la el.. sunt de 7 ani in connex... si cine vrea sa dea mesaje cand are 2000 de minute incluse??

-eu nu am zis sa renuntati la reteaua pe kre o fol acum... dar dak vreti sa vb luati-va inca un tel cum am facut si eu si VORBITI! (korect e o investitie dar zik k merita.. totusi sunt 2000 de minute)

l-a chestia cu un an nu e chiar aja.. k dak nu ai 3$/3e (e tot una, ce imi e ca e exprimat in euro ce imi e ca e exprimat in dolati) in cont sa se activeze automat xtraoptiunea, kre e valabila 12 de la activare, o poti reactiva oricand iti rencarci si e valabila 12 luni din ziua in care ti-ai reactivat-o! (cititi pe www.cosmote.ro - eu aja am inteles)

-cu acoperirea.. nu cred k sunt super buni dar stiu sigur k acopera bine bucurestiul.. si pe mine personal asta ma intereseaza..

pana la uram facem cum vreti numai k vreau si eu nr de telefon cosmote dak va luati k sa vb!

-----Multzam Panda k aja am mai lamurit un pik oferta asta pt cei kre nu o stiu!)

!!!!!Repet nu fac bishnita.. nu tre sa luati de la mine.. dar dak nu gassiti eu va stau la dispozitie...
CuzKo is offline   Reply With Quote
Old 13-03-06, 13:29   #5
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

@CuzKo : super ideea ... zi-mi si mie pretul ca ma abonez si eu la 2-4 bucati daca e
razak is offline   Reply With Quote
Old 13-03-06, 13:31   #6
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

ma citez " l-a chestia cu un an nu e chiar aja.." .. l-a..))) ce am vrut sa scriu e "-la chestia cu un an .." ).. a dracu femeie de serviciu.. nu m-a invatat bine sa scriu romankjfsdkjf odsgf)
Old 13-03-06, 13:35   #7
VlaDoY

Stage 2

VlaDoY's Avatar

Nu cred ca ar fi o idee foarte rea .......... dar grabitiva oameni buni ca nu mai sunt cartele cosmote
VlaDoY is offline   Reply With Quote
Old 13-03-06, 13:37   #8
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

o sa iti zik de pretz.. nu mi-am luat inca.. el mi-a zis ceva de pana in 400.. si stiu k in magasin se dau cu 200 si ceva.. deci sper sa negociez cu el... dupac e imi aiu mie si la prieteni vb pt mai multe ... dak vreti..
Old 13-03-06, 13:46   #9
VlaDoY

Stage 2

VlaDoY's Avatar

Pe mine unu ma intereseaza . Dar mai intai sa vad daca imi aduce altcineva
Old 13-03-06, 19:16   #10
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

baieti.. cosmote nu a livrat azi cartele la sediile lor.. trebuie sa ajunga maine sau cel tz poimane... dak nu ajung poimaine promit ca ma duc direct de unde pleaca aprovizionarea... si aduc in bucuresti (mi-a vandut bajetul de la cosmote un pont)... ideea e urmatoarea... cate cartele iau? eu tre sa iau 10bucati pt mine...

Micutzu s-a anuntzat si el cu 4-5 bucati (parca)
RIP vrea si el 1 bucata
Vladoy vrea si el 1 bucata
Razak vrea 2-4 (zi-mi exact)
MAI SUNTETI?.. pretzul tot nu l-am aflat ca nu am avut ce negocia cu baiatul... ideea e ca nu o sa depaseasca 400 mii... dekt dak ma duc in afara bucurestiului la sursa si le iau.. tre sa-mi scot si eu benzina nu??

REPET: NU FAC BISHNITZA! vreau doar sa am cu cine consuma cele 2000 min pe luna.. e preferabil in MR

Acum inscrieti-va!! k sa stiu kte iau!
Old 13-03-06, 19:31   #11
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

pt cine e curios si se intreaba.. in magazin sunt 210mii... ideea e ca tre' sa stai la o coada imensa... si dak ai norok prinzi k nu toata lumea prinde...
va dau si un pont.. puneti-va la coada de la 6dim cum fac studentii din poli si poate prindeti la 9 dim knd se deschide mag... oricum alegerea e a voastra..

DECI VA INSCRIETI SAU IMI IAU DOAR EU?.. dak va luati din alta parte, o sa facem o agenda telefonica cosmote pe forum si, as dori sa scrieti nr de tel acolo! bafta
Old 13-03-06, 19:41   #12
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

Cuzko tata eu am rezolvat am o ruda care e manager la ei si ma rezolva ea merci oricum
razak is offline   Reply With Quote
Old 14-03-06, 00:06   #13
LuCkYaN
Midnight Racers Member

Stage 4

LuCkYaN's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[Hyundai]

daca imi gasesti un numar fff usor iau si eu , daca nu am gasit la cineva cu 650mii cartela dar numere ceva gen : 955766
LuCkYaN is offline   Reply With Quote
Old 14-03-06, 10:21   #14
VlaDoY

Stage 2

VlaDoY's Avatar

CuzKo mai baga la mine una sau cine site poate mai gasesc oameni care sa cumpere
Old 14-03-06, 11:17   #15
Rares
Design Team Member

Stage 5

Rares's Avatar

Member of:
[Design Team]

pana la urma are cineva de vanzare cartele cu numar??
Rares is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -