Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Midnight Racers

Reply

Thread Tools
Old 13-03-06, 13:11   #1
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Exclamation Cartele Cosmote

Ideea pt care am facut acest topic este pt ca mi se pare foarte smekera oferta grecilor de la COSMOTE.

www.cosmote.ro
- 2000 de minute in retzea.. lunar.. cu numai 3$.. si asta nu la abonament ci la cartela.. WOWW..
Deci oferta d-asta nu am mai auzit de cand lansase conexul centul la cartele si de cand a bagat 3 centi pe mesaj (tot connex).. pt elevi si studenti.

- Ma gandeam k dak ne-am lua mai multi cartele COSMOTE am putea comunica mai bine si mai mult, noi membri MR... totul s-ar desfasura mai bine si mai ieftin... ia ganditi-va cand eram coloana de masini si unu o lua in stanga si altul o lua in dreapta.. ce bine ne prindea o statie emiesie-receptie...nu??

-Eu zik k avem ceva mai bun.. si anume Cartela Cosmote...

Ceea ce ar putea reprezenta o problema e ca se gasesc cam greu, tre sa stai la o cozda imensa si ai sansa sa nu mai prinzi, sau nu mai prinzi deloc si gata!

Eu acum ma duc sa iau zece bucati de la cineva cre lucreaza la sediu COSMOTE! pt mine si apropiati... DAK VA INTERESEAZA..(nuj exact pretul)... un mesaj aici! sau la [email protected], cuzko69 id de mess!

Pt pretz o sa mai postez dupa ce le iau... sa negociez cu omul!

-NU FAC BISNITA!!!, vreau doar sa am cu cine consuma cele 2000 de min lunar!
- Copyright 2026 4Tuning -