Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar CAR AUDIO > DVD / TV Auto / Navigatii

DVD / TV Auto / Navigatii DVD, TV Auto, DVD Auto Player, TV Masina, LCD, Tv Tuner, TFT, Monitoare, Multimedia, ICE, Parasolar, Monitor Plafon , Navigatii, audio

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 06-10-05, 05:33   #31
pimp_lex


Stage 5
 
pimp_lex's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2,212
Member of:
[4Tuning International]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ReLLaXX\"
Ground-Zero, JL, Directed Audio, Audiovox, Sony (la unele produse). Si lista ar mai putea continua. Uitati ca pana in 2007 scapam de multe taxe care altfel ar urca simtitor preturile la produse. Si asta, pe langa promovarea agresiva a produselor, duce la prezenta unor preturi mai mici decat dincolo.
Pai avand in vedere ca oamenii aici cauta DVD cu monitor intr-o unitate 1-din, da si tu exemple concrete de un astfel de aparat disponibil de la una din companiile citate de tine mai sus, la un pret bun(si mai bun decat in state) la magazin direct in Ro, cu adresa web daca se poate.
pimp_lex is offline  
Old 06-10-05, 05:40   #32
pimp_lex


Stage 5
 
pimp_lex's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2,212
Member of:
[4Tuning International]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"razvanoltu\"

Pai, doh, trebuie sa ai pe cineva care sa-ti aduca aparatul. Nu trebuie sa te gandesti la shipping pana in Romania.
Ma rog, exista firme mai mult necunoscute care-ti ofera aparatura la preturi evident mai bune decat firmele consacrate. Acum te gandesti daca si merita. Evident , iarasi, nu avem standardul de viata al celor din vest ca sa ne luam scule... mai ales daca vii aici sa cauti dvd si nu direct la Alpine (doar un ex.).
In ceea ce priveste aparatura electronica in State gasesti clar cea mai ieftina. Distanta e mare insa daca ai pe cineva acolo sau gasesti pe cineva care sa-ti aduca te-ai scos. La fel si cu marfa din Germania, Austria , EU in general.
Pai daca deja ai pe cineva acolo dispus sa faca acest efort, ar trebui sa apelezi direct la el/ea, se gasesc unitati 1-din cum vrei in toate zonele de pret. Intradevar scapi de multe costuri asa dar tre sa gasesti persoana dispusa.

Eu sincer n-as face asta gratis decat pt cineva din familia apropiata pt ca e munca si risk.
pimp_lex is offline  
Closed Thread


- Copyright 2024 4Tuning -