VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Monza .
Are acel ceva, nu poti sa justifici chestiile astea, sunt pur si simplu gusturi , asa ca , argumente , nu prea sunt ,doar ca , imi place mai mult decat capri`u .
Manta nu prea o stiu mai deloc si-asa google nu m-a ajutat asa cum as fi vrut sa gasesc niste date mai concrete.
Manta (cel putin yo) n-am vazut pe la noi,ceea ce stiu in mare e ca are caroseria asemenea capri-ului si o varianta de top V8.
Totusi prefer Monza inloc de Manta.......si Capri inloc de ambele
In general nu-s adeptul masinilor retro si nu as lua decat un charger din trecut in rest cam nimik....in cazul de fata in necunostiinta de cauza si privind doar aspectul exterior as alege capri-ul.
Popik RULLZ
din punct de vedere al designului, capri-ul arata calumea, mai putine unghiuri ascutite ca la monza
la motoare nu ma pricep, dar \"i'll put my money on tha capri\" daca ma insel, asta e...am luat-o-n mecla
Manta nu prea o stiu mai deloc si-asa google nu m-a ajutat asa cum as fi vrut sa gasesc niste date mai concrete.
Manta (cel putin yo) n-am vazut pe la noi,ceea ce stiu in mare e ca are caroseria asemenea capri-ului si o varianta de top V8.
Totusi prefer Monza inloc de Manta.......si Capri inloc de ambele
Yo cred ca sunt mai multe Manta decat Capri (cel putzin din ce am vazut prin ctza) shi in minoritate monza Merg pe capri