VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Focus CC vs Astra CC vs 307 CC vs Megane CC vs Eos CC
Cred ca merita un VS intre aceste CC-uri...rog pe cineva sa puna preturi si eventual mai multe poze si specificatii tehnice , daca nu , am sa pun eu diseara cand revin
Re: Focus CC vs Astra CC vs 307 CC vs Megane CC vs Eos CC
Un versus care va starni iar fanii VAG , FORD si OPEL... pt ca Megane si 307 zic eu ca nu merita luate in seama.. Presupun ca, comparam topurile deci aleg Eos-ul cu motorul de 3.2 litri echipat cu DSG care nu are rival la clasa asta .
Sa le luam pe rand:
307cc arata destul de bine spatele e placut, insa botul ala cu spoturile alea in loc de proiectoare sux, iar ca spatiu foarte inghesuit!
Megane cc frumusel atragator, dar cu motorizari slabe, si cu un interior putin peste logan!
Astra cc la fel de urata ca si varianta hatchback, cu farurile alea mari si loc foarte mic in spate!
Focus cc o masina foarte frumoasa se vede colaborarea cu Pininfarina, ce nu e reusit este spatele aici ma refer la stopuri, prea mari. Nu cred ca va avea motor puternic (cel de pe ST)
Eos o masina frumoasa, cu deasign reusit, parca trebuiau sa schimbe putin consola centrala sa se detaseze de golf V dar oricum este un pas mare pt vw in clasa CC`urilor. Ca motorizari este peste concurenta (2.0TFSI si 3.2FSI)
Ii dau dreptate lui The Mask . In primul rand la o astfel de masina foarte important este designului , asta m-a facut sa votez Focus CC , insa si EOS imi place mult .... si dupa parerea mea lupta se da intre ele doua , cred ca sunt ambele peste Astra , 307 , respectiv Megane .
Intrebarea se pune asa, Eos sai Focus...
Focus: interior aratos, la fel cu cel normal, fata la fel, pateral este ca un cuope, dar spatele...pininf... stiu eu ce, dar au dat in bara...urat de tot... (sa nu ma intelegeti gresit, se poate ca pininfarina la dat un proiect frumos si Ford a facut un monstru..asta nu stim)
Eos: interior destul de nou, numai seamana cu Golf, exterios total nou, nu are nici un model fata asta (ce e foarte bine, mai ales daca cumpar o masina la 30.000 si de euro sa nu arata din fata cu una de 15.000) Nu de jaba place englezilor masina asta...ps, nu stiu cand folosesc dar se le fie bine...
deci ca design Eos este ceea mai reusita, ca motorizare evident cu turboul si cu 3.2 ul trece de toate.
Apropo, daca cineva cumpara o asemenea masina, rog frumos sa nu ia diesel, daca vrea decapotabil cu motoruna acolo e tractorul sau IMS-ul (aro 10) la bani mai putini...nu distrugeti aspectul cu sunetul si fumul...va rog, daca se poate...
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
eos. atat la calitate si motorizare cat si preturi..este peste concurenta.
Focus atat la calitate si motorizare cat si preturi..este peste concurenta.
In plus conform acestui test: http://www.autobild.de/test/neuwagen...tikel_id=13424, focusul are cele mai bune acceleratii, frane, autonomie, consum, ecologic, mai mult ca sigur ca si cel mai manevrabil + ....PRET! Si pe deasupra castiga si testul!
P.s. Cred ca la motorizari de varf tot focusul cc castica cu motorul de ST! eos v6 are performante cam slabe :http://www.autobild.de/test/neuwagen...tikel_id=13075 are acceleratii(0-100:7.5s) si performantze f. slabe pt 250 hp!. iar de restul nu mai vorbim (opel, renault, peugeot)!
Tari masini.Merg prost si sunt scumpe,dar fac impresie.Moare lumea cand vede sigla aia de Peugeot sau VW pe decapotabila ta
Cred ca am eu o problema totusi.Nu de alta,dar orice om sanatos la cap ar prefera sa dea cateva sute de EURO in plus pe un Eos 1.6/115 CP fata de un Golf GTI.E el mai greu,mai putin rigid,mai inconfortabil si mult mai slab ca putere...dar e mai scump si compenseaza
Quote:
Originally Posted by UNLORD
Focus atat la calitate si motorizare cat si preturi..este peste concurenta.
In plus conform acestui test: http://www.autobild.de/test/neuwagen...tikel_id=13424, focusul are cele mai bune acceleratii, frane, autonomie, consum, ecologic, mai mult ca sigur ca si cel mai manevrabil + ....PRET! Si pe deasupra castiga si testul!
P.s. Cred ca la motorizari de varf tot focusul cc castica cu motorul de ST! eos v6 are performante cam slabe :http://www.autobild.de/test/neuwagen...tikel_id=13075 are acceleratii(0-100:7.5s) si performantze f. slabe pt 250 hp!. iar de restul nu mai vorbim (opel, renault, peugeot)!
UNLORD cu cat te plateste FORD`ul sa`l ridici atat in slavi? S-au cacait atata sa scoata Focus ST la vrun an dupa ce VW au scos GTI`ul, asa ca nu vad in viitoru apropiat un FOCUS CC ST...
Race cand iti iei o decapotabila sigur nu te uiti la cati bani dai pe ea, ca de obicei cine isi ia un cabrio, sigur mai are si alta masina din diferite motive. Si vroiai sa apara semnul de la Mercedes sau BMW?
mask..nu mai ma cert cu UNLORD despre Vw vs Ford. nu are rost. fiecare face ce crede...cand va deschide ochii va vedea...
race, pt o blonda ce crezi ca mai marfa GTI sau EOS?? crezi o doare pe ea ca are 200 cai? cand oricum schimba la 2500 de ture si deci tot cu ~100cp merge maxim... dar ea se simte bine in EOS. nu tre sa gandim toti la fel...ca asa vedeai doar dacii pe strada!
__________________ Objects in the mirror tend to disappear
It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear