Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply

Thread Tools
Old 09-02-15, 13:24   #1
Armandot

Stage 5

Member of:
[Oltcit]
[VW]
[Fiat]
Default Anvelope Semi-Slick : Toyo R888 vs Toyo R1R vs Federal 595 RSR vs altele

Asa cum spune titlul sa vedem care anvelope sunt cele mai bune atat pe strada cat si pe circuit, sa avem in vedere cateva aspecte cum ar fi :

- pret/calitate
- aderenta uscat/ploaie
- nr de km
- zgomot
- etc

Si bineinteles anvelopele :

Toyo R888 vs Toyo R1R

Yokohama Advan AD08 vs Michelin Pilot Sport Cup

Federal 595 RSR vs Kumho Ecsta XS Ku36

Nankang NS2-R vs Syron Street Race

Am incercat sa le pun cat de cat de la cele premium la cele low cost.Astept pareri in special de cei care au folosit astfel de anvelope atat pe strada cat si pe circuit.

Last edited by Armandot; 09-02-15 at 13:27.
Armandot is offline   Reply With Quote
Old 10-02-15, 20:34   #2
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re: Anvelope Semi-Slick : Toyo R888 vs Toyo R1R vs Federal 595 RSR vs altele

Federal 595 RSR nu e chiar semi-slick. Federal are FZ-201 ca si semislick echivalent at lui R888.
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 10-02-15, 21:06   #3
Armandot

Stage 5

Member of:
[Oltcit]
[VW]
[Fiat]
Default Re: Anvelope Semi-Slick : Toyo R888 vs Toyo R1R vs Federal 595 RSR vs altele

FZ201 deja e semi slick doar de circuit, nu ai voie cu el pe strada. Federal 595 RSR e un semi slick cu compozitie medie si e street legal, problema la RSR e ca am auzit ca pe ploaie trebuie sa fii foarte atent cu el... Am auzit lucruri bune si despre R1R dar deja intrat in alta categorie la buget... vreau sa imi dau comanda acuma de Nankang NS-2R, am auzit ca e un semi slick foarte bun , cu o aderenta comparabila cu R888 si vine si in 2 compozitii soft sau mediu.

O sa revin cu un review dupa ce ma hotarasc intre Nankang sau Federal sau cine stie poate Toyo R1R.

Ma gandeam ca poate sunt mai multi pasionati de curse care au incercat mai multe versiuni... dar deja din pacate de forumul asta sa cam ales praful...

Last edited by Armandot; 10-02-15 at 21:09.
Armandot is offline   Reply With Quote
Old 11-02-15, 12:15   #4
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Eu am FZ201 si pot sa iti confirm ca au indicator de street legal.
shadowro is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -