[quote=\"SEBASTIAN\"][quote=\"DZ1\"]
Quote:
|
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Acum 3 ani conduceam la curse un Cielo pt ca asa am vrut dar mai aveam si alte masini mult mai performante decat \"celebra\" ta Supra.
Inteleciunea mea suna asa confirma si voi da jos palaria pana atunci esti invitastul meu sa taci legat de curse nu ai nici o valoare.[/b]Ma deranjeaza cand spui noi , te rog masaoara-ti pozitia.
|
hehehe.....valoarea ta se rezuma numai la performante masinilor tale.....stiam ca nu ai personal nimic deosebit ....
Iar cu masinile performante pe care le ai tu mai bune decat Supra mea ma faci sa rad fara intrerupere....
Sti cum suna propozitia ta.???nu??? atunci iti spun eu....
E ca si cum ai fi baiatul lui Tiriac si ai garajul plin cu Ferrari /Lambo si alte masini de genul asta....
Coboara cu picioarele pe pamant si asta cat mai repede ca lumea te asculta dar nu iti da si dreptate.....
Ti-am mai spus eu am masini mai multe decat tine si daca vreau Subaru sau alte masini de duzina imi cumpar o caruta.....
Nu vreau sa ajungem de unde am plecat asa ca ramai in banca ta pana la vara si invata bine ce iti spune pechinezul ala din japonia si cauta sa mai bagi ceva mii de $ in masinuta ca sub 30.000$ in motor sar putea sa plangi rau de tot........
Astea sunt oricum vorbe pe forum care nu fac decat sa inchinga atmosfera.......mai bine beu o Cola rece si dupa aia mai vorbim....
Cand vei avea un Murcielago atunci poti sa vorbesti asa de sus....lumea ar mai intelege,insa cu o masina ca Subaru atunci rad si curcile...serios.....

...
Singurul lucru care pare ca este impartit corect pe planeta este inteligenta!!!Toti avem impresia ca am primit destul.....