Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply
 
Thread Tools
Old 30-09-10, 12:30   #76
SFW
Audi Driver

Stage 5
 
SFW's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,901
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default re: Teribilişti vs depăşiri

@cyberCsx. Consider ca nu ai facut prin postul tau decat sa ma ajuti sa demonstrez ceea ce vroiam.

Sari ca ars degeaba. Nu ai precizat nici un motiv obiectiv pt a nu te da, ci doar te-ai rezumat la a spune: "da ce, eu-s mai fraier ca sa ma dau la o parte.".

Dai exemplu ca in alte tari nu ai voie sa dai flash.
1. Te rog sa-mi permiti sa presupun ca nu ai luat codul rutier din alte tari sa il citesti.... Si merg mai departe cu prezumtiile si afirm ca si la al nostru cred ca ai lipsuri.
2. In alte tari poate nu e nevoir sa dai flashuri ca sa te vada lumea si sa se dea la o parte.


Raman la ideea ca daca ai posibilitatea, daca nu exista nici un incovenient, este total de bun simt sa te dai la o parte.

Eu cer de la altii, pentru ca, in primul rand si eu ma dau la randul meu cand altcineva ma depaseste, fara a face o diferenta intre masinile mai performante sau mai putin performante ca a mea
SFW is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 12:36   #77
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
Dar de ce trebuie sa le vezi?
Nu stiu cum e īn Romānia, dar tu sti ca īn alte tari europene flashurile sīnt ILEGALE sīnt considerate MOLESTARE si se plateste cu amenda pīna la 250 EURO si suspendarea permisului pīna la 3 luni?Nu ma intereseaza cine-i īn spate ci ma intereseaza ce-i īn fata (CONFORM LEGII)
Dar DE CE sa se dea?
Daca tu pe un drum NATIONAL ai restrictie 80km/h si cel din fata ta merge cu 80 km/h deci LEGAL de ce sa se dea la o parte?
Numai pt. ca tu mergi ILEGAL cu exces de viteza, sau pt. ca esti "domnu dracu" cu Ferrari sau SLK si consideri ca ai alte drepturi fiind imun īn fata legii?

OK. Exista īn europa la unison, obligativitatea de dreapta.
Cu alte cuvinte, esti obligat PRIN LEGE sa mergi pe banda din dreapta din moment ce aceasta este libera si nu exista pericole iminente pe calea de rulare.
Īn Romānia se pune īnsa problema ca benzile din dreapta ori sīnt pine de balega si alte mizerii, ori pline de gropi sau ai parte de carute tīrītoare si atunci? Sa intre cel din fata ta īn toate gropile, sa se expuna la fel de fel de pericole, sa-si distruga masina numai pt. ca īn spatele lui vine..... "nea caisa tare cu ursuletu" si īi trebuie "pīrtie" ? Unde-i logica?

1. Flash-urile nu sunt ilegale in alte tari europene daca au scop de atentionare.
2. Ca nu te intereseaza cine este in spatele tau ci doar cine este in fata (CONFORM LEGII PE CARE HABAR NU O AI) demonstreaza si educatia de meltean primita.
De ce sa se te dai la o parte? - Ca asa scrie in lege mai gibonule si pentru ca trebuia sa ai cei 7 ani de acasa.
3. Cum proabil ai memoria si logica nu-ti funcioneaza se vorbea de drumuri bune, cu 2 benzi, fara carute si balega. Exemplu: DN1, Autostrazile A1 ai A2, etc.

Si cum tot vad ca ti-ai trecut tu acolo "satul Duisburg" poate ai si observat ca in Germania, in general este de ajuns sa pui semnal stanga si neamtul se da la o parte. Asta oare nu datorita faptului ca se uita in oglinda, gibonule?
Uite de-asta ne vorbeste lumea de rau prin toata Europa ca avem tot felul de exemplare needucate si neadaptate care ne fac de ras.

Last edited by GTR; 30-09-10 at 12:43.
GTR is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 13:24   #78
Herbas

Stage 5
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 438
Member of:
[Fiat]
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by golf3diesel View Post
cred ca ai vrut sa scrii " ca respecta legea"
Am scris bine, e vorba de ipocrizie in cea mai pura forma

Oricum tot topicul asta este despre ceva ce se intampla tuturor participantilor la trafic, si anume ca destul de des gasesti pe cate vreunu care vrea sa se dea cu tine la "liniute din mers", atata tot ca daca ai masina sport esti mai "speşăl".
__________________
If you go fast you die fast
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 13:31   #79
Bergabradler

Stage 1
 
Bergabradler's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 20
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Mda.....ce sa zic si eu adevarul e undeva la mijloc

In Romania e de multe ori asa ca stau unii "infipti" pe banda stanga, cu multe feluri de masini. Cu masini incete dar si cu masini rapide, dar nu ai prea multe ce sa faci. Ori astepti pana poti sa il depasesti sau daca e musai presat de timp sa treci de el, atunci.....na pe dreapta (dar repede sa nu se prinda )

E adevarat ca pe dreapta mai dai uneori si in gropi, unde ti se stramba jeanta, dar mai bine o jeanta stramba decat iesit in "decor"

In ce priveste germania, cu dat flashuri si semnal stanga afland pe stanga, mie mi au luat carnetul 1 luna ca mi am permis sa semnalez stanga (politia civila in spatele meu)

Experienta mea este cel putin in Romania, ca nu are sens sa te iei de indivizii de fractiunea "Stanga" egal ce masina ai ca oricum o sa te depaseasca in urmatoarea localitate cu cel putin dublu cu cat mergi tu
Bergabradler is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 13:56   #80
CyberCSX
Banned

Stage 5
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,237
Default re: Teribilişti vs depăşiri

@ GTR

Prin simplul fel īn care scri jignind dai dovada de educatie de MITOCAN DE BUCURESTI pe care o ai.

Pt. cultura ta generala, eu conduc de peste 20 de ani īn germania asta nenorocita si cunosc legea de aici de 100 de ori mai bine ca tine care banuiesc ca nu o cunosti nici pe cea romāneasca, darmnite pe cea nemteasca. Sa nu mai vorbim ca conduc si la nivel profesionist avīnd si alte grade de conducere.

Īn afara de asta esti atīt de bou, īncat nu esti capabil nici sa citesti ce am scris despre OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA care exista la nivel european nu numai īn germania dar si īn super romānia ta.
Se umfla ovazu mioritic īn tine fara rost. Daca cunosti codul rutier asa de bine si esti asa de grozav, cum de n-ai auzit pīna acum de OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA?...... sau aste-as valabile numai pt. cei cu masini slabe, asai? Mitiocanii cu masini tari, te pomeni ca au obligativitate de stīnga

Se para ca numai la MITOCANI CA TINE scrie undeva īn codul tau rutier imaginar ca trebue sa conduca numai pe stīnga dīnd flashuri de molestare ca niste cretini ca toti sa se dea la o parte.

Bineīnteles ca fiecare om normal se da la o parte DACA ARE UNDE cīnd realizeaza ca are īn spate un MITOCAN IDIOT care da flashuri si i se baga īn cur la 1 metru si asta la o viteza de 200 km/h.

Bineīnteles ca īn toata europa asta se pot da FLASHURI DE ATENTIONARE PERICOLE dar nu flaschuri de molestare īn timp ce te bagi īn curul lui altu cu 200.
Vino si fa o treaba din asta īn germania si sa te vada potera sa-ti futa o amenda de 500 EURO pe loc (deoarece esti cetatean strain) sa te trezesti la realitate (din fantezia ta mioritica.............gibonule).

Īn ceea ce priveste............."satul" Duisburg............. mai pune

Pe autostrazile A1 ai A2 īn Romānia daca-mi aduc bine aminte ai limita legala de 120 km/h. CORECT ?
Acuma daca eu merg pe stīnga LEGAL cu 120 si vi tu MITOCAN DE BUCURESTI cu 200 īn spate, sa ma dau la o parte SPECIAL pt. tine care gonesti ILEGAL ca un dement cu exces de viteza? Ca ce chiestie? Numai asa sa fac zig- zag printr-e camioanele sau naiba mai stie ce autocare sau alte utilitare, ce merg īn dreapta cu viteza de melc 80 km/h din lipsa de alta ocupatie? Daca am banda din dreapta libera, bineteles ca drag dincolo si-mi vad de drum tot cu 120 si te las sa te duci......... un'si-o dus mutu iapa


Quote:
Originally Posted by Bergabradler View Post
In ce priveste germania, cu dat flashuri si semnal stanga afland pe stanga, mie mi au luat carnetul 1 luna ca mi am permis sa semnalez stanga (politia civila in spatele meu)
Te-or prins aia cu RADARUL MOBIL cu masina plina de videocamere ascunse.

"Mobile Verkehr Überwachung Einheit"

Asta ar trebui si īn Romānia.

Last edited by CyberCSX; 30-09-10 at 14:00.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 14:00   #81
trasor

Stage 3
 
trasor's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 161
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Un exemplu...

https://www.youtube.com/watch?v=RKLVBhiVA6w
trasor is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 14:06   #82
SFW
Audi Driver

Stage 5
 
SFW's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,901
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
Īn afara de asta esti atīt de bou, īncat nu esti capabil nici sa citesti ce am scris despre OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA care exista la nivel european nu numai īn germania dar si īn super romānia ta.

Bineīnteles ca fiecare om normal se da la o parte DACA ARE UNDE cīnd realizeaza ca are īn spate un MITOCAN IDIOT care da flashuri si i se baga īn cur la 1 metru si asta la o viteza de 200 km/h.

Daca am banda din dreapta libera, bineteles ca drag dincolo si-mi vad de drum tot cu 120 si te las sa te duci......... un'si-o dus mutu iapa
Pana la urma vad ca esti de acord ca, atata timp cat ai banda din dreapta libera nu exista nici un motiv sa nu te dai la o parte.

Cei care vin in curul tau si incep sa-ti dea flash-uri desi tu nu ai cum sa intri pe banda din dreapta sunt marlani, si nu cred ca o sa conteste cineva asta.

Eu unul dau flash-uri in 2 situatii.

- Daca este libera banda dreapta si cel din fata nu se da pentru ca viseaza la stele sau pentru ca pur si simplu nu vrea (nu mai bagati ca> ba sunt camioane, ba sunt gropi, ba nu stiu ce, pt ca discutam doar de situatia in care nu exista nici un astfel de element)
- Daca sunt intr-o depasire, si am in fata o masina care ar putea si ea la un moment dat sa intentioneze sa depaseasca (fara sa fi semnalizat in prealabil), pentru a o avertiza.

Eu nu cred ca sunt marlan in aceste cazuri.

Am impresia ca lumea nu stie sa vada lumea decat in alb sau negru, nu reusiti sa sesizati nuantele.

Ba sunt total impotriva unui lucru, ba total pentru.
SFW is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 14:06   #83
babau88

Stage 5
 
babau88's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 559
Member of:
[MERCEDES]
[PORSCHE]
Default re: Teribilişti vs depăşiri

A orbit cineva de la flash'uri?
parca v-a loveste flash'ul ala direct in orgoliu...
in loc sa fitzi ca o familie in trafic...
babau88 is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 14:23   #84
Bergabradler

Stage 1
 
Bergabradler's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 20
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post




Te-or prins aia cu RADARUL MOBIL cu masina plina de videocamere ascunse.

"Mobile Verkehr Überwachung Einheit"

Asta ar trebui si īn Romānia.
Leider....... Zivile Autobahnpolizei bzw. Rennleitung "Sicherheitsabstand nicht eingehalten, und Nötigung des Vordermann's" 1 Monat, 4 Punkte, 235,- €

Vielen Dank und zu Fuss gehen

P.S. Da era cam "full" masina civila de politie in ce priveste "extraoptiuni"
Bergabradler is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 14:37   #85
cangri
Opel Driver

Stage 5
 
cangri's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,886
Member of:
[Opel]
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Aici depinde.
Duminica veneam de la Ploiesti pe DN si pe dreapta mergeu o gramada de melteni cu masinile lor de teren(veneau de la munte unde s-au dat prin noroi)
Ca sa nu mai zic ca masinile erau pline de noroi si sarea din roti de parca mergeau prin sant pe langa drum, nu pe DN.
Si vine unu cu golf 4 si tot dadea flash.
De bagat nu aveam unde sa ma bag ca nu era nici loc si nu vroiam nici sa mai sara cine stie ce piatra in parbriz.Asa ca a trebuit sa bag piciorul in acceleratie si sa ma duc pe la 120 ca sa trec de coloana lor si sa fac loc "smecherasului" cu golf care tot dadea flash de ziceai ca ramasese blocat pe flash.
Deci mai sunt si dastia care cred ca si-au luat drum si faptul ca au pus 2 abtipilduri pe masina sunt mari reisari.
cangri is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 14:50   #86
KASSEL
Audi Driver

Stage 3
 
KASSEL's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 161
Member of:
[AUDI]
[VW]
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
@ GTR

Prin simplul fel īn care scri jignind dai dovada de educatie de MITOCAN DE BUCURESTI pe care o ai.

Pt. cultura ta generala, eu conduc de peste 20 de ani īn germania asta nenorocita si cunosc legea de aici de 100 de ori mai bine ca tine care banuiesc ca nu o cunosti nici pe cea romāneasca, darmnite pe cea nemteasca. Sa nu mai vorbim ca conduc si la nivel profesionist avīnd si alte grade de conducere.

Īn afara de asta esti atīt de bou, īncat nu esti capabil nici sa citesti ce am scris despre OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA care exista la nivel european nu numai īn germania dar si īn super romānia ta.
Se umfla ovazu mioritic īn tine fara rost. Daca cunosti codul rutier asa de bine si esti asa de grozav, cum de n-ai auzit pīna acum de OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA?...... sau aste-as valabile numai pt. cei cu masini slabe, asai? Mitiocanii cu masini tari, te pomeni ca au obligativitate de stīnga

Se para ca numai la MITOCANI CA TINE scrie undeva īn codul tau rutier imaginar ca trebue sa conduca numai pe stīnga dīnd flashuri de molestare ca niste cretini ca toti sa se dea la o parte.

Bineīnteles ca fiecare om normal se da la o parte DACA ARE UNDE cīnd realizeaza ca are īn spate un MITOCAN IDIOT care da flashuri si i se baga īn cur la 1 metru si asta la o viteza de 200 km/h.

Bineīnteles ca īn toata europa asta se pot da FLASHURI DE ATENTIONARE PERICOLE dar nu flaschuri de molestare īn timp ce te bagi īn curul lui altu cu 200.
Vino si fa o treaba din asta īn germania si sa te vada potera sa-ti futa o amenda de 500 EURO pe loc (deoarece esti cetatean strain) sa te trezesti la realitate (din fantezia ta mioritica.............gibonule).

Īn ceea ce priveste............."satul" Duisburg............. mai pune

Pe autostrazile A1 ai A2 īn Romānia daca-mi aduc bine aminte ai limita legala de 120 km/h. CORECT ?
Acuma daca eu merg pe stīnga LEGAL cu 120 si vi tu MITOCAN DE BUCURESTI cu 200 īn spate, sa ma dau la o parte SPECIAL pt. tine care gonesti ILEGAL ca un dement cu exces de viteza? Ca ce chiestie? Numai asa sa fac zig- zag printr-e camioanele sau naiba mai stie ce autocare sau alte utilitare, ce merg īn dreapta cu viteza de melc 80 km/h din lipsa de alta ocupatie? Daca am banda din dreapta libera, bineteles ca drag dincolo si-mi vad de drum tot cu 120 si te las sa te duci......... un'si-o dus mutu iapa




Te-or prins aia cu RADARUL MOBIL cu masina plina de videocamere ascunse.

"Mobile Verkehr Überwachung Einheit"

Asta ar trebui si īn Romānia.
Deja ne-am indreptat catre alte discutii care sincer m-au ofensat .

Nu toata lumea a avut sansa ta sa se mute in Germania asa ca am ales sa ramanem in "super Romania noastra mioritica", s-a vorbit in topicul acesta si despre cei care au masini puternice si sfideaza pe cei cu masini slabe, vad ca tu din Germania ta super ne sfidezi pe noi din Romania Mioritica, oricum la cum scrii (C.. , f...t etc) se vede gradul tau de inteligenta, sa numai vorbim de majuscule la nume de tari etc ca nu stii cu ce se mananca.......iar pentru cineva care conduce de peste 20 de ani in Germania ca tine te-ar fi deranjat precis cei care nu se dadeau din fata ta cand mai veneai prin Romania noastra ca ai fi fost obisnuit cu civilizatia "nemteasca"(ca si legea nemteasca care defapt este legea germana.....)
Daca noi din super Romania noastra mioritica suntem mitocani de Bucuresti (aici intram iar pe taramul altor frustrari ale tale ca nu esti din Bucuresti) ce cauti pe acest forum si nu te conversezi pe forumurile nemtesti...pardon germane
Daca stii ce inseamna nickname-ul meu iti dai seama despre ce vorbesc, dar nu ma laud, cred ca ar trebuii sa-ti ceri scuze public pentru toti aceia care sunt din Bucuresti si nu sunt mitocani si pentru super Romania, tara unde ne chinuim,injuram in trafic,dam in gropi etc dar nu am ales civilizatia germana ca altii.

P.S Incepi fraza atentionandu-l pe interlocutorul tau ca jigneste iar pe urma tu faci acelasi lucru ....

Last edited by KASSEL; 30-09-10 at 14:58.
KASSEL is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 16:34   #87
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
@ GTR

Prin simplul fel īn care scri jignind dai dovada de educatie de MITOCAN DE BUCURESTI pe care o ai.

Pt. cultura ta generala, eu conduc de peste 20 de ani īn germania asta nenorocita si cunosc legea de aici de 100 de ori mai bine ca tine care banuiesc ca nu o cunosti nici pe cea romāneasca, darmnite pe cea nemteasca. Sa nu mai vorbim ca conduc si la nivel profesionist avīnd si alte grade de conducere.

Īn afara de asta esti atīt de bou, īncat nu esti capabil nici sa citesti ce am scris despre OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA care exista la nivel european nu numai īn germania dar si īn super romānia ta.
Se umfla ovazu mioritic īn tine fara rost. Daca cunosti codul rutier asa de bine si esti asa de grozav, cum de n-ai auzit pīna acum de OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA?...... sau aste-as valabile numai pt. cei cu masini slabe, asai? Mitiocanii cu masini tari, te pomeni ca au obligativitate de stīnga

Se para ca numai la MITOCANI CA TINE scrie undeva īn codul tau rutier imaginar ca trebue sa conduca numai pe stīnga dīnd flashuri de molestare ca niste cretini ca toti sa se dea la o parte.

Bineīnteles ca fiecare om normal se da la o parte DACA ARE UNDE cīnd realizeaza ca are īn spate un MITOCAN IDIOT care da flashuri si i se baga īn cur la 1 metru si asta la o viteza de 200 km/h.

Bineīnteles ca īn toata europa asta se pot da FLASHURI DE ATENTIONARE PERICOLE dar nu flaschuri de molestare īn timp ce te bagi īn curul lui altu cu 200.
Vino si fa o treaba din asta īn germania si sa te vada potera sa-ti futa o amenda de 500 EURO pe loc (deoarece esti cetatean strain) sa te trezesti la realitate (din fantezia ta mioritica.............gibonule).

Īn ceea ce priveste............."satul" Duisburg............. mai pune

Pe autostrazile A1 ai A2 īn Romānia daca-mi aduc bine aminte ai limita legala de 120 km/h. CORECT ?
Acuma daca eu merg pe stīnga LEGAL cu 120 si vi tu MITOCAN DE BUCURESTI cu 200 īn spate, sa ma dau la o parte SPECIAL pt. tine care gonesti ILEGAL ca un dement cu exces de viteza? Ca ce chiestie? Numai asa sa fac zig- zag printr-e camioanele sau naiba mai stie ce autocare sau alte utilitare, ce merg īn dreapta cu viteza de melc 80 km/h din lipsa de alta ocupatie? Daca am banda din dreapta libera, bineteles ca drag dincolo si-mi vad de drum tot cu 120 si te las sa te duci......... un'si-o dus mutu iapa




Te-or prins aia cu RADARUL MOBIL cu masina plina de videocamere ascunse.

"Mobile Verkehr Überwachung Einheit"

Asta ar trebui si īn Romānia.
In primul rand se numeste prioritate de dreapta nu "OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA" si este valabila STRICT IN INTERSECTII, asta apropo de cata legislatie ai bagat la patratel.

Eu ma bucur ca ai plecat din tara si le urez acelasi traseu tuturor gibonilor, cu toate ca observ ca nici de acolo nu invatati nimic, dar macar scapam de voi.

Last edited by GTR; 30-09-10 at 16:36.
GTR is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 16:36   #88
CyberCSX
Banned

Stage 5
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,237
Default re: Teribilişti vs depăşiri

@ SFW

Da bine īnteles ca sīnt de acord cu tine.

Problema lui @ GTR, ca nu citeste, e habarnist, se umfla ovazu-n iel si jigneste fara rost ca un nesimtit. Comportament tipic de mitocan de bucuresti īngīmfat unde toata planeta e PROVINCIA numai EL BUCURESTEAN e buricul pamīntului care trebuie sa aibe ultimul cuvīnt si binrīnteles īn totdeauna dreptate.

Īn ceea ce-i priveste pe "melcii stīngaci" nu tit deauna sīnt impostori nesimtiti provocatori.
Exista oameni care nu au mers īn viata lor pe o autostrada, habar-nau de legislatie moderna (actuala) sīnt FRICOSI si n-au experienta sau sīnt īncepatori. De exemplu, un "taran" ce n-a iesit 50 de ani din catunul lui, si-a facut permisu pe vremea lui ceasca acum 30 de ani si se trezeste la un moment dat pe o autostrada ce n-a mai vazut īn viata lui, fi convins ca asta se caca pe el de frica, merge cu ale lui 80 km/h de care stie ca are voie de acum 30 de ani pe banda din stīnga deoarece dupa mintea lui FARA EXPERIENTA + FRICA el considera ca asa e bine si corect.

Acuma vine......... SMECHERU EMANCIPAT DE BUCALE CU URSULETU si īi da flashuri pīna-l baga-n pe amarītu ala care face pe el de frica īn sant īn loc sa conduca DEFENSIV si sa fie TOLERANT pt. situatia īn care se afla deoarece el habar-nare ce-i cu ala din fata, DE CE merge asa cum merge.

Īn toate discutiile existente pe toate subpaginile din topicul asta, nici care nu se gīndeste si la varianta asta de MOTIVE.

Quote:
"smecherasului" cu golf care tot dadea flash de ziceai ca ramasese blocat pe flash
Special pt. asta, cīnd e asa aiurea īn spatele tau si nu se mai opreste din flashuri, puneti un īntrerupator īn bord, legat paralel cu comutatorul ce aprinde frīnele cīnd calci frīna. Ce sa faci cu acest comutator, e clar, nu?

@ Bergabradler

Tradu si tu pe romāneste sa īnteleaga toata lumea ce ai patit, cu cine ai avut de aface si cīt te-a costat.

@KASSEL

Nu te ofensa, ca te ofensezi degeaba.

Am scris asa deoarece m-a calcat pe nervi desteptul ala de GTR cu aerele lui de talentos de capitala.
Fi linistit ca nu ma dau mare numai pt. ca sīnt unde sīnt.

O mare parte din legile de aici sīnt si īn RO. Diferenta īnsa ca īn RO nu se respecta si doar asta am vrut sa arat iar DOVEZI ca legile nu se respecta am vazt destule cīnd am fost īn tara cu masina ultima data acum 7 ani.

Alta recomandare pe care pot sa ti-o dau, mai lasa patriotismul absurd ca nu tine si cīnd nu mai ai argumente nu te mai lega de gramatica corecta īn scriere ca tu daca ai locui īn Kassel de 20 de ani, cu posibilitati de utilizare a limbii romāne numai prin internet, ai scrie poate mai rau ca mine.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 16:45   #89
B88PIF

Stage 5
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,861
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by Hondarul View Post
Mai e un punct de vedere. Disperatii care dau flashuri si vin cu super viteza ca n-ai nici timp sa te dai pe banda a 1-a ca iti stau in cur. Poate de la flashurile insistente, omul care poate conduce si un Lada 1200, isi zice - ia uite-l si pe taranu asta cu masina tare, un disperat care da flashuri, sa fie sanatos, nu ma dau din fata lui. In Germania nu s-a auzit de conceptul de flashuit. Mergi cu 120 in depasire pe ultima banda, cand treci de un tir, iti vine in spate un 911 Turbi care a franat probabil de la peste 200 km/h si asteapta in spatele tau cuminte. Clasic noua - flashuri si claxoane, ca doar trece coloana oficiala, sa se dea toata lumea din calea mea!!!

Evident, daca spui ca prima banda era goala, este obligatoriu ca masina Polo sa fi mers pe acea banda. In plus, cine sta in trafic sa faca pe reisarul... e clar ce mare fel de sofer este el!
bine spus Hondarule..super spus...ai obsv ca din Germania pana in Ungaria NU SE INTAMPALA FENOMENUL FLASHULUI STUPID!!! abia cred ca din Ungaria incep idiotii ce te vad ca esti in depasire culmea la jumatatea tirului ma surprinde vreun cretin ce ruleaza la peste 170 eu la 11O ;;SI INCEPE CA DISPERATUL SA MA FLASHUIASCA...unde sa intru sub tir sa ai fac lui loc??? Eu fiind cu un T4 si cu remorca si nu pot merge mai mult de 120 incarcat si de aceea merg cu 110..ma uit la numere este un retard de Romania sau..binenteles de fosta Yugoslavie ca si aia au acelasi apucaturi..rar se mai intampla cu numere de Austria sa Germania..dar aia stiu sigur ca sunt Momarlani ce muncesc pe afara
B88PIF is offline   Reply With Quote
Old 30-09-10, 16:46   #90
CyberCSX
Banned

Stage 5
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,237
Default re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by GTR View Post
In primul rand se numeste prioritate de dreapta nu "OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA" si este valabila STRICT IN INTERSECTII, asta apropo de cata legislatie ai bagat la patratel.
Prioritate de dreapta e una si Obligativitate de dreapta este cu totul alt ceva.

Pt. cultura ta generala , pe germana se numeste Rechtsfahrgebot.

tot SPECIAL pt tine, un extras din Straßenverkehrsordnung (StVO) = COR DUTIER GERMAN:

Tradu cu google translator etc. sa mai īnveti si tu ceva:

Extras din Art 7, aliniat 3c = § 7 Abs. 3c StVO lautet:

„Sind außerhalb geschlossener Ortschaften für eine Richtung drei oder mehr Fahrstreifen mit Zeichen 340 gekennzeichnet, dürfen Kraftfahrzeuge abweichend von dem Gebot, möglichst weit rechts zu fahren, den mittleren Fahrstreifen dort durchgängig befahren, wo – auch nur hin und wieder – rechts davon ein Fahrzeug hält oder fährt. Den linken Fahrstreifen dürfen außerhalb geschlossener Ortschaften Lastkraftwagen mit einem zulässigen Gesamtgewicht von mehr als 3,5 t sowie alle Kraftfahrzeuge mit Anhänger nur benutzen, wenn sie sich dort zum Zwecke des Linksabbiegens einordnen.“

Pt. capitolul AUTOSTRADA:

Wer auf Autobahnen oder außerhalb von Ortschaften auf Kraftfahrstraßen mit mehreren Spuren in einer Richtung fortgesetzt und grundlos die linke oder, bei drei Spuren, die mittlere Spur benutzt und dadurch andere Verkehrsteilnehmer behindert, begeht einen Verstoß gegen das Rechtsfahrgebot, der mit 80 € Bußgeld und einem Punkt geahndet werden kann.

Legea asta cu Rechtsfahrgebot = OBLIGATIVITATE DE DREAPTA este valabila īn toata europa, ROMĀNIA INCLUSIV si nu are nimic īn comun cu prioritatea de dreapta din intersectii.

Aici īnca o data dai dovada cīt este de habarnist dar ai o gura cīt o sura.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -