VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
A venit vremea sa schimb gumele la un turism si as dori de la cei care au unul din cele 2 modele ceva pareri . Acum e incaltat cu Goodyear Asimetric dar doresc una din cele de mai sus .
Nu am pe masina niciun model din cele doua dar cunosc oameni care folosesc Nokian si am auzit numai lucruri bune despre ele (mai ales despre cele de iarna).
De iarna am eu pe un suv si sunt foarte bune. DAr de vara nu am avut si tocmai de asta ma intereseaza feedback.
La fel Vredestein au un profil tare interesant si as vrea sa stiu din acest segment premium pe care dni cele 2 le-ar recomanda? Multumesc
Din 2006 doar Vredestein am pe masina si sunt foarte multumit de ele. Nu stiu ce detalii as putea sa-ti dau pentru ca nu prea am sesizat diferente notabile fata de alta marca de anvelope.