Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply

Thread Tools
Old 12-05-14, 14:26   #1
ToTaL.PaRtS

Stage 2

Member of:
[2 Roti]
Default Z3 vs SLK r170 vs MX5 vs DelSol vs Smart Roadster

Sunt masinile intre care variez si ma omoara nehotararea ! Parerea mea :

-Z3 Foarte usor raport putere/greutate inegal cea ce o face o masina de joaca ideala ! Din punctul meu de vedere i dau minus la dimensiune ( prea mica pentru categoria de roadster cabrio din care ar trebui sa faca parte )

-SLK R170 mare puternic elegant o masina a carui nume nu prea este de joaca ( drifturi power slide-uri etc,. insa puterea si eleganta sunt sf. si cel mai mare plus din partea mea Hard-top ! E unul din modele pe care l-as lua sigur daca as mai avea putin buget in plus asta ma tine in loc !

-MX5 un fel de Z3 japonez usor pe puntea spate ce lafel face ca aceasta masina sa fie una ideala pentru joaca , ca si la z3 dimensiunea masinii ar trebui sa fie mai maricida pentru clasa ei de putere ! ! Un minus ar fi soft top-ul !

-DelSol desi este FWD este tare simpatica are un echilibru total te face sa te simti intr-un roadster foarte musculos si sunet-ul V - t-ului face toti banii , pentru ca nu ofera o joaca de-a latu' consider ca masina este doar de drag si plimbari cea ce din punctul meu de vedere pretul e cam dezechilibrat pt ce ofera

-Smart roadster singura chestie care imi place la jucaria asta e dimensiunea ei este foarte mica si motorul de0.8 face multe ! Este pentru cine doreste economie distractie si joaca intr-un satiu relativ restrans !

Pe care sa o iau ? Vreau sa imi sspuneti fiecare cate o parere DIN PROPRIA EXPERIENTA CU UNUL DIN MODELE nu de ce zice vasile frunza sau ioana marar !
ToTaL.PaRtS is offline   Reply With Quote
Old 13-05-14, 12:10   #2
ToTaL.PaRtS

Stage 2

Member of:
[2 Roti]
Default Re: Z3 vs SLK r170 vs MX5 vs DelSol vs Smart Roadster

pacat nimeni nici un raspuns....pacat !
Old 13-05-14, 12:39   #3
JDV
VW Driver

Stage 5

JDV's Avatar

Member of:
[VW]

Sunt modele destul de rare la noi, si ai cerut raspuns doar de la persoane ce le-au condus....ce te asteptai...sa faca topicul 10 pagini?
JDV is offline   Reply With Quote
Old 13-05-14, 14:24   #4
ToTaL.PaRtS

Stage 2

Member of:
[2 Roti]

nu dar macar o parere sau macar cineva care a consud sa imi dea argumente pro nu stiu.... eu oricum astept cat despre modele rare sau nu , nu stiu in ce masura sunt asa de rare !
Old 14-05-14, 07:37   #5
markizu

Stage 5

markizu's Avatar

Member of:
[VW]
[Honda]

posesor del sol
pro - ai hard top deci elimini unle probleme cu prelata ....
- ai 3 geamuri electrice fun cand mergi cu ala din spate deschis
- stabilitate buna
- fuge ca cat are pe bord ( cu conditia unui motor ingrijit )
- consum bun sub 10
- nu prea ai probleme cu bucse etc ..suspensia este multibrate usor de desfacut inlocuit in fata blocului sa zicem
- as opta pt motorul d16z6 mai economic
- aerodinamica foarte buna
minusuri -- chederele se cam imbatranesc si picura ...
- e destul de veche si nu are stilul celorlate

si ar mai fi multe din cele spuse de tine as opta pt un slk pt look , un z3/mx5 pt tractiunea spate , smart pt consumul mic ,del solul pt senzatii ....pe scurt as lua un S2000
Golf III Rabbit 1.4 mic si rau..(gone )
Honda del Sol 1,6 soch vtec turbo on !!
markizu is offline   Reply With Quote
Old 14-05-14, 07:37   #6
markizu

Stage 5

markizu's Avatar

Member of:
[VW]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by JDV View Post
Sunt modele destul de rare la noi, si ai cerut raspuns doar de la persoane ce le-au condus....ce te asteptai...sa faca topicul 10 pagini?
nu sunt modele rare ...
markizu is offline   Reply With Quote
Old 08-10-14, 17:57   #7
JustinCase

Stage 5

JustinCase's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by ToTaL.PaRtS View Post

-SLK R170 mare puternic elegant o masina a carui nume nu prea este de joaca ( drifturi power slide-uri etc,. insa puterea si eleganta sunt sf. si cel mai mare plus din partea mea Hard-top ! E unul din modele pe care l-as lua sigur daca as mai avea putin buget in plus asta ma tine in loc !
Powerslide si drift cu ce? In primul rand nu are niciunul LSD si in a doi-lea rand toate au motoare mici de la care nu poti astepta nimic de genul... Deci uit-o pe asta cu puterea la R170 ca exista in lumea reala. Nu mai spun ca daca te iei sa tragi de el o sa-ti dai seama repede ca ambreiajul si cutia de viteze sunt mult subdimensionate chiar si pentru SLK 200 si s-ar putea sa te intorci cu ele in punga acasa. La final iarasi nu mai spun, materialele din interior proaste, directia este vaga, suspensia slaba si frane mediocre.
In rest ai dreptate cu variorooful, este un mare plus la aceasta masina.
"Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you."
JustinCase is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -