Sunt masinile intre care variez si ma omoara nehotararea ! Parerea mea :
-Z3 Foarte usor raport putere/greutate inegal cea ce o face o masina de joaca ideala ! Din punctul meu de vedere i dau minus la dimensiune ( prea mica pentru categoria de roadster cabrio din care ar trebui sa faca parte )
-SLK R170 mare puternic elegant o masina a carui nume nu prea este de joaca ( drifturi power slide-uri etc,. insa puterea si eleganta sunt sf. si cel mai mare plus din partea mea Hard-top ! E unul din modele pe care l-as lua sigur daca as mai avea putin buget in plus asta ma tine in loc !
-MX5 un fel de Z3 japonez usor pe puntea spate ce lafel face ca aceasta masina sa fie una ideala pentru joaca , ca si la z3 dimensiunea masinii ar trebui sa fie mai maricida pentru clasa ei de putere ! ! Un minus ar fi soft top-ul !
-DelSol desi este FWD este tare simpatica are un echilibru total te face sa te simti intr-un roadster foarte musculos si sunet-ul V - t-ului face toti banii , pentru ca nu ofera o joaca de-a latu' consider ca masina este doar de drag si plimbari cea ce din punctul meu de vedere pretul e cam dezechilibrat pt ce ofera
-Smart roadster singura chestie care imi place la jucaria asta e dimensiunea ei este foarte mica si motorul de0.8 face multe ! Este pentru cine doreste economie distractie si joaca intr-un satiu relativ restrans !
Pe care sa o iau ? Vreau sa imi sspuneti fiecare cate o parere DIN
PROPRIA EXPERIENTA CU UNUL DIN MODELE nu de ce zice vasile frunza sau ioana marar !